UŽAS U KAFIĆU: Sipala drugarici CIJANID U KAFU, pa je gledala kako umire - Volim Podgoricu

UŽAS U KAFIĆU: Sipala drugarici CIJANID U KAFU, pa je gledala kako umire

Jedna žena je preminula nakon što je u kafiću popila kafu u kojoj je, navodno, bio cijanid.

Otrov kiselina

Sipala otrov u kafu prije nego što je Mirna stigla, Foto: Profimedia

Pravi horor odigrao se u jednom kafiću u Džakarti, kada je Mirnu Salihin ubila njena prijateljica Džesika Vongo sipajući joj otrov u kafu.

Kamere u kafiću usnimile su trenutak kada Mirna prinosi šoljicu sa kafom usnama, a već sljedećeg trenutka pravi bolnu grimasu i pada na pod. Otkriveno je da je u kafu ubačen cijanid, a za ubistvo se sumnjiči Džesika Vongo.

– Njena smrt je bila bolna. Rekli su mi da joj je otrov uništio želudac – rekao je Mirnin suprug Arief Soemarko, prenosi Dejli Mejl.

Mirna i Džesika su studirale zajedno u Sidneju, a njihovo prijateljstvo je “puklo” prošle godine kada je Mirna savjetovala Džesiku da raskine sa jednim mladićem jer ju je fizički maltretirao, a pritom je i dilovao drogu.

Džesika je poslušala Mirnu, ali ju je poslije okrivila da je zbog nje nesrećna u ljubavi, te se pretpostavlja da je Mirnu ubila iz osvete.

Zločin je detaljno isplanirala. Mirnu je pozvala dan pre nego što je stigla iz Sidneja u Džakartu da bi organizovala susret. Na kafu je pozvala još jednu prijateljicu, ali je prva došla u kafić.

Džesika je odmah naručila kafe, a kada su Mirna i druga djevojka Hani stigle, Džesika je ponudila Mirni kafu uz riječi: “ovo je za tebe, baš kako voliš”. Nesrećnoj djevojci je bio dovoljan samo gutljaj da skonča u najgorim mukama.

Istragom je ustanovljeno i da Džesika ima psihičkih problema.

(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com