OVO JE LICE HEROJA: Momak se bacio pod kamion da spase djevojčicu - Volim Podgoricu

OVO JE LICE HEROJA: Momak se bacio pod kamion da spase djevojčicu

Prava filmska akcija odigrala se sinoć na ulicama Užica, kada je djevojčica krenula da pretrčava ulicu i umalo podljetela pod kamion. Momak koji se nalazio sa druge strane ulice je poletio preko ulice i, kako kažu očevici, spasio je bacivši se na trotoar.

Ime heroja je Miloš Vujić, a kako očevici kažu, on nije ni sekund razmišljao prije nego što se bacio, rizikujući sopstveni život da spase dijete.

“Mala djevojčica je bila sa ocem koji je nosio njen trotinet u ruci, odjednom mu se dijete istrglo iz ruke i potrčalo na pješački prelaz, a odozgo je išao kamion vrlo brzo. Njen otac je samo vrisnuo NE!!!!”, pričaju očevici.

Srećom, s druge stane ulice se nalazio baš Miloš, koji je odmah potrčao da spase djevojčicu.

“Sa druge strane ulice stajao je jedan dečko, vidio je šta se dešava i samo se zatrčao i skočio pravo pred kamion, onako u letu je zgrabio djevojčicu i pao je sa njom u rukama na trotoar… Sve se završilo kako treba, djevojčica je samo plakala, a oboje su prošli nepovređeni. Ljudi su prišli da im pomognu, otac te djevojčice se bukvalno sav tresao i plakao”, nastavljaju očevici.

U početku niko nije znao ko je tihi heroj Užica, ali se ispostavilo da je upitanju Miloš Vujić, rođeni Užičanin velikog srca.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com