TUGA: Preminula Katarina (21) koja je prije 3 mjeseca svojom porukom rasplakala region - Volim Podgoricu

TUGA: Preminula Katarina (21) koja je prije 3 mjeseca svojom porukom rasplakala region

Katarina Ilić (21), studentkinja koja je prije tri mjeseca svojom potresnom porukom na Fejsbuku rasplakala Srbiju, preminula je juče u svom domu u Čitluku kod Kruševca.

– Preko noći život mi se pretvori u pakao. Od obične, normalne i zdrave osobe, postala sam osoba okružena lijekovima, bolnicama, lažnim nadama, osoba koja se bori za ono najvrednije – život. Ja ne želim da ostavim ljude koje volim, ja želim da živim. Vrijeme je moj najveći neprijatelj… Bojim se da ne zakasnim. Nisam spremna da ostavim ljude koje volim – napisala je tada Katarina i uzdrmala cijelu Srbiju.

Ovoj hrabroj djevojci je krajem 2014. godine dijagnostikovana rijetka vrsta tumora jetre. Nakon neuspješnog liječenja u Beogradu i Nišu tračak nade pojavio se posle pregleda na klinici u Turskoj.

Katarina  sa majkom Sanjom

Foto: S. Milenković / RAS SrbijaKatarina sa majkom Sanjom

Brzom akcijom i solidarnošću Kruševljana prikupljeno je 38.000 evra kako bi Katarina krajem juna otputovala u Istanbul gde joj je tumor tretiran radioaktivnom supstancom.

Nažalost, tretman nije dao zadovoljavajuće rezultate i nakon dvomjesečne borbe Katarina je preminula u ponedjeljak popodne.

Katarina Ilić sahranjena je na lokalnom groblju u Čitluku.

(Izvor. blic.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com