CRNOGORSKA LJEPOTICA SASLUŠANA U PODGORICI: Prijavila je Osmanijeva nova djevojka - Volim Podgoricu

CRNOGORSKA LJEPOTICA SASLUŠANA U PODGORICI: Prijavila je Osmanijeva nova djevojka

Crnogorska ljepotica Manda Popović našla se na meti sadašnje djevojke albanskog biznismena Ćazima Feliksa Osmanija.

Kako saznaje Alo.rs, Doris Pranjić prijavila je Mandu hrvatskom Interpolu, pa je Popovićeva saslušana u Podgorici.

– Kako se priča, Feliks je već neko vrijeme u šemi sa Hrvaticom, koja je policiji rekla da je Manda dala lažne izjave o njoj u jednom srpskom dnevnom listu, te da je prijetila njoj i njenoj majci. Hrvatski Interpol poslao je telegram urgencije za Mandino privođenje, nakon čega je dala izjavu u Podgorici – priča dobro obaviješten izvor i nastavlja:

– Manda je bila u čudu i šokirana jer tu djevojku ni ne poznaje, niti je bilo kad išta pričala o njoj, a kamoli joj prijetila! Izjavu je dala u pratnji svog advokata.

– Izvjesna Doris Pranjić me je lažno prijavila jer navodi koje je dala u policiji su apsolutna laž. Nadležnim organima sam rekla šta imam i vjerujem da su shvatili o kome se radi. Neka svako radi svoj posao, ja to želim jer vjerujem u pravdu. Lažne osobe i osobe željne pažnje neka me zaobiđu jer mi je dosta tih koji preko moje grbače žele da dospiju u medije – rekla je Popovićeva za Alo.rs.

Image result for manda popovic

Osmani i Manda

Podsjećanja radi, Ćazim Osmani je u oktobru 2013. godine fizički nasrnuo na Mandu i razbio joj arkadu u jednom beogradskom hotelu, poslije čega su završili na sudu. Popovićeva je tada na ročištu rekla da do nasilja nije došlo. Poslije izvjesnog vremena došlo je do nove svađe između Mande i Feliksa, nakon čega ju je on prijavio beogradskoj policiji.

Podsjetimo, o Doris se pisalo da potiče iz siromašne porodice, kao i da ima brata koji je osuđen na šest godina zatvora zbog silovanja djevojke iz Poreča. Doris je od Ćazima tražila finansijsku pomoć za brata, pa je on mnogo puta iskeširao 500 eura.

Kako se navodilo, prije nego što je upoznala Feliksa bila je prepuštena ulici i zabavljala se sa narko dilerima.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com