NEDJELJNI HOROSKOP: Evo koji znak treba sedmicu da iskoristi za POSAO, a kome se smiješi LJUBAV - Volim Podgoricu

NEDJELJNI HOROSKOP: Evo koji znak treba sedmicu da iskoristi za POSAO, a kome se smiješi LJUBAV

OVAN (21. 3. 20. 4)

Posao – Rastući Mjesec u Strelcu, vama trigonskom znaku, pogoduje svim planovima vezanim za putovanja, inostranstvo i poslove sa strancima. Na isto ukazuje Mars, podržan trigonom od Sunca i sekstilom od Jupitera, te je pravi trenutak za ozbiljnu promjenu na poslu.

Ljubav – Ulazak Venere u znak Lava pojačava emotivnu nestabilnost koja traje već izvesno vrijeme. Ako ste zauzeti, bićete na velikom ljubavnom iskušenju. Čuvajte se paralelnih veza. Slobodni pripadnici znaka imaju priliku da srede svoj emotivni život.

Zdravlje – Vrtoglavica, pospanost ili alergijska reakcija.

BIK(21.4.21.5)

Posao – Dobar aspekt Venere, vašeg vladara i Saturna povećava vaše poslovne šanse. Ako planirate nove projekte, pobrinite se da na vrijeme sredite neophodnu dokumentaciju jer će sitnice presudne za dalji tok poslova. Tokom cijele nedjelje bićete na provjeri, a moguće je da neko iz bliže okoline pokuša da svoje greške pripiše vama.

Ljubav – Očekuju vas zanimljivi susreti u poslovnom okruženju. Neka neobična osoba privući će vašu pažnju. Mars u polju partnerstva donosi brojna dešavanja. Zauzeti pripadnici znaka moraju da izdrže još malo dok oslabe tenzije u vezi ili braku.

Zdravlje – Nervoza negativno utiče na vaše psihofizičko zdravlje.

BLIZANCI(22.5.21.6)

Posao – Zahvaljujući povoljnim aspektima Merkura, vladara vašeg znaka prema Saturnu, sve što budete radili, planirali i dogovarali do kraja radne nedelje ima šanse da postane dugotrajno. Ukoliko vam se ukaže prilika za promjenu posla, trebalo bi ozbiljno da je shvatite.

Ljubav – Već duže vrijeme osećate pritisak u vezi što vas čini nezadovoljnim. Ova nedjelja počinje prolaskom Mjeseca kroz polje koje označava veze i brak. Očekujte nova dešavanja, ali ne samo pozitivna. Ako vidite da neke stvari navode na sukobe, smirite tenziju i ne ulazite u konflikte jer ćete na taj način samo zakomplikovati situaciju.

Zdravlje – Prolazne migrene i umor su posledica pritiska koji trpite.

RAK(22.6.22.7)

Posao – Još nekoliko dana Sunce u vašem znaku, praćeno dobrim aspektima Marsa i Jupitera radi za vas i pomaže vam da stignete do cilja. Ukoliko kasnite sa nekim projektom ili realizacijom zadatih obaveza ubrzajte stvari. Iskoristite ovaj povoljan period za rješavanje finansijskih problema.

Ljubav – Ponedjeljak, utorak i srijeda biće u znaku neobičnih dešavanja u vašem emotivnom i partnerskom životu. Pazite se brzih impresija, površnih procjena i idealizovanja stvari koje ne razumijete do kraja. Ovaj aspekt je istovremeno jak i površan, zato budite strpljivi.

Zdravlje – Proverite krvnu sliku, izmerite pritisak.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Merkur i Venera u vašem znaku čine da se mnoge stvari dešavaju van vaše kontrole. Brojni planovi i šanse su pred vama, pa se potrudite da izaberete one najrealnije. Jupiter u polju novca uvećava šanse za profit uprkos aspektima koji ga ograničavaju. Budite racionalni i napravite dobar izbor.

Ljubav – Venera u znaku Lava budi potrebu za promjenama, počev od izgleda, oblačenja pa na dalje. U želji da privuku pažnju partnera, dame rođene u znaku Lava biće spremne na sve vrste dotjerivanja, pa čak i na estetske korekcije. Očekujte mnogo novih sureta, dešavanja i udvaranja.

Zdravlje – Problemi sa glavoboljom i hroničnim bolestima zbog čestih promjena vremena.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Prilagodite se trenutnoj situaciji i pratite tok daljih dešavanja, jer vam je vladar znaka u dvanaestom polju. Nije vrijeme za velike planove, niti za ozbiljne promjene, već za usklađivanje sa drugima. Ovaj period je povoljan za korigovanje ranijih grešaka i svođenje računa, od poslovnih do privatnih.

Ljubav – Venera u dvanestom znaku od vašeg, povoljan je znak za one koji nisu u braku. Iako to nije aspekt za otpočinjanje neke veze, dobar je za zabavu, avanturu i prolazne kombinacije. Onima koji su u braku ili planiraju zajednički život, preporučuje se opuštanje i uživanje u druženju sa prijateljima.

Zdravlje – Manji problemi sa stomakom, nogama i zglobovima.

VAGA(23.9.22.10)

Posao – Imate još pet dana da svoj poslovni život dovedete u red i da uzmete ono što vam pripada, ukoliko to već niste učinili. Nakon toga uživaćete ili trpjeti posljedice onoga što ste odabrali. Sledeća prilaka za promjene ukazaće vam se kroz nekoliko meseci. Povoljno vrijeme za rješavanje finansijskih problema.

Ljubav – Slobodni pripadnici znaka počinju da razmišljaju drugačije o nekome iz okruženja. Moguće je da se neko prijateljstvo pretvori u nešto više i da se nađete na pragu emotivne veze. Dobro razmislite o ovakvom scenariju, da ne bi izgubili i prijatelja i potencijalnog partnera.

Zdravlje – Čuvajte se povreda. Odložite hirurke intervencije.

ŠKORPIJA(23.10.22.11)

Posao – Kako Mars ubrzava nakon okreta iz retrogradnog kretanja, tako se povećava broj događaja, prilika i šansi vezanih za poslovna dešavanja. Ipak, još nije vrijeme za radikalne promjene, još uvijek je realizacija svake ideje pod znakom pitanja, pa se zato strpite i sačekajte povoljniji momenat.

Ljubav – Pretjerano ste fokusirani na sebe i svoje probleme, planove i ideje, tako da nema mnogo prostora za promjene i prilagođanja u partnerskim odnosima. Privlači vas kolega svjetlije kose, ali još uvijek ne umijete da definišete svoja osjećanja. Najbolje je da u narednoj nedelji budete uzdržani.

Zdravlje – Bolje ćete se osjećati ako budete fizički aktivniji.

STRIJELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Nedelja počinje konjunkcijom Mjeseca sa Saturnom, što već komplikovan način razmišljanja dodatno otežava. Budite strpljivi, racionalni i taktični, a emocije, barem što se posla tiče, potpuno isključite. Ako poslušate ovaj savjet, očekujte povoljnu nedjelju. Iskoristite slobodno vrijeme za pravljenje dugoročnih planova.

Ljubav – Mnogo impresija, ali malo ili nimalo dešavanja od kojih može biti nešto konkretno, slika je nastupajuće nedelje. Pratite događaje, strpljivo čekajte svoju šansu. Ako sve i ne bude onako kako ste željeli i očekivali, nema razloga za patnju. Sačuvajte osmjeh, prepustite se maštanjima i prizovite sreću.

Zdravlje – Moguća manja prehlada ili zubobolja.

JARAC(22.12.20.1)

Posao – Pod pritiskom ste, i to duže vrijeme, što je i uobičajeno kada se vaš vladar, Saturn, kreće retrogradno. Srećom i tome se bliži kraj jer neki projekti i ideje koje ste potencirali prije dosta vremena iznenada izbijaju u prvi plan i čine da se osjećate uspješnim. Ne očekujte brz razvoj događaja, već strpljivo pristupite postepenom rešavanju problema.

Ljubav – Neka osoba iz prošlosti ponovo će pokušati da vas osvoji. To može zakomplikovati sadašnje odnose, pa ako ste zauzeti, najbolje bi bilo da odolite iskušenju i da ništa ne preduzimate. Ukoliko ste slobodni i željni “reprize” prepustite se emocijama, ali ne očekujte previše.

Zdravlje – Problemi sa stomakom i imunološkim sistemom, posebno za rođene u prvoj dekadi znaka.

VODOLIJA(21.1.19.2)

Posao – Bićete u prilici da pokažete svoje znanje, umijeće i sposobnosti. Prihvatite ovaj period kao vrijeme mini testova svega onoga što znate. Iako imate utisak da ste stalno na nekoj vrsti probe, pretpostavljeni su vam naklonjeni i pokušavaju da iz vas izvuku ono najbolje. Pokažite svoje umijeće.

Ljubav – Nakon mirnog perioda, polje zaduženo za veze, odnose i poznanstva počinje da radi punom parom. Vreme je promena u emotivnom životu, kao i za nova dešavanja. Ako ste u dugoj vezi, razmišljate o eventualnoj promjeni statusa i zajedničkom životu. Slobodni pripadnici znak su na pragu nove veze.

Zdravlje – Manji pad imuniteta. Pazite na ishranu, obogatite jelovnih vitaminskim namirnicama.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Ove nedjelje, dešavanja vezana za posao protiču u znaku komplikacija, povećanog napora, nerazumijevanja ali i iznenadnih preokreta i uspjeha. Ukoliko ste na rukovodećem položaju očekujte burne događaje po pitanju raspodjele radnih mjesta i zadataka. Ukoliko ste samostalni spremite se za nove dogovore i nove poslove.

Ljubav – Monotonija u emotivnom i partnerskom životu i dalje nekima prija a druge zamara. Pitanje je filozofsko, gledate li čašu do pola punu ili do pola praznu. POtrudite se da stvari okrenete u svoju korist.

Zdravlje – Budite oprezni prilikom rukovanja električnim aparatima.

(Izvor: novosti.rs)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com