Knežević: Crnogorski narod osjeća Kosmet kao svoj Jerusalim - Volim Podgoricu

Knežević: Crnogorski narod osjeća Kosmet kao svoj Jerusalim

U sklopu posjete Kosovu i Metohiji, predsjednik Demokratske narodne partije i poslanik u Skupštini Crne Gore Milan Knežević, prisustvovao je parastosu ubijenim žeteocima u Starom Grackom. Knežević je ujedno posjetio i prestoni carski grad Prizren.

“Moja želja kao predsjednika Demokratske narodne partije i poslanika u crnogorskoj skupštini, bila je da danas budem na pomenu žrtvama u Starom Grackom, koje su nevino nastradale prije 17 godina od ruku šiptarskih terorista i do dan danas nisu otkriveni počinioci ovog monstruoznog zločina, kao i želja da posjetim carski grad Prizren i da uručim skromne poklone i donacije naše partije i crnogorskoga naroda, i što je najvažnije da pošaljem poruku da crnogorski narod osjeća Kosovo i Metohiju kao svoj Jerusalim, kao našu svetu zemlju i da iskažemo zahvalnost našoj crkvi i narodu na Kosovu i Metohiji koji svih ovih godina čuvaju našu vjeru, čuvaju našu duhovnost i čuvaju naše pamćenje”, rekao je Knežević.

On ističe da je želio da iskaže solidaran odnos prema svemu onome kroz šta prolazi narod na Kosovu i Metohiji i da im pošalje poruku da nisu sami, “da ih Crna Gora nije zaboravila”.

Knežević je prizrenskom parohu Slobodanu Đoriću uručio novčanu pomoć i vaučer za boravak troje srpske djece na moru u Crnoj Gori. Obišao je i prizrensku Pravoslavnu Bogosloviju.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com