NIJE HTIO DA UNAPRIJED PLATI: Umesto ugovorenog seksa dobio batine - Volim Podgoricu

NIJE HTIO DA UNAPRIJED PLATI: Umesto ugovorenog seksa dobio batine

Protiv R.L. (31) i I.V. (38) iz Zrenjanina, Osnovno javno tužilašto u tom gradu je podiglo optužnicu kojom ih tereti da su počinili krivično djelo razbojništvo.

Oni su 4. juna ove godine, u večernjim časovima, u jednom zrenjaniskom stanu, pretukli mušteriju N.P. a potom su ga i opljačkali:

– I. V. je ušla u stan sa N.P. Insistirala je da joj unaprijed plati za dogovorene seksualne usluge. Kad je mušterija odbila to da učini, I.V. je pozvala R.L. Požalila mu se da N.P. neće unapred da plati. Mladić je iz džepa izvadio “bokser” i N.P.
zadao više udaraca po glavi. Kad je povrijeđeni muškarac ustao sa kreveta, “popio” je još jednu šamarčinu od napadača, a I.V. mu je poručila da će mu “razmrskati” facu-detalji su napada okrivljenih na N.P. koji im je dao ranac:

– U njemu su se nalazili radna uniforma i naočare za sunce. Iz džepa im je predao mobilni telefon i novčanik sa ličnim dokumentima, platnom karticom i 400 dinara. Preteći mu da ne smije ništa da zucne i prizna da ih je ikada ranije vidio, oni su N.P. izbacili iz stana.

Policija je, ipak, saznala za ovaj slučaj i privela pravdi napadače.

Oni se nalaze u pritvoru.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com