UHAPŠENA PODGORIČANKA: Pretukla muža, spasile ga komšije! - Volim Podgoricu

UHAPŠENA PODGORIČANKA: Pretukla muža, spasile ga komšije!

Podgoričanka S.P. (23) uhapšena je u nedjelju, nakon što je šakama, čašom i nožem zadala niz povreda suprugu M.P., u zetskom selu Ljajkovići, pišu Dnevne novine.

Za sada je nepoznati šta je bio povod da S.P. na taj način napadne supruga , ali se zna da su M.P. od daljeg zlostavljanja spasile komšije, koje su u pomoć pozvale policiju.

Dramatičan događaj, koji se umalo mogao završiti i tragedijom, zaustavila je policijska patrola, koja je zakucala na vrata porodičnog doma zavađenih supružnika.

Prema nezvaničnim informacijama, ubrzo potom S.P je privedena, a njen muž je odveden u Urgentni centar Kliničkog centra, gdje su mu konstatovane povrede i ukazana medicinska pomoć.

„Sumnja se da je S.P., nakon verbalnog konflikta sa mužem, uzela staklenu čašu, koju mu je slomila o glavu, a onda ga je otvorenim šakama udarala po licu. Zatim je, kako se vjeruje, dohvatila kuhinjski nož i zamahivala ka njemu. Ipak, da nije samo riječ o bezazlenom zamahivanju, govore konstatovane povrede M.P, u vidu posjekotina po rukama i leđima”, ispričao je sagovornik Dnevnih novina blizak istrazi, i dodao da će protiv S.P biti podnijeta krivična prijava zbog nasilja u porodici i nanošenja lakših tjelesnih povreda.

Iz policije upozoravaju da je sve više slučajeva nasilja nad muškarcima, fizičkog i psihičkog, ali kada je u pitanju statistika o podnijetim krivičnim prijavama, ta brojka je i dalje neznatna.

Međutim, podaci sa terena govore drugačije, takvih slučajeva ima, ali se muškarci ne usuđuju da ih prijavljuju, plašeći se osude društva, jer je porodično nasilje nad muškarcima i dalje tabu tema u Crnoj Gori.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com