TUGA DO NEBA: Moramo da ostanemo ekipa i u ovom porazu - Volim Podgoricu

TUGA DO NEBA: Moramo da ostanemo ekipa i u ovom porazu

Mnogo žale vaterpolisti Crne Gore što su propustili i treću prliku da osvoje olimpijsku medalju.

Nakon poraza od Italije (10:12) Šćepanović je crnogorskim novinarima u Riju rekao da je ogromno razočaranje što su po treći put osvojili četvrto mjesto.

– Moramo da ostanemo ekipa i u ovom porazu. Htjeli smo, željeli, jurili smo ih cijelo vrijeme. Nije se složilo, a zbog čega – ne možemo u ovakvom stanju vršiti analize. Tuga je velika, biti treći put četvrti ogromno je razočaranje. Ali, šta da radimo, reći nešto ružno nema razloga, jer smo radili krvnički, uradili sve što smo mogli u ovom trenutku, ali ponovo smo četvrti i to je to – rekao je Miloš.

I Darko Brguljan žali što nijesmo osvojili bronzu.

– Dali smo sve od sebe cijelo ljeto, ali nije bilo dovoljno, nije išlo, ne znam šta da kažem.
Ne možemo ništa da zamjerimo jedni drugima, dali smo sve od sebe – dodao je Darko.

Vjekoslav Pasković smatra da je i umor učinio svoje.

– Žao nam je do neba. Izgleda da smo se dosta potrošili u prethodnim utakmicama. Nijesmo bili dominantni na nekim pozticijama, u napadu smo morali da pravimo razne kombinacije i mnogo smo se istrošili. Primili smo neke golove sa igračem manje, koje do sada nijesmo primali. Pokušavali smo, stizali, ali oni su uvijek imali odgovor – naveo je Pasković.

Draško Brguljan je rekao da mnogo žali zbog poraza, a da mu je posebno teško što ova generacija neće više igrati u istom sastavu.

– Mislim da je najvažnije da smo ostavili zadnji atom snage, rezultat je takav kakav je.
Dvije stvari smo se dogovorili prije meča – da svedemo utakmicu na mali broj golova i manji broj isključenja. Nijesmo u tome uspjeli, a 12 primljenih golova je mnogo, previše.
Danas nije bio pritisak, možda jeste u polufinalu, ali danas smo bili opušteni. Ali, žalimo, baš žalimo, baš nam je teško… Ova generacija više neće nastupati u ovom sastavu. Teško mi je zbog toga. Vidjećemo ko će ostati, a ko ne. Ja sam tu uvijek za Crnu Goru, dok god budem potreban, dok god me selektor bude zvao – rekao je Draško Brguljan.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com