AFERA “HOTELSKA SOBA” TRESE SRPSKU ESTRDU: Miroslav Ilić pokušao da NAPASTVUJE Brenu! - Volim Podgoricu

AFERA “HOTELSKA SOBA” TRESE SRPSKU ESTRDU: Miroslav Ilić pokušao da NAPASTVUJE Brenu!

Nakon što je Kurir u jučerašnjem broju ekskluzivno otkrio da je Miroslav Ilić pokušao da siluje Lepu Brenu sredinom osamdesetih u hotelu „Slavija“, oglasio se pjevač, kojem je ovaj njegov monstruozni postupak smiješan.

Naime, on je u izjavi za Kurir ironično i s podsmjehom poručio da se za sporni događaj obratimo vlasnici „Granda“ kako bi nam ona detaljno ispričala šta se dogodilo kobne noći.

– Ha-ha-ha. Ma pustite to, molim vas. Neću to da komentarišem, zovite Brenu i te vaše izvore i neka vam oni sve to lepo ispričaju kako je bilo – rekao je, ne prestajući da se smije.

Breni sigurno sve ovo nije smiješno. Vjerovatno joj nije ni prijatno što je na vidjelo izašlo nešto što je skrivala više od tri decenije. Vlasnica „Granda“ trenutno se nalazi na odmoru u Hrvatskoj i njen broj telefona je bio nedostupan kad smo je pozvali, tako da smo i juče ostali bez njenog komentara na Ilićev monstruozni postupak. Njen suprug Boba Živojinović, koji je s njom na moru, nije nam se javljao na telefon niti je odgovarao na naše poruke.

Podsjetimo, Kurir je u jučerašnjem broju ekskluzivno otkrio da je Ilić pokušao da napastvuje Brenu u hotelu „Slavija“ posle jedne zabave na kojoj su pjevali. Njih dvoje su tada dosta radili zajedno jer su imali duet „Jedan dan života“ i bili su u korektnim odnosima. Ali sve se promijenilo kada je Ilić mrtav pijan upao u njenu sobu želeći da imaju seks.
Napao ju je, ona se branila, ali je uspjela da se otarasi pomahnitalog kolege tek kad je uletjelo obezbjeđenje, koje je čulo njeno zapomaganje, i izbacilo Miroslava napolje. Brena nije htjela Ilića da prijavi policiji kako bi izbjegla skandal, a kako smo saznali, za ovu neprijatnu situaciju znaju samo njeni najbliži. Čak ni s kolegama nikada nije htjela da podijeli šta je sve doživjela sa Ilićem.

SRAMOTA Drljača brani Miroslava Ilića
TREBALO JE DA PITA BRENU ZA SEKS, PA DA NAPADA!

Ilićevog kolegu Boru Drljaču nije iznenadilo što je Miroslav upao u Breninu sobu s namjerom da s njom ima seks.
– U to vrijeme Miroslav je mnogo pio, a kad je bio pijan, znao je da bude baš nezgodan. Zbog toga me i ne čudi da je to uradio, ako je zaista uradio. Ja o tome do sada ništa nisam čuo, ali vjerujem da je i on, kao i svi mi, bio u sobi s koleginicama, pokušao nešto i bio izbačen – kaže Drljača i nastavlja:
– Njegovo je bilo da pita. Nije trebalo odmah da je napada. Brena je u to vrijeme najbolje izgledala, svi su je htjeli. Bila je seks-bomba, vjerujem da mu se svidjela. Ona svoju ljepotu nije koristila, bila je vaspitana i lijepo se ponašala. Ali i Miroslav je dobar čovjek.

(kurir.rs)

 

10 komentara

  1. I dont think Ive read anything like this before. So good to find somebody with some original thoughts on this subject. thank for starting this up. This website is something that is needed on the web, someone with a little originality. Good job for bringing something new to the internet!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com