PORODICA MEDIN NAJAVLJUJE GRAĐANSKI PROTEST: Strpljenju je došao kraj! - Volim Podgoricu

PORODICA MEDIN NAJAVLJUJE GRAĐANSKI PROTEST: Strpljenju je došao kraj!

Porodica Nemanje Medina, koji je nestao 8. jula, pozvala je nadležne organe da ih upoznaju sa činjeničnim stanjem u postupku istrage. Najavljuju građanski protest u znak nezadovoljstva zbog do sada (ne)učinjenog u rasvetljavanju ovog slučaja.
U Javnom pozivu upućenom predsjedniku skupštinskog Odbora za bezbjednost Mevludinu Nuhodžiću, vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću, Ministarstvu unutrašnjih poslova, direktoru Uprave policije Slavku Stojanoviću i načelniku Centra bezbjednosti Bar Milošu Raduloviću, porodica napominje da je prošlo više od dvije sedmice da im se niko od subjekata zaduženih za utvrđivanje činjenica i razloga Nemanjinog nestanka i njegovog pronalaženja nije obratio.

“Izražavamo veliku zabrinutost i nezadovoljstvo zbog ovakvog odnosa prema nama, a sve više i sumnju, da se uopšte ulažu napori u rasvetljavanju ovog slučaja. Našem strpljenju, i do sada iskazanoj nadi u aktivnosti državnih organa, dolazi kraj”, stoji u javnom pozivu porodice Medin.

Porodica primjećuje da najavljeno prikupljanje dokaza i “sklapanje kockica” očigledno ne daje nikakve rezultate, uz po njihovom uvjerenju, značajne propuste u samom postupku.

“Iz gore navedenih razloga najhitnije pozivamo nadležne organe da nas upoznaju sa činjeničnim stanjem u postupku istrage povodom nestanka Nemanje Medina. Naglašavamo da nemamo pretenzije za bilo kakvim ucjenama, ali zbog ogorčenosti bićemo primorani da najavimo građanski protest u znak nezadovoljstva zbog do sada učinjenog ili neučinjenog”, poručila je porodica Medin.

Nemanja Medin je nestao 8. jula oko 17.30 sati, nakon što je krenuo u pravcu Virpazara.

Vozio je automobil Reno megan koji je pronađen zapaljen pored lokalnog puta Virpazar Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov do.

Na licu mjesta su uzeti tragovi i predmeti i poslati na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

Mole se svi ljudi da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju jave na broj telefona 068-417-510.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com