PODGORICA: Građani sakupili novac, ali im ne daju da postave česmu u parku - Volim Podgoricu

PODGORICA: Građani sakupili novac, ali im ne daju da postave česmu u parku

Sekretarijat za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine odbio je zahtjev građana  da postave česmu u parku na Zlatici.

Građani Zlatice, Maslina, Zagoriča i drugih djelova grada, koji dolaze na rekreaciju u park na Zlatici, tražili su dozvolu da postave česmu na mjestu gdje je i postojala.

“Zbog nedoličnog ponašanja pojedinih građana ta česma je polomljena i uklonjena. Kompletnu investiciju bi finansirali zainteresovani građani, a od Glavnog grada tražimo dozvolu za postavljanje i korišćenje česme”, navodi se zahtjevu građana.

Sekretarijat je zahtjev odbio, jer su uvidom u list nepokretnosti konstatovali da je nad katastarskom parcelom upisano  pravo svojine Glavnog grada, pa je  jedino legitimna stranka za pokretanje postupka Glavni grad.

Predstavnik građana Igor Ivanović kazao je „Vijestima” da su sakupili novac za česmu.

“Obezbijedili smo i materijal, samo je još trebalo da nađemo vodoinstalatera, koji bi odradio posao”, kazao je Ivanović.

On je rekao da  dosta rekreativaca dolazi u park na Zlatici, a osvježenje i voda bi im dobrodošla.

“Zvali su me iz Sekretarijata, išao sam tamo da podignem dokumentaciju da je odbijen zahtjev. Samo mi nije jasno obrazloženje, Sekretarijat je institucija Glavnog grada. Novac smo sakupili da bismo obezbijedili još bolje uslove za građane tamo”, kazao je Ivanović.

Iz Glavnog grada nijesu odgovorili na pitanja “Vijesti”, da li će postaviti česmu u parku na Zlatici.

2 komentara

  1. Thanks for sharing your ideas. I might also like to convey that video games have been actually evolving. Modern tools and innovations have made it easier to create practical and interactive games. These types of entertainment games were not that sensible when the real concept was first being used. Just like other styles of technological innovation, video games way too have had to grow by means of many ages. This itself is testimony towards the fast growth and development of video games.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com