DVIJE ŽENE PRETUKLE PODGORIČANKU: Opljačkala ih, ali je sustigle i prebile na parkingu - Volim Podgoricu

DVIJE ŽENE PRETUKLE PODGORIČANKU: Opljačkala ih, ali je sustigle i prebile na parkingu

U ne­sva­ki­da­šnjoj po­li­cij­skoj ak­ci­ji u Pod­go­ri­ci ju­če je uhap­še­na Al­mi­ra Pre­le­vić, ko­ja se te­re­ti da je po­ku­ša­la da opljač­ka dvi­je ru­ske dr­ža­vljan­ke.

Na­i­me, eki­pa pod­go­rič­ke po­li­ci­je pri­mi­je­ti­la je ka­ko dvi­je že­ne tu­ku dje­voj­ku u bli­zi­ni zgra­de gdje je ne­ka­da bi­lo ki­no Kul­tu­ra. Pri­šli su im i le­gi­ti­mi­sa­li, a Pre­le­vić je pri­zna­la da je po­ku­ša­la da ih opljač­ka.

– Dvi­je ru­ske dr­ža­vljan­ke su sje­dje­le u jed­nom lo­ka­lu u uli­ci Mar­ka Mi­lja­no­va. Ta­da im je sa le­đa pri­šla Al­mi­ra Pre­le­vić i ote­la ta­šku ko­ja je bi­la na sto­li­ci. Da­la se u bjek­stvo u prav­cu ne­ka­da­šnje zgra­de ki­no Kul­tu­ra. Ru­ski­nje su od­mah po­tr­ča­le za njom i uspje­le da je stig­nu na obli­žnjem par­kin­gu. Uze­le su joj ta­šnu i za­da­le joj vi­še uda­ra­ca po ti­je­lu – ka­žu u po­li­ci­ji.
Ta­da je na­i­šla i pa­tro­la pod­go­rič­ke po­li­ci­je ko­ja ih je raz­dvo­ji­la i utvr­di­la da je Pre­le­vić po­ku­ša­la da ih opljač­ka. Osum­nji­če­na je pri­ve­de­na i za­dr­ža­na u po­li­ci­ji, a ošte­će­ni­ma je vra­će­na tor­ba i nov­ča­nik u ko­jem je bi­lo oko 1.100 eura.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com