DF: Unajmićemo jednu od najboljih konsultantskih agencija na svijetu - Volim Podgoricu

DF: Unajmićemo jednu od najboljih konsultantskih agencija na svijetu

Kampanja DF-a će se razlikovati od bilo koje kampanje koju je Crna Gora vidjela do sada. Sa zadovoljstvom ističemo da nam svakim danom prilazi sve više i više volontera i aktivista koji posjeduju nevjerovatnu energiju i nadu u uspjeh našeg plana. Unajmićemo jednu od najboljih konsultantskih agencija na svijetu, koja iza sebe ima ogromno iskustvo, kako u svijetu, tako i u regionu, saopšteno je iz DF-a, povodom, kako navode, današnjih navoda koji su objavljeni u pojedinim medijima a tiču se izborne liste DF-a i njihove predizborne strategije.

– Crna Gora ne može da čeka ni minut više da smijeni Mila Đukanovića i ponovo zaposli Crnu Goru. Pred građanima Crne Gore se nalazi jasan  izbor  – pogubna vladavina Mila Đukanovića i njegove lopovske družine ili Crna Gora sa ekonomijom koja funkcioniše normalno , koja otvara nova radna mjesta, postupa pravedno i jednako prema svima, štiti dostojanstvo radnika, garantuje minimalnu socijalnu sigurnost gradjana i pravnu sigurnost investitorima – saopštili su iz DF-a.

Vrijeme je, kako ističu, da zakon sile bude zamjenjen silom zakona. DF ima plan za takve promjene , koje će štititi interes običnih gradjana.
– Vrijeme je za stručnu, poštenu, patriotsku Vladu koja će doći iz naroda, štititi interes gradjana i odgovarati isključivo našem narodu, a ne tajkunima, mafiji ili ambasadama – poručuju iz DF-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com