U CENTRU PODGORICE NAPALI SVEŠTENIKA: Čekali su me sa BATINOM, nisu htjeli da PLJAČKAJU - Volim Podgoricu

U CENTRU PODGORICE NAPALI SVEŠTENIKA: Čekali su me sa BATINOM, nisu htjeli da PLJAČKAJU

Protojerej stavrofor dr Boris B. Brajović u četvrtak je doživio veliku neprijatnost, kada su mu oko 18.40 na vratima stana u centru Podgorice nepoznate osobe, najprije, ostavile poruku prijeteće sadržine, da bi potom oko 22 časa nepoznati počinilac ili više njih bezuspješno pokušali silom da otvore vrata kroz ključaonicu, a onda počelii da udaraju tvrdim predmetom o vrata, u namjeri da ga primoraju da se pojavi.

 Otac Boris je preko sajta Mitropolije crnogorsko-primorske pismom obavijestio javnost, koje je uznemirilo građane i njene poštovaoce u Crnoj Gori.

Ugledni sveštenik MCP, kako je izjavio “Novostima”, bio je zasut najprizemnijim uvredama, koje je uspio stoički da podnese.

– To papir ne trpi, a ni ljudski um, i zbog toga me poštedite da ne saopštavam sadržaj bezočne poruke. Slučaj sam prijavio policiji, koja je preuzela sve radnje na rasvjetljavanju ovoga incidenta – navodi protojerej stavrofor. – Tvrdim da su ova dva incidenta povezana, tim prije što je nepoznata osoba, ili više njih, bila u pokušaju da nasilno uđe izvan domašaja vidnog polja ključaonice, što navodi na pomisao da je čekao da me kad otvarim vrata i fizički napadne. Pošto je prostor bio pokriven sigurnosnim kamerama, lijepo se vidi kako se napadač svjesno krije, spreman da me sačeka sa batinom. Ovde se ne radi o narkomanima.

Dr Brajović odbacuje svaku mogućnost da je u pitanju pljačka, jer je, kako kaže, bilo i više nego očigledno da se stanu nalazio sam, jer je svega desetak minuta prije toga ušao.

– Sumnjam da se radi o isplaniranom fizičkom napadu na mene ili o zastrašivanju. Svejedno, bio je to organizovan pokušaj. Zgrada u kojoj stanujem fizički je obezbijeđena ulaznom šifrom i pokrivena kamerama, tako da postoji nada da će video-zapis pomoći u rasvjetljavanju incidenta – kaže Brajović.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com