OVO JE MAJČINSTVO: PORODILJA objavila fotku sa detaljem kojeg se sve druge novopečene mame stide - Volim Podgoricu

OVO JE MAJČINSTVO: PORODILJA objavila fotku sa detaljem kojeg se sve druge novopečene mame stide

Da rođenje djeteta nije nimalo glamurozan događaj, kako nam to prikazuju holivudski filmovi, najbolje zna Amanda Bejkon iz Sjeverne Karoline – žena koja je svijetu otkrila tajnu koju vam druge porodilje ne bi priznale ni za živu glavu.

Ništa bolje ne kaže “dobrodošla u majčinstvo” kao divna beba i ogromna pelena za mame – podijelila je na svom Fejsbuk profilu fotografiju, na kojoj je njen suprug sa novorođenčetom, a u pozadini ona sama stoji polugola, okrenuta leđima, s pelenom za odrasle između nogu.

Dijelim ovu fotografiju jer je stvarna. Ovo je majčinstvo: sirovo, iznenađujuće, neuredno i nevjerovatno smiješno, sve sklopljeno u jednom. Dolazak bebe na svijet je predivno iskustvo, a o realnosti života koji slijedi nakon porođaja, ne priča se dovoljno. I sigurno se ne fotografiše dovoljno. Neki ljudi ovo vjerovatno smatraju sramotnim. Ali, zašto? Ja to zaista ne shvatam! Vjerovatno je to tako jer se o ovoj temi dovoljno ne priča – rekla je.

Foto: Facebook/Amanda Bacon

Foto: Facebook/Amanda Bacon

– Svi bi mi trebalo da edukujemo buduće majke o tome šta ih čeka, osnažimo ih i pripremimo za svaki aspekt porođaja, uključujući i ovakve trenutke. I to moramo da radimo sa smislom za humor. Ništa ne kaže dobrodošla u majčinstvo kao divna beba i ogromna pelena za mame. Nije ovo moj muž objavio, čisto da se zna. On ni nema profil. Ja sam sama to uradila – napisala je ona.

Ona je primila brojne pozitivne komentare podrške i čestitanja na hrabrosti. Mlada mama zahvalila se svima i dodala da je to realnost i nema ništa sramotnog u ženi koja je upravo rodila.

 

(Telegraf.rs)

2 komentara

  1. I must express my gratitude for your generosity for those who must have help with this important concern. Your very own dedication to passing the message along ended up being exceptionally functional and has specifically encouraged most people like me to arrive at their aims. This warm and friendly guidelines denotes this much to me and substantially more to my mates. Thanks a lot; from all of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com