PREKINULI PRENOS KAD JE TREBALA DA SE INTONIRA SRPSKA HIMNA: “Mržnja uredništva RTCG-a prema srpskom narodu!” - Volim Podgoricu

PREKINULI PRENOS KAD JE TREBALA DA SE INTONIRA SRPSKA HIMNA: “Mržnja uredništva RTCG-a prema srpskom narodu!”

,,Javni servis” RTCG je sinoć ,,školski” pokazao kako funkcionišu ostrašćeni, neprofesionalni i režimski mediji, saopštio je portparol Nove srpske demokratije Jovan Vučurović.

“Građani su još jednom imali priliku da se uvjere kako na djelu izgleda kada otuđena vlast, preko svog partijskog medija, njegovog uredništva i savjeta, sprovodi šovinizam i mržnju prema srpskom narodu. Prekidanje prenosa olimpijskog finala u vaterpolu u trenutku kada je trebala da se intonira pobjednička himna Srbije, primjer je čistog bezobrazluka i drskosti javnog servisa i vlasti koja ga kontroliše po površini i dubinski. Naravno, ova podmukla politika se diktira iz vrha režima koji precizno crta mete na leđa čitavom jednom narodu. Sa druge strane, juče se desilo da se po Crnoj Gori nesmetano šepuri budući vodeći albanski političar koji otvoreno zastupa pripajanje dijela CG nekoj fantomskoj albanskoj tvorevini, i ne čusmo ni riječ kritike sa RTCG, jer je kukavički ćutala i vlada Mila Đukanovića. Ne bi bilo čudno da su MUP i Vlada Tahiru Velijuu platili i putne troškove i pripadajuće dnevnice”, kazao je Vučurović

Vučurović dodaje da se postavlja pitanje – “zašto ćuti Vlada Crne Gore na prijetnje koje saopštava Veliju, umjesto da ga pacifikuje i odmah vrati odakle je došao? Da li je ova vlast spremna da prizna da je prije referenduma, u Stejt departmentu, Milo Đukanović obećao Albancima predaju djelova teritorije Crne Gore u zamjenu za podršku stvaranju njegove privatne države? I dolazak Velijua nije nimalo slučajan, već je koordiniran sa Vladom Crne Gore, jer očigledno dolazi vrijeme da Đukanović ispuni što je obećao Albancima”, kazao je Vučurović.

On je kazao da je pitanje svih pitanja u Crnoj Gori da ovaj režim hitno bude oboren, a sa njim u političku prošlost idu i medijske i druge poluge koje su mu služile u obračunu sa političkim neistomišljenicima, i čitavim narodima.

“Svaki dan ove vlasti donosi nesigurnost, strepnju i  opasnost za bezbjednost građana. Mi ćemo sigurno smijeniti tu lopovsku družinu koja je brutalno izdala istorijsku i tradicionalnu Crnu Goru, i koja je bila spremna da dio teritorije naslijeđen od naših predaka ustupi nekom drugom”, zaključio je Vučurović.

12 komentara

  1. Ko još prati RTCG i njihove nekrologe objektivnom i časnom novinarstvu? Kvislinzi prokleti! Pjevala sam je punog srca sinoć u sred Crne Gore, a i večeras ću, dok me glas ne izda.

  2. Pa , Sramota jel dole i Crnoj Gori zive 60% posto Srba, 20 % Albanaca, .. A ovi koji su u Vladi CG.su Pripadnici Hrvatskog vjeca.? ja misli ,i ostajem pri tome, da su Crnocorci Srbskog porekla i nikako Albanci?!

    1. Ae mrs u Srbiju ako ti se ne svidja,ovo je Crna Gora,nije uredu sto su ovi seljaci uradili,imamo mila koji je isti takav,ali ovo je Crna Gora ne Srbija,i tako ce ostat,drzava,samo se nadam da ce maci mila.

    1. 10 од мене за коментар па нек се згусну да могу сви да стану а нама да оставе простор за дисање овде у Србији која смрди на њих!

    1. Djukana biraju siptari a ne Srbi ….. onaj ko ga bira njegovu himnu slusa i kiti se njegovom krpom na kojoj je srtdljivi buba-svaba

  3. Aj ne laprdajte svega vi i ne sirite lazi! Vi vajni srbi prijepodne mrzite cio svijet a popodne i same sebe, pa vam je posle i sam djavo kriv…. Kako vise ne dosadite sami sebi nije mi jasno…. Toliko ste bolesni da nikad Crnogorcima necete oprostiti Crnu Goru kao drzavu pa se za sve i svasta hvatate samo da bi zasvoju mrznju optuzili nekog treceg….

    1. Time pokazuju koliko su neprofesionalni u poslu kojim se bave !!!
      Stid i sram da ih bude —da covjek ne povjeruje .
      Koliko nazadnosti i gluposti a svi imaju fakultete !!
      lijepo kaze Nikolaj Velimirovic …obrazovan ..znaci imati OBRAZ a ne skolu …
      Ja nisam novinar , ali ako neko pobijedi bila to Amerika ili bilo koja druga zemlja cuje se himna doticne zemlje ..
      ULIZICE ….kako vas nije sram i stid ….je li vam to naredio Djukanovic …..gori ste od drugih nacija …mrze nas drugi vise ..ali bar postuju ulozeni trud sportista …

  4. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com