HOROSKOP ZA SUBOTU, 27. AVGUST: Djevice, danas je bolje da zavežete svoj jezik! - Volim Podgoricu

HOROSKOP ZA SUBOTU, 27. AVGUST: Djevice, danas je bolje da zavežete svoj jezik!

Saznajte da li će vam zvijezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Na polju privatnog posla dolazi do komplikacija. Morate se dobro pripremiti da biste sve uspjeli da riješite. Pokušajte da smireno izađete na kraj sa problemom koji se pojavio u vašoj emotivnoj vezi. Osjetljiva bešika i mokraćni putevi.

BIK

Nemojte da vjerujete svemu što čujete danas. Nemojte se oslanjati ni na koga osim na sebe. Moguće je da ćete danas konačno čuti od voljene osobe spisak stvari koje vam ona zamjera. Potrudićete se ponešto da ispravite. Moguće su respiratorne infekcije.

BLIZANCI

Preporika je da se danas ne upuštate u pretjerano velike troškove jer biste kasnije mogli da se kajete zbog toga. Nije vam lako da pronađete osobu koja vam sasvim odgovara za ozbiljnu emotivnu vezu. Povedite računa o svom režimu ishrane.

RAK

Preporuka je da se danas ne bavite pretjerano važnim poslovima i da uradite samo ono najosnovnije. Ukoliko ste u braku, a neko iz porodice se miješa u to, neće ispasti na dobro. Povedite računa da sve ostane između vas i voljene osobe. Izbjegavajte bilo kakvo naprezanje.

LAV

Nemojte donositi važne odluke pod pritiskom. Dajte sebi vremena da razmislite i da se rasteretite psihički. Prija vam samoća. Niste raspoloženi za nove ljubavne avanture danas, radije ćete se posvetiti nekim drugim takođe važnim stvarima. Nesanica je naglašena.

DJEVICA

Mogli biste da se kajete ako danas budete rekli pogrešne riječi nekome od saradnika. Zato dobro pazite. Moguće je da niste uspjeli da pronađete zajednočki jezik sa voljenom osobom. Ipak, nadate se da će sjutra biti bolji dan. Moguća je upala mišića.

VAGA

Nepovoljan dan za posao. Komunikacija sa vašim nadređenim ne ide u pravcu u kom ste to priželjkivali. Ukoliko želite da ostanete u harmoničnom odnosu sa osobom koju volite, morate da joj pokažete razumijevanje. Mogući su problemi sa kičmom.


Foto: pixabay

ŠKORPIJA

Ukoliko možete, odložite putovanje u inostranstvo. Današnji dan vam nije naročito povoljan. Možete imati zanimljivu komunikaciju sa osobom sa kojom ste u kontaktu preko društvene mreže. Razmislite o susretu uživo. Proverite nivo holesterola u krvi.

STRELAC

Prilično ste nezainteresovani za dešavanja koja vas okružuju na poslovnom planu, a takav stav vam ne donosi ništa korisno. Imaćete priliku za flert sa osobom koja je zauzeta. Niste spremni da rizikujete toliko. Podložni ste infekcijama i upalama.

JARAC

Nemojte da zabušavate. Posvetite se svom poslu onoliko koliko je potrebno da biste ostvarili barem mali pomak. Oduševljeni ste novim poznanstvom koje vam se desilo, pogotovo harizmom te osobe koja naprosto sija. Mogući problemi sa digestivnim traktom.

VODOLIJA

Doćićete do uspjeha uz pomoć savjeta koje dobijate od strane dobronamjernih saradnika. Očekuje vas povoljan dan. U vama se bude veoma jake emocije prema osobi koju ste nedavno upoznali. Ipak, plašite se da gajite očekivanja. Prijaće vam boravak pored vode.

 

RIBE

Do vas dolaze neke nove informacije koje mogu biti veoma značajne. Slijede vam poslovni preokreti. Možete da očekujete zanimljive i strastvene trenutke sa zanimljivom osobom, koja vam se duže vrijeme dopada. Odlično ste raspoloženi i puni energije!

(Izvor: Ruža Ružanović /astrousluge.com)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com