Marčelo Roveda u posjeti Baru - Volim Podgoricu

Marčelo Roveda u posjeti Baru

Turistička organizacija Bar ugostila je danas Marčela Rovedu, Brazilca kojem je dugogodišnja želja da posjeti Crnu Goru.

Od 4.avgusta koliko boravi u Crnoj Gori, Marčelo je obišao sve sjeverne opštine, Podgoricu, Cetinje, te nastavio prema primorju.

Tokom jednodnevnog boravka u Baru posjetio je Stari Bar i Staru maslinu, zatim dvorac kralja Nikole, hram Svetog Jovana Vladmira, konkatedralu Svetog Petra i Islamski Kulturni Centar. Izrazio je želju da se upozna sa domaćom kuhinjom i tradicionalnom hranom u restoranima “Kula“ i “Knjaževa bašta“.

Nakon toga, obišao je turističko mjesto Čanj, gdje je uživao na plažama.

“Prilikom boravka poklonjen mu je kompletan reklamno – propagandni materijal, sa fotomonografijom, magnetom i vilinim parama za sreću. TO Bar je obezbijedila kompletan boravak na teritoriji barske opštine, dok je Kulturni centar obezbijedio besplatne ulaznice”, saopštili su iz TO Bara.

2 komentara

  1. Can I say such a relief to discover someone that actually knows what theyre referring to over the internet. You definitely understand how to bring a concern to light and work out it crucial. More people need to see this and can see this side of the story. I cant think youre less well-known as you definitely contain the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com