AJMO SVI NA MORAČU: Pogledajte kako je danas bilo (FOTO) - Volim Podgoricu

AJMO SVI NA MORAČU: Pogledajte kako je danas bilo (FOTO)

Manifestaciju drugu godinu za redom organizuju Turistička organizacija Podgorice i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada.

Kako su saopštili iz Turističke organizacije Podgorice, cilj manifestacije je turistička promocija prirodno očuvanog potencijala grada – rijeke Morače, uz želju da se sugrađani vrate na moračke plaže, koje su nekad bile tradicionalno mjesto okupljanja tokom ljeta.

“Sugrađani i posjetioci Podgorice mogu se oprobati u šlaufijadi, vožnji kajaka, stonom tenisu, nogotenisu, odbojci na pijesku, šahu, bagu, pikadu, dok će medicinsko osoblje Doma zdravlja mjeriti krvni pritisak i nivo šećera u krvi”, saopštili su organizatori.

Foto: MONDO/Gordana Bojanić

Ovogodišnja manifestacija će za razliku od prošlogodišnje koja je trajala dva dana, trajati do 21. avgusta, a prema planovima organizatora „Ajmo na Moraču“ treba da postane tradicionalna gradska manifestacija. Žurke na plaži Galeb održavaće se svakog vikenda od 12 do 17 časova.

Foto: MONDO/Gordana Bojanić
Kupanje, druženje na plaži i mnoštvo sportskih aktivnosti učinili su da plaža Galeb ponovo “oživi”, a dan na Morači upotpunjen je degustacijom lubenice, rashlađene u rijeci, kako su se nekad naši sugrađani osvježavali tokom vrelog podgoričkog ljeta.

(Mondo)

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com