PODGORICA: Služba zaštite dobila Sertifikat OHSAS 18001 - Volim Podgoricu

PODGORICA: Služba zaštite dobila Sertifikat OHSAS 18001

Samo nekoliko mjeseci nakon dobijanja sertifikata za upravljanje kvalitetomo Služba zaštite Glavnog grada je nakon aduit provjere od strane instruktora dobila Sertifikat OHSAS 18001 za sistem upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu.

Implementacijom ovog sporazuma Služba zaštite će u potpunosti pokazati svoju opredijeljenost da ispunjava visoke zahtjeve za iz politike bezbjednosti na radu, dajući naglasak na preventivnim mjerama jer zahtjevni standardi OHSAS-a uključuju proces stalnog poboljšanja.

Osnovni ciljevi upravljanja zdravljem i bezbjednošću na radu su: nulti nivo smrtnih slučajeva zbog povreda na radu, nulti nivo povreda na radu koje za rezultat imaju trajnu invalidnost, što manji broj drugih povreda na radu, kao i nulti nivo gubljenja vremena zbog povreda na radu.

Zaštita zdravlja na radu namijenjena je organizacijma koje su svjesne značaja bezbjednosti zdravlja svojih zaposlenih i stalno nastoje da unaprijede i održavaju nivo fizičke, mentalne i društvene bezbjednosti.

Implementacijom usvojenih standarda upravljanja kvalitetom, zaštitom zdravlja i bezbjednošću na radu ispunjenji su svi zahtjevi neophodni za rad po evropskim standardima što će u mnogome doprinijeti poboljšanju i efikasnijem radu Službe zaštite.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com