KOTORANI se POSVAĐALI, D.V. (55) pucao na I.K. (37) iz LOVAČKE PUŠKE - Volim Podgoricu

KOTORANI se POSVAĐALI, D.V. (55) pucao na I.K. (37) iz LOVAČKE PUŠKE

-Kotorska policija uhapsila je danas D.V. (55) iz Kotora zbog sumnje da je upotrijebio vatreno oružje i ranio svog sugrađanina I.K, saopšteno je iz Uprave policije.

-Službenicima OB Kotor prijavljeno je od strane JZU Opšte bolnice u Kotoru, da je na ukazivanje medicinske pomoći primljen I.K. (37) iz Kotora, sa ustrijelnom ranom u predjelu tabana desne noge. .

O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je kvalifikovao događaj kao krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, i naložio da se preduzmu sve neophodne mjere i radnje kako bi se događaj rasvijetlio, saopštila je policija.

-Policijski službenici  ubrzo su identifikovali i lišili slobode D.V. za kog se sumnja da je ranio I.K. Takođe, pronađeno je i oduzeto vatreno oružje – lovačka puška marke ,,zastava ARMS LP12 PA“ koje je D.V. imao u ilegalnom posjedu a uz pomoć koje je, kako se sumnja, ranio I.K. Nakon obavljenog uviđaja na lice mjesta i izvršene kriminalističke obrade, službenici OB Kotor došli su do saznanja koja ukazuju na sumnju da je D.V. nakon verbalnog konflikta ispalio projektil iz vatrenog oružja u pravcu nogu oštećenom I.K. usled čega je I.K. zadobio povrede. D.V. je, nakon lišenja slobode, priveden nadležnom tužiocu na dalje postupanje uz krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da je počinio ova dva krivična djela koja mu se stavljaju na teret, saopšteno je iz Uprave policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com