Bivši hrvatski reprezentativac priznao: Imamo kompleks od Srbije - Volim Podgoricu

Bivši hrvatski reprezentativac priznao: Imamo kompleks od Srbije

Bivši hrvatski vaterpolo reprezentativac Mile Smodlaka smatra da “barakude” imaju kompleks od Srbije i da je to razlog poraza u finalu Olimpijskog turnira.

Selekcija Ivice Tucaka glatko je u meču za zlatnu medalju izgubila od “delfina” sa 11:7 i nije uspjela da odbrani zlato iz Londona.

“Uoči utakmice najviše sam se bojao ishoda, ali u svjetlu prisjećanja na neke naše nedavne utakmice sa Srbima na velikim takmičenjima. Iz nekog iskustva koje imam, može se zaključiti da je stvoren neki kompleks. To se vidjelo u igri. Po meni, grč. Nisu bili opušteni. Kada si u grču, onda jednostavno neke stvari ne idu i ono što inače radiš zatvorenih očiju, tada ne prolazi. Sa druge strane, gledaš protivnika koji je samouvjeren i na osnovu prošle dvije ubjedljive pobjede u utakmicama sa nama ima lakoću. Presudilo je, možda čak podsvjesno, naše strahopoštovanje. Vidjelo se to i na našem igraču više”, rekao je Smodlaka za Jutarnji list.

Hrvati su od Srbije izgubili i prošle godine u finalu Svjetskog prvenstva u Kazanju 11:4.

 (Cdm)

2 komentara

  1. Right now it appears like Drupal is the preferred blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com