OVAJ RECEPT TREBA DA PROBATE: Jedite ga samo 2 puta dnevno i kilogrami odoše bez vježbanja - Volim Podgoricu

OVAJ RECEPT TREBA DA PROBATE: Jedite ga samo 2 puta dnevno i kilogrami odoše bez vježbanja

Ako želite izgubiti na težini, onda treba probati ovaj recept. To je vrlo jednostavan i lak recept za napraviti, a ne treba mnogo sastojaka.

Pošto sebi napravite, možete je čuvati u frižideru. Najbolje je da je napravite u jutarnjim satima i konzumirate svako jutro prije doručka. Treba koristiti prirodni i kvalitetan med, i vrlo je važno odabrati pravu vrstu cimeta kako bi vam dalo rezultate koje želite.

Potrebni sastojci
-2 kašika cimeta
-1 kašičica meda
-1 litar vode

Priprema
Napravite mješavinu cimeta, meda i vode u maloj šerpi. Stavite mješavinu na vatru da prokuha. Zatim filtrirajte tečnost u šolju i podelite na dva dijela.

Kako se koristi ovaj napitak
Najbolje vrijeme za konzumiranje ove mješavine je pola sata prije nego doručka i pola sata pre odlaska u krevet. U slučaju da napravite previše, ne treba baciti mješavinu, samo čuvati za sljedeći dan. Mora se uzeti na prazan želudac. Ovaj prirodni napitak čisti vaše tijelo, ali i pomaže vam u gubitku težine, bez donošenja bilo kakve promene u ishrani.

Korisni saveti
Prema nekim stručnjacima, možete dodati sirovi med nakon što je voda kuvana kako bi zadržali hranjive tvari. Morate znati da možete lako izgubiti 3-5 kilograma u roku od nedelju dana bez mjenjanja bilo šta drugo u okviru svoje dijete. Rezultati su različiti zbog cimeta.

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com