Prvi put u životu imam SAVRŠENE NOKTE zahvaljujući jednostavnom receptu - Volim Podgoricu

Prvi put u životu imam SAVRŠENE NOKTE zahvaljujući jednostavnom receptu

U posljednjih šest mjeseci, samo jednom mi je pukao nokat, što je za one srećnice koje imaju jake nokte najnormalnija stvar, ali za moje izlistane, krhke i nikakve noktiće ovo je bio pravi šok. Sad izgledaju baš super i sve zahvaljujući jednostavnom “uradi sam” triku koji praktikujem mjesecima.
Nokti

Konačno imam prirodne duge nokte, Foto: 24 sata

Pokušavala sam sa lakovima koji navodno ojačavaju nokatnu ploču, pokušavala sam za raznim uljima koja bi trebalo da je njeguju – čak sam pokušavala i sa konzumiranjem kompleksa vitamina B. Na noktima se nije vidjela velika razlika, ali na brojalici na vagi jeste, pa sam batalila.

I pomirila sam se sa činjenicom da mi nokti nikad neće biti lijepi, osim onih 10 dana godišnje kada sam na moru. Jer, tada su uvijek jači, bijelji i izgledaju bolje – znate zbog čega? Zbog morske vode! Jedan od najpopularnijih recepata za ojačavanje noktiju kod kuće je upravo pomoću morske soli, vode i limuna – i zaista funkcioniše.

Potrebno je:

– kašika morske soli

– kašika soka od limuna

– 500 ml mlake vode

Priprema:

So ima lekovita svojstva

So je zakon za nokte, Foto: Profimedia.rs

Sve dobro promiješajte, tako da se so totalno rastopi. Dobijenu tečnost sipajte u posudu, pa onda čiste nokte potopite u tečnost i držite oko 20 minuta. Nakon toga jednostavno isperite ruke i ta-da!

Radite ovo svaki dan i prve rezultate ćete uočiti već nakon 10 dana.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com