Početna » NOVOSTI » Društvo » SKANDAL NA ADI BOJANI: Gola Danica Maksimović napala novinare Kurira, policija ih štitila
Danica Maksimović

SKANDAL NA ADI BOJANI: Gola Danica Maksimović napala novinare Kurira, policija ih štitila

Glumica Danica Maksimović juče je na Adi Bojani, zajedno s obezbjeđenjem, fizički napala novinarku Kurira Mariju Dejanović, udarila je i razbila mobilni telefon, piše ovaj list.
Kako piše Kurir Danica Maksimović i njen suprug, već nekoliko dana borave na Adi Bojani. Ekipa Kurira ih je zatekla na plaži. Kako su novinarka i fotoreporter tamo bili na zadatku, fotografisali su Maksimovićevu kao javnu ličnost na javnom mjestu. Međutim, poznatu glumicu je to toliko razbjesnelo, da je uz podršku obezbjeđenja napala našu ekipu, grubo udarila novinarku preko usta i razbila joj telefon!Imam pravo da te bijem!

foto

“Ti ćeš mene da slikaš, odakle ti pravo? “, vrištala je Danica, koja je prethodno od obezbjeđenja otela telefon koji su oni konfiskovali novinarki Kurira Mariji Dejanović.

Obezbjeđenje je, protivno zakonu i propisima, obrisalo fotografije iz njenog mobilnog, uz najodvratnije psovke, grube riječi i prijetnje poput: “Polupaćemo vam i aparate, i vas, i automobil ako još jednom dođete ovdje.”

Potom je Maksimovićeva zgrabila telefon, bijesno ga bacila na pod i zgazila ga.

“Povišen mi je pritisak i skočio mi je šećer. Nemojte slučajno nešto da objavite, uništiću vas. Na ovom mjestu ljetujem 25 godina i nikada mi se ovo nije desilo”, nastavila je dreku Maksimovićeva, a potom se zaletijala i udarila novinarku Dejanović preko usana, tvrdi srpski list.

Novinarka je smireno pitala je glumicu odakle joj pravo da je udara, a ona je ubjedljivo odgovorila:

“Naravno da imam pravo! Hoćeš još?”

Foto printskrinFoto printskrin

Podsjećamo da je novinar na službenom zadatku i na javnom mjestu izvještavao o javnoj ličnosti koja ju je napala zajedno sa obezbjeđenjem. Novinarka je fizički povrijeđema, oprema joj je polomljena, dok su otvarane prepiske novinara sa urednicima.

 Telefonske prijetnje

Marija Dejanović ostala je profesionalac i bez tenzije pokušala glumici da objasni da su ona i fotoreporter Damir Dervišagić samo radili svoj posao, da je plaža javno mjesto, ali nije vrijedjelo. Obezbjeđenje je ekipu Kurira istjeralo sa plaže, a usput su ih izvrijeđali najstrašnijim i najprljavijim riječima, uz prijetnje da će sledeći put razbiti i njih i automobil i opremu.

Ali tu nije bio kraj. Nakon dvadesetak minuta, Danica je pozvala Mariju Dejanović na telefon i nastavila s prijetnjama.

“Ako objavite fotografije, uništiću vas tužbama! Imaćete posla sa jako opasnim ljudima”, rekla je glumica Danica Maksimović.

O incidentu je obaviješten je i MUP Crne Gore i oni su se angažovali da pomognu i zaštite novinare.

Odglumila da joj nije dobro

Kad je shvatila šta je uradila i da će incident koji je izazvala naići na osudu javnosti, da će je vjerovatno novinarka koju je napala tužiti i prijaviti policiji, glumica Danica Maksimović počela je da se prenemaže.

Odglumila je da joj nije dobro, držala se čas za glavu čas za grudi i jaukala da će umrijeti! Međutim, vrlo brzo se ponašala kao da se ništa nije desilo. Fotografije sa Ade Bojane počela je da objavljuje na Instagramu uz komentare kao je sve divno i bajno.

Kurir je, potom, na naslovnici svog štampanog izdanja objavio fotografije Danice Maksimović, kao od majke rođene.

Check Also

Bukti u Velipoji, vatra prijeti i Adi

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Otvoreno ušće zapadnog rukavca Bojane: U subotu stiže i bager “Morskog dobra”

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

2 Komentari

  1. Pa evo sad se culo i za ovu Mariju nazovi novinarku. Da nije bilo Danice, nikad niko ne bi saznao za ovo cigansko piskaralo. Ti piskaralo treba da stope ljubis Danici Maksimovic. U njenim godinama ti ces biti u starackom domu, odavno. Vidim da si zube vec izgubila sa 20 godina. I znam da si ljubomorna na lepe zene. Crkni, dzaba ti je, nikadneces biti tamo gde je Danica bila pre 30 godina.

  2. Debilka od novinara, pa te slike mogu da joj gledaju deca, pa ada je i namenjena da bi ljudi imali svoju privatnost a ne da ih novinari jure i maltretiraju. Bravo za Danicu samo udri.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *