Početna » NOVOSTI » Zanimljivosti » Ono što prvo ugledate na ovoj SLICI, određuje vaš KARAKTER: Šta vi VIDITE?

Ono što prvo ugledate na ovoj SLICI, određuje vaš KARAKTER: Šta vi VIDITE?

Dobro pogledajte dobro fotografiju i ono što prvo ugledate na nju definiše vašu ličnost.

Lice

Ako ste prvo uočili veliko lice preko čitave slike, vi imate naviku da u životu uvek gledate širu sliku. Objektivna ste osoba i zbog toga vam često govore da ste bezosećajni ili da nemeta empatije, što nije istina. Odluke donosite tako što uvek razmišljate nekoliko koraka unapred i ne oterećujete se previše sitnicama. Vama je cilj uvek u glavi, jasno znate šta želite i stremite ka tome.

Najveća mana: Često zaboravljate da sitnice čine život i ne umete da se opustite.

 

Čovek

Ako je prva stvar koja vam je zapala za oko čovek koji sedi i čita knjigu, vi ste fokusirani na srž problema. Često umete da budete pesimistični i da od malog problema napravite (u svojoj glavi) jako veliku stvar. Ipak, dobro vam ide rešavanje problema i super se pokazujete u kriznim situacijama jer se ne plašite sukoba i direktnih, bolnih rešenja.

Najveća mana: Ne umete da se fokusirate na pozitivne stvari. U svakoj situaciji pronalazite negativno i pokušavate da ispravite krive Drine.

Jabuke

Ako ste prvo videli jabuke na drvetu, vi ste nepopravljivi optimista. Obraćate pažnju na detalje i generalno ste čovek koji bi mogao da prođe pored šumskog požara a da ga ni ne primeti, jer sve vreme gleda letire kako lete i razmišljate kako su lepi. Sreću vam bude najmanje sitnice, veseli ste po prirodi i uvek ste ona osoba kojoj se svi priatelji jadaju i traže savet.

Najveća mana: Zbog tolike fokusiranosti na detalje, ne vidite širu sliku. Dobri ste u odnosu sa ljudima, ali ste loši u kriznim stuacijama.

https://www.facebook.com/dejana.isakovic.7/posts/275102329526566:0
(kurir.rs)

Check Also

Amerikanac tečno govori 12 jezika, jedan od njih je i naš jezik (VIDEO)

Internet zajednicu je oduševio snimak mladog Patrika (22) koji je pokazao da zna da govori ...

Osvojio 60 miliona eura na lutriji, ali sreća je kratko trajala

Njemac Jens Numan (43) i njegova majka svake nedjelje igraju loto, a nedavno su otvorili ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *