NEDJELJNI HOROSKOP: Jedan znak očekuje vatrena i strastvena veza! - Volim Podgoricu

NEDJELJNI HOROSKOP: Jedan znak očekuje vatrena i strastvena veza!

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Ljubav

Ova sedmica pred Ovnove u emotivnim vezama i brakovima ne postavlja nikakve pretjerane izazove. Vi i vaše voljeno stvorenjce uglavnom funkcionišete skladno i možda bi bilo odlično vrijeme da i odete zajednički na godišnji odmor. Doduše, neki od vas će radije razmišljati o prinovama ili voditi razgovore o zajedničkoj budućnosti, u svakom slučaju neće biti crnih oblaka nad vašim ljubavnim nebom…. Ako ste slobodni, imate razloga da se radujete. Venera na početku sedmice ulazi u vaše polje ljubavi i svakako će probuditi želju i potrebu i za provodom i zabavom, ali i za ulaskom u emotivni odnos. Istina je da je u ovom periodu lako zaljubiti se i poletjeti i svakako biste trebali da se prepustite i uživate u svakom trenutku, a da li će bilo šta od priča koje pokrenete postati trajna vrijednost, to ćemo tek vidjeti…

Posao

Venera i Merkur u tranzitu kroz znak Lava vam odgovaraju jer prate vašu energiju, tako da ćete u ovom periodu biti mnogo više angažovani u odnosu sa poslovnim saradnicima. Željećete da izbijete u prvi plan, pa će se potreba za samodokazivanjem i ambicioznost pokrenuti u velikoj mjeri. Takođe ćete biti usmjereni i ka saradnjama sa strancima. U drugom dijelu sedmice neke zanimljive vijesti, ali i poslovne ponude mogu doći do vas, a čini mi se da i nezaposleni mogu biti obradovani pozivom od strane potencijalnog poslodavca. Solidan period i za one Ovnove koji se bave privatnim biznisom.

Novac

Iako neke poslovne opcije mogu izgledati dosta dobro, još uvijek nije vrijeme da investirate veće sume novca. Takođe, u periodu ste kada mnogo lakše trošite, pa će biti potrebno da ograničite sebe da ne biste u potpunosti ispraznili svoj budžet.

Zdravlje

U drugom dijelu nedjelje ćete biti napeti i stoji veća podložnost stresu i nervozi. Moguće je da će neki od vas imati problema sa nesanicom.

BIK

Ljubav

Slobodni Bikovi teško u ovom periodu pronalaze onu pravu osobu za sebe. Postoje neke osobe sa kojima povremeno imate solidnu komunikaciju, čak vam se u nekom trenutku može učiniti da bi to čak moglo i da se kreće prema početku veze, ali bojim se da će sve ostati samo na čavrljanju. Zato su vam druženja i provod jako dobro postavljeni, pa iskoristite ove lijepe ljetnje dane koji su pred nama! U vaše polje doma, porodice, stabilnosti ušla je vladarka vašeg znaka Venera i tranzitni Merkur. Nekako ćete lakše i vi i partner dolaziti do kompromisa, bolje ćete se razumjeti i mnogo lakše dogovarati. Ako ste u braku, vjerovatno ćete češće pozivati i prijatelje na druženje ili na neke proslave, da biste podijelili lijepe vijesti sa ljudima koje volite. Kod nekih parova mogu početi i dogovori o zajedničkom životu.

Posao

Do sredine nedjelje nešto zategnutija situacija, naročito kada su dogovori u pitanju ili komunikacija sa važnim poslovnim saradnicima. U ovom periodu definitivno ne biste trebali da donosite bilo kakve odluke, jer one mogu biti ishitrene i samim tim se kasnije pokazati kao nepovoljne. Ukoliko očekujete početak nekog posla, on može biti prolongiran ili će partneri uvesti neke novine koje vam neće odgovarati. Obratite pažnju na dokumentaciju, jer možete napraviti neku grešku ili izgubiti važne papire. Takođe – bekapujte podatke, jer su mogući problemi sa tehničkim sredstvima, kompjuterima, telefonima.

Novac

U prvom dijelu sedmice neki troškovi se mogu nagomilati odjednom i Bikovi na kratko mogu biti zatečeni cijelom situacijom. No, na svu sreću – ovo je kratkotrajan problem, čak i ako ne budete imali dovoljno sredstava, moći ćete da ostvarite kratkoročnu pozajmicu.

Zdravlje

Trebali biste da se sklanjate sa sunca prilikom velikih vrućina, moguće su promjene na koži, ali i slabost i nesvjestica. Uzimajte dovoljno tečnosti.

BLIZANCI

Ljubav

Generalno – vaše emotivne relacije nisu prikazane toliko loše, ali je prvi dio nedjelje nešto nestabilniji, pa biste u tom periodu trebali da obratite pažnju na odnos sa voljenom osobom. Moguće je da dođe do nekih rasprava, koje će na svu sreću biti kratkotrajne, ali u kojima ćete vi izvući deblji kraj. Partner može smatrati da suviše flertujete ili da se ponašate previše prijateljski prema nekome. Preispitajte sebe i svoje postupke prije nego što krenete da se branite kako vi niste ništa krivi….Oni koji su slobodni imaju zaista lijepe dane pred sobom. Ulazak vašeg vladara u znak Lava i dodir sa tranzitnom Venerom doneće Blizancima mogućnosti da se započnu neke prilično vatrene i strasne priče u kojima ćete istinski uživati. Sada lako privlačite poglede suprotnog pola i osvajate ih svojom šarmantnošću i elokventnošću.

Posao

Pred vama je jedna aktivna sedmica u kojoj će se događaji smjenjivati kao na traci. U prvom dijelu sedmice biće prisutni pojačani stres i nervoza, i vjerovatno ćete morati da reagujete dosta brzo da biste riješili neke situacije koje će bukvalno iskakati pred vama. Mogući su problemi sa dogovorima, kvarovi tehničkih sredstava, kašnjenja na bitne sastanke, pa pokušajte da se organizujete što bolje možete. Drugi dio nedjelje donijeće konkretne rezultate, lako stupate u kontakt sa ljudima koji su vam poslovno bitni i možete za kratko vrijeme ostvariti uspjeh u onome što pokrećete. Ovaj period pogoduje nezaposlenima.

Novac

Finansijski segment nije ni malo loš tokom ovog perioda, ali je to još uvijek daleko od one stabilnosti koja je vama potrebna. Neočekivani troškovi u prvom dijelu sedmice ostaviće traga na vašem budžetu. Ne rasipajte novac i ne pozajmljujte ga drugima.

Zdravlje

Prvi dio sedmice ne odgovara onima koji imaju problem sa pritiskom ili kardio vaskularnim sistemom. Ostatak nedjelje je više nego dobar u zdravstvenom segmentu.

RAK

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnim vezama i brakovima čini vam se da u ovom periodu nikakav potez sa vaše strane nije dovoljan da sredi poljuljanu situaciju sa emotivnim partnerom. U nekom trenutku vas dvoje funkcionišete savršeno, da bi se već u sljedećem pojavili problemi. I tako naizmenično. Rješenje se ovde ne može ostvariti na kratke staze, pa jedino možemo da vam preporučimo da istrajete i nastavite sa pokušavanjem da vratite svoju vezu u neke normalnije i stabilnije tokove. Sve se može ako postoji trud, istrajnost i ljubav…Slobodni Rakovi će biti u pokretu. Imate i dosta poslovnih obaveza, ali i obećanja koja ste dali prijateljima povodom nekih zajedničkih izlazaka. Lako stupate u komunikaciju sa suprotnim polom, ali nećete biti otvoreni za neke brze, konkretnije početke. I bolje – neka sve ide svojim tokom…

Posao

U prvom dijelu sedmice ste prilično užurbani i pod pritiskom, a znate i sami da je to savršen teren da se naprave greške i propusti u poslovanju. Neke odluke od strane nadređene osobe vas takođe mogu neprijatno iznenaditi i bilo bi divno ukoliko biste to prihvatili na miran način…ili makar razmislili prije nego što odreagujete. Problemi sa papirima, a moguće je i odlaganje poslovnog puta koji ste toliko priželjkivali. U drugom dijelu nedjelje, vaše polje posla i novca će biti jako aktivirano tranzitom Venere i Merkura, pa je ovo pravi momenat da se bacite na dogovore sa saradnicima i poslovnim partnerima.

Novac

Najave novčanih priliva dolaze do vas, ali je moguće da će konkretna isplata biti tek pred kraj sedmice. U periodu ste kada će vam se novac lakše nego inače izmicati iz ruku, pa se potrudite da ograničite sebe kada su troškovi u pitanju.

Zdravlje

Vama je i na dalje najvećim dijelom stres problem. Kod nekih Rakova može biti pojačanih anksioznih stanja u prvom dijelu sedmice.

LAV

Ljubav

Lijepe vijesti za Lavove. Odmah početkom sedmice Venera ulazi u vaš znak, a vrlo brzo će je pratiti i tranzitni Merkur. Pred vama je period kada ćete biti aktivniji u emotivnom segmentu, mnogo bolje volje i spremniji na kompromis, pa će do dobrog odnosa sa voljenom osobom biti lakše doći. Doduše, partner će možda povremeno biti nešto ljubomorniji, zbog pažnje koju izazivate svojom pojavom, ali neke sitne nesuglasice koje se mogu javiti, biće relativno lako regulisati. Sve u svemu – fini dani su pred vama, kada biste trebali da se u mnogo većoj mjeri posvetite unaprjeđivanju svog odnosa sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni će biti jako privlačni suprotnom polu. Vašem šarmu će sada biti teško odoljeti, pa je evidentno da vas očekuju i neka zanimljiva nova poznanstva, ali i lijepa i podsticajna komunikacija.

Posao

U prvim danima sedmice možete biti u nekoj nedoumici po pitanju poslovnog projekta koji ste otpočeli u prethodnom periodu. Dogovori neće funkcionisati onako kako ste računali i može se javiti zabrinutost da li ćete ovo uopšte uspjeti da ”izgurate” i završite na vrijeme. Na svu sreću, ova briga je kratkog daha, pred vama se jako brzo neke situacije čiste i u drugom dijelu sedmice, koji je dosta podsticajniji i aktivniji, Lavove očekuju dogovori koji su im važni, ali i nove poslovne ponude o kojima će vrijeđeti razmisliti. Dosta podsticajan period za one pripadnike znaka koji tek traže svoju poslovnu šansu.

Novac

Nešto bolja finansijska situacija, ali je teško da ćete u potpunosti biti zadovoljni. Imate vi još uvek veliko breme dugovanja koje nikako ne uspijevate da skinete sa leđa. U drugom dijelu sedmice može vas uhvatiti šoping ”groznica” – pokušajte da se obuzdate….

Zdravlje

Vaše raspoloženje će se dosta popraviti, a kako dani budu odmicali, osjećaćete se i energetski jači i stabilniji. Još uvijek se niste vratili u potpunosti na staro, ali situacija ide na bolje…

DJEVICA

Ljubav

U prvom dijelu sedmice može donekle biti zategnute situacije u vašim emotivnim relacijama. Potrudite se da ne optužujete partnera za neke stvari, već prvo provjerite da li su vaše primjedbe na mjestu, jer ga možete uvrijediti, pa svakako očekujte burnu reakciju sa njegove strane. Ovi dani su malo napeti i savjet je da budete korektni prema voljenoj osobi, a u drugom dijelu sedmice, kada se strasti smire, biće nekih zaista finih ljubavnih momenata između vas dvoje. Slobodne Djevice su u mnogo boljem raspoloženju nego u prethodnom periodu i sada ćete lakše ostvarivati kontakte sa nekim novim i interesantnim ljudima. Doduše, više ste u fazonu zabave i provoda – potrebno vam je da se rasteretite i opustite. U drugom dijelu sedmice možete pokrenuti jednu lijepu priču koja bi mogla biti dosta zanimljiva za vas.

Posao

Slobodno računajte da vas u prvim danima nedjelje očekuju neki napeti i tenzični dani u poslovnom segmentu. Sigurno je da ćete biti u velikoj žurbi, moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju. Situacija vam neće ići na ruku, jer će konstantno iskakati problemi, bilo da su vezani za međuljudske odnose, organizovanost ili tehnička sredstva. Planovi za poslovni put mogu se izjaloviti. Mirniji dani su u ostatku nedjelje, mada će vam trebati vremena da se oporavite od svih uzbuđenja kroz koja ste prošli.

Novac

Vijesti o novcu koji očekujete dolaze bukvalno u posljednjem trenutku, taman na vrijeme da zatvorite jednu veću obavezu koju vučete iz prethodnog perioda. Nećete u potpunosti biti zadovoljni svojim finansijskim stanjem, ali realno gledano – većim dijelom ste vi krivi za trenutnu situaciju.

Zdravlje

U periodu koji je ispred vas više ste podložni psihičkim padovima nego zdravstvenoj problematici. Nervoza se može iskazati kroz probleme sa spavanjem..

VAGA

Ljubav

Drage Vage, spremite se na dane koji su, za promjenu, živi, veseli i puni dešavanja. Prelazak vaše vladarke Venere u znak Lava vama itekako odgovara, jer vam donosi aktivniju energiju i čini da se osjećate da možete osvojiti koga god želite. U periodu koji je pred vama slobodni će biti najviše u društvu prijatelja, ali ne povučeni i kod kuće, već uglavnom na ludim zabavama i provodu koji ne prestaje. Mjesto vas neće držati, neki od vas će krenuti put godišnjih odmora i ludih ljetnjih noći. U svakom slučaju, upoznavaćete dosta zanimljivih osoba i flertovati, osvajati srca – baš ono što vi volite! Doduše, tek će sam kraj sedmice donijeti mogućnost za ulazak u nešto emotivno, ali vi nigde ni ne žurite…Oni koji su u emotivnim vezama biće više posvećeni partneru, odnos će funkcionisati bez velikih opterećenja i problema.

Posao

Od ove sedmice, vaše polje podrške od strane drugih, kontakata, veza i prilika postaće dosta aktivirano ulaskom Venere i Merkura u znak Lava. Predstoje vam neke zaista dobre šanse i pred vama se otvara period kada ćete itekako imati razloga da budete zadovoljni. Vage koje traže posao bi trebale da se aktiviraju što prije, jer je sada moguće doći dobiti radno mjesto, bez obzira da li će to biti samo vašim snagama ili uticajem drugih. Neka obećanja sada mogu biti ispunjena. Prvi dani sedmice su vam malo napeti, zbog lošije komunikacije sa važnim saradnikom, ali ćete ovo uspješno prevazići.

Novac

Niste nezadovoljni trenutno svojim finansijama, ali vas malo nerviraju nagomilane obaveze i troškovi koje nikako ne uspijevate da držite pod kontrolom. Sada možete refinansirati neki kredit ili omogućiti sebi olakšano plaćanje, na više rata.

Zdravlje

Dobro se osjećate, ali to ne znači da u potpunosti trebate da zanemarite zdravstveni segment. Čak i neke sitnije tegobe sada zahtevaju odlazak kod nadležnog ljekara.

ŠKORPIJA

Ljubav

Jako naglašen poslovni segment ukazuje da bi slobodne Škorpije prvenstveno ovde mogle da potraže svoju emotivnu sreću. Lako ostvarujete komunikaciju sa ljudima sa kojima stupate u kontakt, ali to ne znači da ćete se tek tako upustiti u novu ljubavnu priču. Očigledno je da kod vas još uvijek postoji neka forma zadrške, prilično ste oprezni i druga strana čak može smatrati da niste zainteresovani u nekoj naročitoj mjeri. Ne smatrate da je potrebno da žurite i vjerovatno ste u pravu. Pustite da se sve odvija nekim svojim tokom, pa dokle stignete….

Posao

Venera i Merkur tokom ove sedmice ulaze u vaše polje karijere. Vi ste i u prethodnom periodu bili dosta aktivni, a sada je vrijeme i da poberete neke plodove svog tog truda. Na žalost, situacija će i na dalje funkcionisati na teži način i očigledno je da ste u jednoj životnoj fazi kada sve ide ”na mišiće”. Ipak, dobri su momenti da se aktivirate prema drugima i da napravite neke prilično solidne dogovore. Ukoliko tek tražite posao, sada možete imati uspjeha, pa ne odustajte, čak ni ako u početku budete odbijani. U prvim danima nedjelje nešto napetiji odnos sa saradnicima, ali ništa toliko strašno da ne možete izaći sa time na kraj.

Novac

Neki trošak u prvim danima sedmice definitivno vam neće odgovarati, jer će poljuljati tek uspostavljenu ravnotežu u finansijskom segmentu. Na svu sreću, ovo je prolazno i već u drugom dijelu nedjelje novi novčani prilivi dolaze da ”pokrpe” rupe u budžetu.

Zdravlje

U zdravstvenom segmentu na prvi pogled sve funkcioniše baš kako treba. No, shvatite da ste se dosta iscrpjeli u prethodnom periodu i da i na dalje možete imati zdravstvenih padova….

STRIJELAC

Ljubav

Vaši su emotivni odnosi u prethodnom periodu trpjeli, često je situacija bila vrlo promjenljiva i povremeno ni vi sami niste vjerovali u opstanak svoje veze. Ni na dalje neće baš sve biti bajno, a naročito vam prvi dio sedmice donosi rasprave i tenziju sa voljenom osobom. Uglavnom ćete se kačiti oko sitnica, a rekla bih da je partner nezadovoljan pažnjom koju dobija od vas, pa će to biti osnova za sukob. Međutim, ovo će biti relativno lako prevazići i ostatak sedmice vam donosi bolje raspoloženje i veću povezanost sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka ni na dalje nemaju naročite preduslove za ulazak u emotivnu vezu, ali vama stoje nova poznanstva i solidna komunikacija sa nekim ko vas jako privlači. Ipak, sve za sada ”miriše” samo na avanturu i strast..

Posao

Polje saradnje sa strancima će biti jako naglašeno od ove sedmice i ovde biste trebali da se usmjerite, jer će vam se lakše otvarati mogućnosti za napredak. Generalno – i na dalje ste u periodu kada ništa ne funkcioniše lako i kada su prepreke nešto što je za vas postalo maltene uobičajeno. Naročito je prvi dio nedjelje kompleksan, jer vam tada stoje mogućnosti za napetost u odnosu sa saradnicima, i to najviše zbog promjena koje druga strana pokušava da uvede u vaš dogovor. Novo započeti poslovi vam ne donose ono što ste zamislili, pa ćete se nervirati zbog sporosti i manjka pravih rezultata.

Novac

Obzirom na to koliki su vaši troškovi, finansijska situacija je više nego dobra. Ako ništa drugo – makar uspijevate da pokrijete sve obaveze i regulišete dugovanja. Istina je da vam ne pretiče mnogo, ali nekako uspijevate da se čupate..

Zdravlje

Zdravstveni segment je već u prethodnom periodu krenuo ka oporavku i sada samo osjećate da funkcionišete sve bolje.

JARAC

Ljubav

Par dana ispunjenih nervozom u emotivnim i bračnim odnosima. Doći će do razmimoilaženja između vas i voljene osobe i moguće su kraće, ali dosta žučne rasprave. Doduše, ovo ne bi trebalo ni na koji način da poljulja vašu vezu, ali bilo bi dobro da gledate da izbjegnete ove napete situacije. Vidno poboljšanje nastupiće od drugog dijela sedmice i vi i voljena osoba ulazite u jednu životnu fazu kada ćete funkcionisati u skladu i harmoniji jedno sa drugim. Slobodni Jarčevi su i na dalje vrlo neaktivni u emotivnoj sferi i puštaju da se stvari odvijaju same od sebe, što uglavnom ne dovodi do nekih posebnih rezultata. Ipak, neko je zainteresovan u većoj mjeri za vas i naročito će od drugog dijela nedjelje potencirati na komunikaciji i susretima sa vama. Iz ovoga se može izroditi jedna lijepa emotivna priča, opustite se.

Posao

Nikako da se situacije u vašem poslovnom okruženju u potpunosti smire. Prvih par dana ove sedmice je protkano nervozom i nešto lošijim odnosom sa kolegama. Teško ćete se uklapati, i previše burno ćete reagovati. Dobro je što je ova nervoza prolazna i što ne bi trebala da ugrozi vaše poslovne relacije. Naglašeno polje promjena i šansi u drugom dijelu sedmice donijeće Jarčevima da na lakši način završe jedan poslovni dogovor koji dosta obećava. Iako još uvijek nije pravi trenutak da nezaposleni dobiju posao, sada je vrijeme za aktivaciju, jer ćete ostvariti kontakte koji će vam u narednim sedmicama donijeti ono što želite.

Novac

Kao i do sada, situacija u finansijskom segmentu je dosta promjenljiva i tokom ove sedmice. Nikako ne uspijevate da ostvarite pravi balans, a vjerovatno je da vam krediti ili dugovi iz prethodnog perioda vise nad glavom. Ipak – dosta se uspješno snalazite u cijeloj situaciji.

Zdravlje

Niti ste naročito dobro, niti posebno loše…u suštini – vjerovatno vaše psihičko stanje dosta utiče na to kako se osjećate, a kao što se vidi – situacija je dosta promjenljiva…

VODOLIJA

Ljubav

Slobodne Vodolije ni same ne znaju šta žele u ovom periodu. Kada vas neko obasipa udvaranjem, vi pokušavate da pobjegnete i pravite distancu od ove osobe, a ako vas neko ne ”konstatuje” jurite za njim, na sve načine pokušavajući da ga ”uhvatite”. Ova je sedmica promjenljiva, možete nekim biti razočarani, ali vas to neće držati dugo. U svakom slučaju, imate mogućnosti za nova poznanstva, ali nešto mi ne izgleda da to ide ka bilo kakvoj formi stabilnosti. Uglavnom ćete puštati da vas strasti vode i kontrolišu. U emotivnim relacijama sada sve može funkcionisati baš kako treba, ali je potrebno da i vi i partner ispunite neke preduslove. Vama smeta što se voljena osoba ponaša kao da je najpametnija na ovom svijetu i stalno vam soli pamet, a drugoj strani se ne sviđa što su vaše promjene raspoloženja spektakularne.

Posao

U prvim danima ove nedjelje bićete pod stresom, jer vas svi nerviraju, a sa obavezama jako kasnite. Na sve to, vjerovatno ćete imati probleme i sa dogovorima, a postoji tendencija da vas kompjuter i mobilni telefon izdaju u najgorem mogućem trenutku. Vaša nervoza prosto izbija iz vas i onima sa kojima sarađujete biće teško da se uklope sa vama i naprave neki pravi dogovor. No, sve ovo će doći i proći a ostatak sedmice je prosto rečeno – odličan. Generalno – vi ste u životnom periodu kada će se prilike i poslovne šanse otvarati bez problema i gledajte da sve ovo iskoristite do maksimuma!

Novac

Novac vas ”hoće” i tu nema šta posebno da se priča. Prilivi su više nego dobri i vjerovatno je da vam dolaze sa više strana. Ono što je i na dalje problem kod vas jeste nemogućnost da uspostavite kontrolu nad svojim troškovima, a i dugovanja iz prethodnog perioda vas opterećuju…

Zdravlje

Period koji je iza vas je bio dosta naporan i iako se sada osjećate bolje, još uvijek niste izašli iz ”sjenke”. Odmarajte se više, oporavak i vraćanje energije je vrlo blizu.

RIBE

Ljubav

Slobodne Ribe imaju nekih zanimljivih dešavanja najviše u poslovnom segmentu. Osobe koje upoznajete preko poslovnih okolnosti su dosta zanimljive i unose vam jedno vedrije i opuštenije raspoloženje. Budite svjesni – ništa se naročito važno neće pokrenuti tokom ove sedmice, uglavnom će sve ostati samo na komunikaciji, ali sada možete u ljubavi napredovati samo malim koracima. Biće šanse da se ova priča razvija u narednom periodu. Parovi su i na dalje čas u usponu, čas u padu. Naročito je prvi dio nedjelje prožet mogućnostima za rasprave bez ikakvog smisla, jer kada realno sagledate zbog čega ste se raspravljali, shvatićete da su to samo sitnice. Oboma bi vam prijalo da pobjegnete što dalje od svakodnevice i ako ste u mogućnosti, koristite drugi dio sedmice da započnete neki zajednički odmor.

Posao

Vaše polje poslovnih obaveza i svakodnevice biće od samog početka ove sedmice obogaćeno tranzitom Venere i Merkura. Pred vama će se otvoriti period kada ćete na lakši način uspostavljati kontakte sa saradnicima, a i odnosi sa kolegama će se smiriti i stabilizovati. Neka nervoza je prisutna u prvih par dana, vjerovatno zbog velike gužve na poslu ili kratkih rokova za završavanje nagomilanih obaveza. No, sve ovo je prolaznog karaktera i uspješno ćete sa problemima izaći na kraj. Ako poslovni partner zahtijeva neke promjene u dogovoru, saslušajte šta ima da vam predloži, ne reagujte automatski odbijanjem.

Novac

Neke troškove ste uspjeli da svedete na najmanju moguću mjeru i mnogo uspješnije baratate svojim finansijama. Takođe – prilivi su ove sedmice nešto jači, pa će vam to dodatno dići samopouzdanje.

Zdravlje

I sami ste svjesni da vas već duže vrijeme prati nezadovoljstvo, iscrpljenost, umor i smanjenje psihičkih snaga. Pokušajte da pronađete vremena za sebe i za svoj odmor i opuštanje.

(Analitika)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com