STRAVIČAN ZLOČIN: Slavna košarkašica Smilja Rađenović nožem IZBOLA MAJKU, pa pokušala da se ubije - Volim Podgoricu

STRAVIČAN ZLOČIN: Slavna košarkašica Smilja Rađenović nožem IZBOLA MAJKU, pa pokušala da se ubije

Stravičan porodični zločin šokirao je stanare zgrade u ulici Sime Miljuša u naselju Starčevica – poznata banjalučka košarkašica Smilja Rađenović (49) nožem je izbola svoju majku Zorku (75), a zatim pokušala da izvrši samoubistvo.

Nakon što je izbola majku, Smilja je zatim šest puta ubola sebe u vrat i grudni koš. Ubodi nisu bili fatalni ni po majku ni po kćerku.

Prema nezvaničnim informacijama, cijelu dramu, koja se odigrala u petak, spriječio je Smiljin brat koji živi zajedno sa njima. On je pozvao službu hitne pomoći i povrijeđene žene su odmah prebačene na liječenje u Univerzitetski klinički centar Banjaluka.

Stanari zgrade u kojoj živi porodica Rađenović bili su u šoku. Nisu mogli da vjeruju šta se zaista desilo. Tvrde da je riječ o mirnoj porodici koja nikada nije davala naznake da bi se ovakav zločin mogao dogoditi.

– Vratio sam se s posla. Ugledao sam kako komšinice unose u kola Hitne pomoći. U stubištu sam vidio krv. Smilja je bila divna žena. Ne mogu da vjerujem – ispričao nam je komšija nesrećnih žena.

Komšije kažu da su Smilja i Zorka bile kulturne i dobre komšije.

– Nikada nisam prošla ni kraj Smilje ni njenog brata da se ne zaustave i da me ljubazno ne pozdrave. Nikada nismo čuli galamu ili svađu iz njihovog stana – rekla je jedna od komšinica. Kaže da je Zorka teško oboljela prije nekoliko godina i da se tada kod nje doselila Smilja.

– Smilja je pomagala majci. Vodila je ispod ruke. Kupovala joj lijekove i hranu. Nikad se nisu svađale – kaže naša sagovornica. Smilja i Zorka primljene su u hiruršku ambulantu Univerzitetskog kliničkog centra Banjaluka u petak oko 15.30 časova. Prema riječima glavnog dežurnog ljekara na Hirurgiji Dragana Tomića, pacijentkinja Z. R. je zadobila lakše povrede lijeve dojke. U petak je bila zbrinuta u hirurškoj ambulanti, ali je istog dana puštena na kućno liječenje.

– Pacijentkinja S. R. je zadobila lakše povrede vrata i lijeve dojke, bila je zbrinuta u prijemnoj hirurškoj ambulanti, te je premještena u Kliniku za psihijatriju – kazao je u nedjelju Tomić.

SA JEDINSTVOM PRVAK EVROPE

SMILjA Rađenović jedna je od najpoznatijih banjalučkih košarkašica, u karijeri je osvojila brojne titule. Dugo se bavila košarkom, a najveći uspjeh joj je kada je 1989. godine sa ekipom Jedinstva iz Tuzle osvojila titulu prvaka Evrope.

(novosti.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com