5 razloga zbog kojih VOLIMO PODGORICU na +40! (INFO/FOTO) - Volim Podgoricu

5 razloga zbog kojih VOLIMO PODGORICU na +40! (INFO/FOTO)

Razoga zbog kojih Volimo Podgoricu i na +40 vjerovatno ima mnogo više, ali smo mi danas uspjeli se sjetimo samo pet.

Ako ste od onih koji jadikuju kako je vruće, i kako je Podgorica nesnosna na +40, pa i koji stepen više, pokušajte i u tome da neđete nešto pozitivno.

Stvari često nisu onakve kakvima izgledaju na prvi pogled,i, na kraju, važna je percepcija!

Osmjeh na licu i ljubav u srcu, i ništa nas ne može slomiti!

Dakle, evo nekoliko stvari u kojima ćete uživati u Podgorici i na +40:

 

DJEVOJKE

Kako je živjeti sa svekrvom u Crnoj Gori

Naravno, to je muškom djelu ekipe odmah, i prvo, palo na pamet! Prelijepe Podgoričanke u minićima, majčicama na bretele, sunčanim naočarima i kosom vezanom u rep! Pa još kapljice znoja koje se slivaju niz dekolte… I možete da pustite mašti na volju.

HLADNO PIVO

Ovo je sledeća stvar koja je muškom dijelu ekipe pala na pamet, iznenađeni? Dakle nema te vrućine, toga grada, te ulice, te kafane, gdje je temperatura problem kada se zavališ u debelu hladovinu i poručiš LED LEDENO pivo! A Hercegovačka, Bokeška, Njegoševa, kao stvorene za ovaj vid rekreacije na visokim temperaturama!

HRANA

salata

Nema kuvanja! Ženski dio ekipe obožava Podgoricu na +40 zato što nikome ne pada na pamet da traži nešto “kašikom”! Obrok salata, neka voćkica, popularni miksevi. Em štediš struju, em štediš vrijeme, em se ne mučiš, em se zdravo hraniš.

SAOBRAĆAJ

Ovdje smo se svi složili. Konačno da prodišemo u saobraćaju! Nema gužve. U Podgorici smo ostali samo mi, najvjerniji, najodaniji, najvrijedniji, kojima ne smeta ni kiša, ni snijeg, ni sjever, ni užegli asvalt. S kraja na kraj grada za tili čas. Osim toga, sada možeš da ugrabiš i neko slobodno mjesto za parking a da ne platiš.

KUPANJE

milenijum1

Kupanje u Morači, Cijevni, Ribnici, Skadarkom jezeru… Ne kupate se? Ko vam je kriv. Ko vam brani!? Umjesto mlake i nikakave morske vode, ležaljke koju ćete platiti 10 ili 20 eura, peškir na kamen i dodir sa čistom prirodom. Umjesto  hladnog piva za koje ćete iskeširati tri ili četiri eura, umjesto tampona u ušima da ne čujete dreku i viku, tehno od milion decibela i slične “umozakubime” zvuke, mir i tišina, cvrkut pitca i zrikavci.  Pivo i sve što vam treba možete ponijeti u ručnom frižideru, i konačno, pročitati neku knjigu koju se odavno “ošacovali”.

Uživate li u svemu ovome u Podgorici na +40? Ako volite Podgoricu u julu još zbog nečega, napišite nam u komentarima!

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com