MASAKR NA KIPRU: Ubijen Cecin komšija, policajac i njegova žena, djeca se sakrila ispod stola! - Volim Podgoricu

MASAKR NA KIPRU: Ubijen Cecin komšija, policajac i njegova žena, djeca se sakrila ispod stola!

Dejan Loj (42), bokser iz Srbije, uhapšen je zbog saučesništva u masakru koji se dogodio na Kipru 23. juna ove godine. Tom prilikom ubijen je biznismen Fanos Kaliopsidiotis (51), koji je živio u komšiluku naše poznate folkerke Svetlane Cece Ražnatović.
Dejan Loj je te večeri obezbjeđivao biznismena, a kako saznajemo, zapravo je bio krtica i radio je za albanskog preduzetnika Janija Voglija, naručioca ubistva.

Albanski napadač

Poznati biznismen Kaliopsidiotis došao je te večeri u restoran „Stoun garden“ sa svojim prijateljem, policajcem Elijasom Hadijeftimijuom (46), njegovom suprugom Skevi (39) i njihovo dvoje djece, kad su dva napadača upala s pištoljima i kalašnjikovima i zapucala. Dejan je obezbjeđivao biznismena, a nekoliko trenutaka prije ubistva ovaj „insajder“ je iskoristio trenutak da ustane pod izgovorom da mora u toalet. Odmah nakon toga krenula je pucnjava, u kojoj su ubijeni Kaliopsidiotis, policajac, njegova supruga, kao i osumnjičeni albanski napadač Jani Vogli. Djeca ovog policajca su, na sreću, preživjela jer su se sakrila ispod stola.

Ubijeni biznismen sa Kipra je, kako saznajemo, bio komšija naše poznate pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, a interesantno je da je bio njen veliki fan.
– Fanos je obožavao da sluša Cecu, obožavao je njene pjesme. Čak je umio često i da pjevuši refren njenih pjesama. Uz njenu muziku je naučio i nekoliko srpskih riječi – kaže komšija koji živi blizu kuće pokojnog Fanosa.

On je često izlazio na mjesta na koja izlazi i Ceca dok boravi u svojoj vili na Kipru.

Ubijeni u bašti... Tela biznismena i njegovog prijateljaUbijeni u bašti… Tijela biznismena i njegovog prijatelja

Obožavao Cecu

– Ovdje ima puno restorana, ali iako Ceca ne voli mnogo da izlazi iz kuće, Fanos je uvijek volio da bude bar u blizini nje i njenih prijatelja kada bi ipak izašla negdje. Jednostavno ju je obožavao. Uvijek je govorio kako voli njen glas i kako je prelijepa žena – dodaje komšija.

Sumnja se da je upravo Dejan javio Vogliju gdje se nalazi Fanos. Kako su mediji s Kipra prenijeli, neposredno prije pucnjave Loj je otišao do toaleta i telefonirao s nepoznatom osobom.
– Mi smo ovdje – rekao je Dejan i prekinuo vezu. Neposredno nakon pucnjave izašao je iz toaleta i nije bio nimalo iznenađen, a dok je davao izjavu u policiji, rekao je da je razgovarao sa svojom djevojkom – kaže jedan od izvora.

Krtica odala šefa

Za ovaj masakr osumnjičeni su, pored Dejana Loja, Albanac Aleks Bureli, koji je pucao i koji je u bjekstvu, Mario Kristodulo (38), poznatiji kao Beni, za koga se takođe sumnja da je jedan od napadača, njegova djevojka Sofija Gregori (29), vlasnik bara u Aja Napi Panajotis Pentafkas (39), Karalambos Andreo i Sotirija Neofito. Policijski inspektor koji se bavi ovim slučajem Andreas Angelides rekao je da je Mario Kristodulo radio za Voglija i da je on nabavio oružje, a njegova djevojka Sofija je čekala u kolima ispred restorana kako bi ih pokupila nakon zločina. Vozilo je nakon nekog vremena pronađeno, ali bilo je spaljeno i izvan granica Aja Nape.
– Pretpostavljamo da je Beni nabavio oružje kojim su ubijene žrtve u restoranu. On je Voglijev glavni čovjek – rekao je inspektor.

Ukupno 23 osobe su privedene, jer su dovedene u vezu sa ovim napadom, i pod strogim mjerama bezbjednosti dovedene pred sud u Larnaki.

Albanski biznismen
SLUČAJNO UBIJEN

Albanski biznismen Jani Vogli je, kako saznajemo, naručilac ovog ubistva, a s obzirom na to da se našao na mjestu nesreće, igrom slučaja je izgubio život. Pretpostavlja se da ga je upucao Bureli.

(Izvor: kurir.rs)

1 komentar

  1. Great article. I always have a hard time getting started investing in real estate. The biggestthing that I learned was that you need to start doing and stop thinking.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com