HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Saznajte hoće li vam početak jeseni biti BERIĆETAN - Volim Podgoricu

HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Saznajte hoće li vam početak jeseni biti BERIĆETAN

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Septembar obilježava nekolicina važnih kosmičkih događanja koji će snažno uticati na dinamiku poslovanja Ovnova koji su u privatnom biznisu. Na testu će biti vaša sposobnost prilagođavanja promjenjivim tržišnim uslovima, brzina djelovanja, izdržljivost i vještina komunikacije. Mjesec započinje sa prstenastim pomračenjem Sunca 1. septembra, u znaku Djevice i vašem polju rada, tako da se očekuju promjene u načinu poslovanja i u poslovnim odnosima. Do 9. septembra imate zaštitu energije planete Jupiter, bilo bi korisno da obavite sve administrativne poslove vezane za zakonske obaveze, pročešljate troškove i regulišete odnose sa saradnicima. U drugoj dekadi septembra, kada planeta Jupiter uđe u znak Vage, stvaraju se povoljni uslovi za nova partnerstva i sklapanje poslovnih ugovora. Budite obazrivi u prepisci, komunikaciji i sa dokumentacijom sve do 22. septembra, dok je planeta Merkur u retrogradnom hodu. Borbeno!
Iznenadne promjene poslovne situacije su moguće i za Ovnove koji rade u državnim ili privatnim preduzećima. Kako ste pod uticajem retrogradnog Urana u vašem znaku i retrogradnog Merkura, pokušajte da sačuvate hladnu glavu. Izbjegnite impulsivnost, stresne situacije i eventualne sukobe sa kolegama i osobama od autoriteta. Naročito je krizan period početkom mjeseca, uslijed pomračenja Sunca, ali budite strpljiviji jer tokom septembra su mogući mnogi obrti situacija, pa čak i to da dobijete bolju poziciju u okviru firme ili neočekivanu ponudu za drugi posao. Jasniju sliku i bolje radne uslove možete da očekujete od 26. septembra, kada planeta Pluton krene direktno i promijeni energiju u vašem polju karijere.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Prisustvom energije planete ljubavi Venere i ulaskom planete Jupiter u vašu sedmu kuću braka i partnerskih odnosa 9. septembra, odnos sa stalnim partnerom postaće dublji, čvršći i kvalitetniji za duži period. Obnoviće se romantični trenutci i partner će vam sa starim žarom pokazivati svoju ljubav i prvrženost. Mnogi Ovnovi koji su u dugim vezama poželeće da ozakone svoju vezu i biraće datum vjenčanja.
U isto vrijeme najstarijim i najmlađim članovima porodice potrebna je vaša prisutnost i podrška, te pronađite više vremena za njih kao i odgovarajuća praktična rješenja.
Ako ste slobodni:
Većina slobodnih Ovnova će u septembru poželjeti da se povuku iz društva i intenzivnog noćnog života i pronađu ljubav i stalnog partnera. U drugoj dekadi septembra zaintresovaćete se za osobu, za koju do sada niste mnogo marili. To može biti kolega ili koleginica sa posla ili studija, predstavnik znaka Vage, Lava, Raka ili Djevice. Vrlo brzo će se pokazati da vas vaša pređašnja impresija nije iznevjerila jer odnos će se zakomplikovati, uslijed neiskrenosti i prećutkivanih tajni a vaše nade i očekivanja će se istopiti. Nakon kraha povućićete se i u svoj dom i obnavljati snage za bolje prilike i vremena. Sasvim opravdano!

Zdravlje:

Energetski pad, koji ćete osjetiti kao posledicu pomračenja Sunca, generalno će oslabiti vaš organizam i kao posledicu možete osjetiti iscrpljenost, umor i malaksalost. U periodu oko 1. i 16 septembra pokušajte da izbjegnete rizične i stresne situacije i sve do 22. septembra budite brižljiviji, obazriviji i disciplinovaniji u vezi važeg zdravlja.
Masaža, redovna rekreacija, zdrava ishrana i kraće dnevno spavanje i odmor, bi za vas bilo korisno rješenje da se lakše prebrode uznemirujući septembarski dani.

Srećni brojevi:

3, 8, 9, 14, 27


bikBIK

Posao:

Vrlo buran početak mjeseca, prouzrokovan Sunčevom eklipsom u kompatibilnom zemljanom znaku Djevice i kvadratom Sunca sa planetama Saturn i Mars, neće ugroziti vaš biznis ali će izazvati određenu stagnaciju u napretku i umanjene finansijske prilive. U prvoj dekadi septembra najvjerovatnije ćete propusti povoljne poslovne prilike, međutim, već od 9. septembra, ulaskom Jupitera u vaše polje rada, nadoknadićete propušteno i sklopiti vrijedne ugovore za proširenje vašeg biznisa na inostrano tržište. Prosperiraće poslovi vezani za poljoprivredu i izvoz i uvoz roba, kao i male firme koje se bave dizajnom, kozmetikom i estetikom i škole za učenje stranih jezika. Značajnije poboljšanje finansijske situacije osjetiće se od 22. septembra, kada vladar vaših materijalnih dobara, planete Merkur, krene direktnim hodom.
Zaposlene predstavnike vašeg znaka već duže vrijeme uznemirava neizvjesnost i nestabilnost u firmi. Posebno će za vas biti stresna i dramatična prva dekada mjeseca, kada će se dešavati promjene i reorganizacija u firmi. Srećom, za vas će se desiti pozitivan obrt, ulaskom 9. septembra planete Jupiter, u polje vašeg rada. Ova pozitivna situacija donijeće vam niz povoljnosti za naredni period i obezbijediti veću poslovnu sigurnost i povlastice. U nastavku mjeseca očekuje vas odlična poslovna saradnja sa kolegama i autoritetima, kao i novi izazovni poslovi i projekti u kojima ćete moći da se iskažete i dokažete svoje vrijednosti.
Takođe, ulaskom Jupitera u vaše polje posla, za mnoge mlade i nezaposlene Bikove, pružiće se sjajne šanse za zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Nakon perioda harmonije i godišnjeg odmora u vašem bračnim i partnerskim odnosima, pomračenjem Sunca 1. septembra i sedmicu prije i poslije toga, poremetitiće se sklad i na površinu će isplivati zataškana i skrivena nezadovoljstva. Prve dvije dekade septembra su krizne i oduzeće vam dosta energije da ponovo regulišete odnose. Oko 16. septembra i pomračenja Mjeseca u Ribama i polju vaših prijateljstava, moguće je otkrivanje vaših tajni i razočarenje u prijatelja, što će vas ekstremno emotivno uzdrmati. Vrijeme je da se otvoreno porazgovara sa partnerom, kako bi se dale nove smjernice vašem zajedničkom životu. Partner je saglasan i spreman na kompromise i promjene, što će predstavljati vaš zajenički uspjeh. U poslednjoj sedmici septembra kada planeta Pluton, vladar vaših bračnih i partnerskih odnosa, krene direktno, ponovo ćete se jedno drugom približiti. Dramatično!
Ako ste slobodni:
Izlaskom planete Jupiter iz vašeg petog polja ljubavi i ljubavnih odnosa i retrogradnog kretanja vašeg vladara petog polja, planete Merkur, sve do 22. septembra, mnogi slobodni Bikovi će se primiriti i svoju emotivnu i erotsku energiju i strasne porive, prebaciti na polje rada, studija i učenja. Ovaj predah će vam dobro doći, jer ćete lično osnažiti, profesionalno napredovati i dati sebi vremena da se emotivna gužva i konfuzija oko vas rasčisti. U poslednjoj dekadii mjeseca, zapaziće vas jedan ugledni kolega ili koleginica rođen-a u znaku Vage, Bika, Strijelca, Škorpije ili Raka. Upornim udvaranjem skrenuće vam pažnju na sebe i pred kraj mjeseca, nećete uspjeti da odolite iskušenjima i prepustićete se nježnosti i strasti, jedne novorođene ljubavi. Sjajno!

Zdravlje:

Vaše opšte zdravstveno stanje tokom septembra će biti vrlo dobro. Ulaskom planete Jupiter u vaše polje zdravlja i svakodnevnice, bez obzira na manje emotivne poteškoće, zračićete vitalnošću i optimizmom.
Kako planeta Jupiter ima tendenciju rasta i širenja, u narednih godinu dana, treba da obratite pažnju na ishranu i ograničite unos kalorične hrane i slatkiša, kako bi izbjegli višak kilograma i gojaznost a zatim i eventualne poteškoće sa jetrom i žući.

Srećni brojevi:

11, 12, 19, 28, 29



blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Dva pomračenja i mnoga druga kosmička događanja u septembru će neminovno imati uticaj na poslovanje i razvoj biznisa poslovnih Blizanaca. Posebno napregnuti periodi su oko 1. septembra (solarna eklipsa) i 16. septembra (lunarna eklipsa), kada je važno da budete oprezniji i da se pripremite na promjene i obrte na robnom i finansijskom tržištu. Lunarna eklipsa, koja se uglavnom dešava na svakih šest mjeseci, za vas je značajna jer ima uticaja na izmene u vašem drugom polju materijalnih dobara. Ovoga puta, uticaj pomračenje Mjeseca jače će osjetiti Blizanci rođeni od 1. do 11. juna i biće potrebno da se pripremite, pročešljate i ažurirate oblast vaših finansija. U isto vrijeme vaša planeta Merkur se kreće retrogradno, te budite oprezni u komunikaciji i sa dokumntacijom sve do 22. septembra. Takođe, moguće je da vam u ovom periodu u nezgodan čas otkažu prevozna sredstva, kompjuteri i telefoni. Uz dosta napora, tek u poslednjoj sedmici septembra, uspjećete potpisivanjem važnih ugovora da vašem biznisu date novu direkciju i da uspostavite finansijsku ravnotežu.
Septembar će biti vrlo dinamičan i za Blizance koji su u radnom odnosu. Solarna eklipsa u vašoj četvrtoj kući pogodiće indirektno vaše polje karijere, tako da očekujte promjene na poslu ili čak i u vašoj djelatnosti. Lunarna eklipsa 16. septembra, koja se odvija u Ribama, direktno pogađa vaše polje karijere, što vama može donijeti prekid dosadažnjeg posla ili vrlo nepovoljnu situaciju na poslu. Ambiciozniji Blizanci će od tog trenutka početi da traže druga rješenja i nove mogućnosti za zaposlenje. Pozitivan ishod situacije možete da očekujete nakon 24. septembra kada planeta vašeg polja rada Pluton krene direktno. Ovo će ujedno i biti signal za mlade i sve nezaposlene Blizance da su se stvorili povoljni uslovi za zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Za razliku od poslovnih teškoća, bračni i partnerski odnosi su tokom septembra vrlo usklađeni i stabilni. Vaš partner je spreman da vam pruži zaštitu i prijateljsku ruku svaki put kada se osjetite iz poslovnih razloga isfrustrirano, konfuzno i nesigurno. Korisni savjeti vašeg partnera i vaš osjećaj sigurnosti pokraj njega daće vam potrebnu snagu i volju da se hrabro nosite sa poteškoćama. Očekuju vas vrlo srećni zajednički trenutci.
S druge strane dva pomračenja, koja imaju uticaj na polje vašeg doma najvjerovatnije će vas dodatno angažovati oko popravki i renoviranja. Mogući su veći izdaci. U ovom periodu, takođe, potrbno je da veću pažnju posvetite roditeljima i pomognete im u momentima njihovih poteškoća.
Ako ste slobodni:
Za slobodne Blizance, ulaskom planete Jupiter u znak Vage i vaše peto polje ljubavi od 9. Septembra, stvoriće se povoljni uslovi koji podržavaju ljubav, emocije i užitak. Pred vama je sjajnih godinu dana kada ćete imati puno udvarača i vremena da pronađete pravog partnera za vas. Već ovog mjeseca preplavće vas sms porukice, ljubavni prijedlozi i ponude. U ovakvoj situaciji dobro ćete se snaći i zabaviti. Na jednoj proslavi, u poslednjoj sedmici septembra, nećete ostati ravnodušni prema jednoj privlačnoj Vagi, suptilnoj Djevici, iskrenom Lavu ili šarmantnom Strijelcu. Lako i brzo prepustićete se zanosu ljubavi i strsati i započeti romantičnu vezu. Opojno!

Zdravlje:

Vaš organizam je osjetljiviji do 24. septembra sve dok planeta Pluton, vladar vašeg polja zdravlja, ne promijeni kretanje i time vas svojom energijom zaštiti, osnaži i regeneriše. Posebno su kritične prve dvije dekade septembra, kada bi bilo dobro da osnažite imunitet prirodnim preparatima kako bi predupredili eventualnu pojavu virusnih i bakterijskih infekcija.
Buran mjesec septembar prirediće vam i dosta stresnih situacija, te se se potrudite da ga eliminišete redovnom rekreacijom, masažom, dnevnim odmorom i konzumacijom magnezijuma i vitamina C, E i B grupe.

Srećni brojevi:

3, 12, 13, 21, 23


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Poslovni Rakovi lakše će i sa manje drame prebroditi promjene izazvane pomračenjem Sunca i Mjeseca u septembru u poređenju sa martovskim pomračenjima. Sunčana eklipsa 1. septembra pogodiće polje vaših materijalnih dobara i zato u intervalu od sedam dana prije i poslije pomračenja, kada je ovaj uticaj najsnažniji, odložite veće investicije i provjerite finansijske tokove, troškove i prilive novca. Takođe je važno, da budete oprezni u saobraćaju, komunikaciji i sa dokumentacijom. Polovinom mjeseca, 16. septembra, kada se događa pomračenje Mjeseca, pokušajte da izbjegnite pregovore i sastanke od značaja i povedite računa o zaštiti ličnog autoriteta i uticaja. Ostatak mjeseca proćiće manje stresno, ali uz dosta angažovanja oko stabilizacije fininasija. Oprezno!
Situacija u firmi je mnoge zaposlene Rakove poslednjih mjeseci prilično uznemiravala. Veća informisanost i raspitivanje u vezi novih poslovnih mogućnosti, donijeće vam u poslednjoj dekadi septembra priliku da promijenite posao. Dilema oko ponude i prelaska na novo radno mjesto, može vas staviti u nezgodan položaj i najvjerovatnije je da ćete napraviti pauzu u radu od desetak dana u periodu dok je planeta Mars, vladar vaše karijere, u solsticiju od 19 do 28 septembra. Najbolja odluka za vas je da odbijete ponudu jer dok god je planeta Uran u retrogradnom hodu u polju vaše karijere, najbolje je da sačekate svoju pravu priliku koja će se desiti pred kraj godine.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Početak mjeseca može biti krizan za Rakove koji su u braku i dugim vezama jer uz pomračenje Sunca u Djevici strvoren je negativan aspekt sa planetom Saturn, kaja je vladar vašeg polja partnerskih odnosa. Tamna strana vašeg odnosa će preovladati i vi ćete teškom mukom pokušavati da zaustavite kola koja su krenula nizbrdo. Poljuljane sigurnosti polovinom septembra kada je u senci Sunca ugrožen vaš vladar Mjesec, krajnje osjetljivi i obuzeti emocijama tuge, povućićete se u svoju ljušturu i osamu. Na testu će biti čvrstina vašeg zajedničkog odnosa i samo oni parovi koji su povezani dubokom ljubavlju i privrženočću za dom i djecu će opstati. Prelomno!
Ako ste slobodni:
Većina planeta je raspoređeno u vašoj donjoj hemisferi horoskopa, tako da su mnogi slobodni Rakovi u ovom periodu povučeni u svoje misli, dom i porodicu. Vladar vaših ljubavnih odnosa planeta Mars je u vašem polju posla i svakodnevnice, tako da vam se već duži period dopada kolega ili koleginica sa posla ili fakulteta, a moguće je da je to neko ko živi daleko od vas i sa kim svakodnevno provodite sate u razgovoru preko društvenih mreža, skajpa ili telefona. Privlači vas jedana, Vaga, Riba, Bik ili Škorpija. Nakon dugog perioda udvaranja, u poslednjih par dana septembra, stvoriće se prilika da se sastanete i ostvarite bliži kontakt. Izvrsno!

Zdravlje:

Tokom septembra vaše zdravstveno stanje je vrlo solidno. Ipak, stres i vaša emotivna preosjetljivost, mogu uzdrmati vaše zdravlje i zato je potrebno da preventivnim mjerama predupredite infekcije, iscrpljenost i malaksalost organizma. Uzimajte dosta tečnosti, urdeno odlazite na spavanje i opredijelite se za zdrav način ishrane.
Za starije generacije Rakova u septembru se preporučuje redovna šetnja, bavljenje rekreativnim sportom i česti boravak i kontakt sa prirodom.

Srećni brojevi:

8, 9, 12, 20, 27


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Septembar je mjesec pun kosmičkih događanja, koje će uticati na sve znake, te i na vas i vaše poslove. Posebno je delikatan sam početak mjeseca, uslijed uticaja pomračenja Sunca u vašoj drugoj kući finansija i znaku Djevice. Iznenadna promjena opšte finansijske situacije, zahtjevaće od vas veći oprez pri manipulaciji novcem i pri odlukama oko investicija u periodu oko 1. septembra. Kako Sunce ostaje u vašem drugom polju finansija do 22. septembra, a Jupiter je tu do 9. septembra imaćete vremena da se pomoću reorganizacije finansijskog plana i prilagođavanjem na date uslove, brzo materijalno oporavite i uzdignete. Ostatak septembra za vas će biti vrlo radan i kreativan tako da ćete mnoge započete projekte uspješno privesti kraju. U ovom periodu mogu se itaći privatni poslovi vezani za marketing, medije, dizajn, građevinarstvo i arhitekturu.
Na zaposlene Lavove kosmička događanja neće u tolikoj mjeri imati uticaj jer je većina predstavnika vašeg znaka već prošlog mjeseca obezbijedila sebi povoljne uslove i sigurno radno mjesto. Ipak, sam početak mjeseca je krizan zbog pomračenja i nezgodnih aspekta Sunca i planete Saturn koji je vladar vašeg polja posla. U ovom periodu je moguće da će kasniti plata, tako da možete upasti u manje finansijske poteškoće i dugove. Promjenom kretanja planete Pluton od 24. septembra, koja boravi u vašem polju posla, opšta poslovna situacija će se normalizovati.
Mnogi mladi nezaposleni Lavovi u poslednjoj sedmici septembra mogu da očekuju da će dobiti posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Lavovi koji su u braku ili dugim vezama, tokom septembra treba da stvari preuzmu u svoje ruke i da se potrude da stabilizuju i harmonizuju odnose sa porodicom i partnerom. Do polovine mjeseca izvjesni su veći izdatci za popravke i renoviranja stana ili kuće u kojoj živite. Oko finansija i potrošnje novca sa vašim partnerom mogu nastati nesuglasice i sukobi. Vaša brižljivost, postojanost, ljubav i učešće u svakodnevnici, postepeno će umiriti vašeg parnera i privoljeti ga da vam se pridruži, emotivno približi i vrati u krevet. Uzburkano!
Ako ste slobodni:
Prvih desetak dana septembra mnogi slobodni predstavnici vašeg znaka će posvetiti sebi i prijateljima. U ovom periodu biće potrebno da razriješite pojedine nesuglasice sa društvom, daljim rođakom ili prijateljem.
Situacija će se za vas promijeniti od 10. septembra ulaskom Jupitera, vaše planete ljubavi, u znak Vage. Maksimalno ćete se aktivirati, odlaziti na kraća putovanja, izlaziti na nova mjesta i upoznavati intresantne ljude. Sasvim neočekivano, u jednoj spontanoj situaciji i razgovoru, zapašće vam za oko baš neko ko živi u vašoj neposrednoj blizini a stigao je sa puta u vaš kraj. Flert, udvaranje, zanimljivi razgovori i prijatno utrošeno slobono vrijeme, pokrenuće vas emotivno i zbližiti vas sa jednim predstavnikom znaka Vage, Strijelca, Blizanaca ili Ovna. Sjajno!

Zdravlje:

Vaš organizam je sve do 24. septembra osjetljiviji i zahtjeva veću pažnju i negu. Početkom mjeseca su naročito izloženi stresu i podložni bakterijskim i virusnim infekcijama stomaka ili urinarnog trakta radno aktivni predstavnici vašeg znaka. Da bi brže otklonili tegobe u mnogome vam mogu pomoći adekvatni čajevi I konzumiranje veće količine vode.
Takođe, da bi spriječili probleme i bolove kičme aktivirajte se laganom rekreacijom, kao što je vožnja bicikla, plivanje i brze šetnje.

Srećni brojevi:

3, 4, 14, 20, 23



devicaDJEVICA

Drage Djevice,
Želim vam Srećan rođendan i puno zdravlja, ljubavi i uspjeha u nastupajućoj solarnoj godini!

Posao:

Poslovne Djevice pred vama je izazovan početak solarne godine, gdje ćete morati da se suočite sa mnogim preprekama, kako bi uspješno prebrodili krizan period i održali vaš biznis. Pod uticajem solarne eklipse u vašem znaku, poljuljaće se vaš poslovni autoritet, što će se prikazati kroz otvreno neprijateljstvo poslovnih partnera u periodu oko 16. septembra i lunarne eklipse. Uz dosta napora upornim i marljivim radom i uredno plaćenim obavezama prema državi, u drugoj polovini mjeseca, uspjećete da amortizujete pokušaj manipulacije i javno neprijateljstvo pojedinih poslovnih grupa iz vaše branše. Od 22. septembra kada vaša lična planeta Merkur krene direktno i kada Sunce uđe u znak Vage i vašu drugu kuću materijalnih dobara, uspjećete da uz brojne ustupke i promjene, povratite ugled vašoj kompaniji i započećete ciklus finansijskog oporavka. Hrabro i borbeno!
Zaposlene predstavnike vašeg znaka, takođe mogu pogoditi nepovoljna planetarna događanja u prve dvije dekade septembra. Teška radna atmosfera, zakomplikovani međuljudski odnosi, otvorena i tajna neprijateljstva, vam mogu zagorčavati svakodnevnicu i blokirati planirani uzlazni put u razvoju vaše karijere. Mnoge Djevice će početi da razmišljaju o otkazu i traženju drugog posla, ali za vas je korisnije, da prihvatite situaciju i sačekate kraj godine, kada planeta Uran, vladar vašeg posla, krene direktno i omogući vam veći izbor i lakši prelazak na drugi posao i novo radno mjesto. Stresno!

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Tokom septembra doćiće i do promjena i u vašem bračnom i partnerskom odnosu. Naćićete se na prekretnici, kada dugi razgovori i pokušaji da se privremeno stabiliziju odnosi, neće biti dovoljno snažan lijek za ovu situaciju. Još jednom će vas prodrmati snažna emotivna kriza, sredinom mjeseca, u periodu lunarne eklipse, kada ćete shvatiti da vaš odnos zahtjeva korijenite promjene i da taj čin zahtjeva vrijeme i vaše veliko strpljenje. Pojedine, emotivno slabe veze, će se ovoga puta raspasti, a one stabilnije, krajem mjeseca će ući u dug proces oporavka.
Ako ste slobodni:
Mnoge slobodne Djevice u prve dvije dekade septembra će biti preokupirane ličnim teškoćama i tražiće utjehu u društvu ili savjet i podršku najbližih prijatelja. Ovo nije period kada će vas privlačiti spoljni izazovi, provod, zabava i izlasci. U drugoj polovini septembra, tako skrhani, potražićete bivšu ljubav i baciti joj se zagrljaj daleko od očiju svijeta.
Od 22. septembra, kada vaša lična planeta Merkur krene direktno, započeće proces emotivne i mentalne rehabilitacije u kome će vam biti potrebani mir i osama.

Zdravlje:

Tokom septembra izbjegavajte koliko god je moguće riskantne, stresne i frustrirajuće situacije, jer pod negativnim uticajem dva pomračenja i drugim planetarnim nepovoljnostima, više nego obično je potrebno da povedete računa o sebi i svom zdravlju.
Od velike koristi u ovom periodu je za vas da se pridržavate zdravog načina života. Rekreacija, meditacija, masaža i ostale metode, puno vam mogu pomoći da se opustite i odagnate nervnu napetost i iscrpljenost i spriječite pojavu bolesti.

Srećni brojevi:

4, 13, 14, 23, 28


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Pomračenje Sunca početkom septembra izazvaće turbulentne promjene u vašem okruženju i u sferi vašeg biznisa, što će za vas biti dovoljno upozoravajuće, da na vrijeme promijenite planove, strategiju i sačuvate koegzistenciju biznisa i poslovne tajne. Ovako pripremljeni, skoro bezbolno ćete premostiti novonastalu situaciju. Štiti vas i moćan raspored planeta na istoku i gornjoj hemisferi, a ulaskom Jupitera u vaše prvo polje 9. septembra, možete da sa velikim optimizmom pogledate u budući napredak vašeg posla i karijere.
Lunarna eklipsa pogađa vaše polje posla i poslovnih odnosa, tako da će to biti momenat da promijenite saradnike i date novu direkciju vašem biznisu. Od 22. septembra kada Sunce uđe u vaš znak, planeta Pluton promijeni kretanje i zatim Venera uđe u vašu drugu kuću, ostvarićete fantastične finansijske rezultate. Sjajno!
Mnoge zaposlene Vage su već duže vremena nezadovoljne svojom poslovnom situacijom i samim poslom, tako da će nakupljeno nezadovoljstvo kulminirati oko datuma pomračenja Mjeseca 16. septembara. Vrlo je vjerovatno da ćete se usuditi da date otkaz i potražićete novi kreativniji i bolje plaćen posao.
One Vage koje neće imati dovoljno hrabrosti za prekid posla, prihvatiće se svog hobija ili odgovarajućeg honorarnog posla i time će poboljšati svoju materijalnu situaciju.
Nezaposlene Vage u poslednjoj dekadi septembra imaju priliku da nađu posao i zaposle se.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Sam početak mjeseca može biti krizan za bračne Vage i one koje su u dugim i stabilnim vezama. Porodični problemi takođe mogu da izađu u prvi plan jer će planeta Mars, vladar vaših partnerskih odnosa, biti u kvadratu sa Suncem i Saturnom, što znači da će vas preokupirati zdravstvene poteškoće najstarijih članova porodice.
Situacija će se stišati i određeno rasterećenje od briga osjetiće se već u drugoj dekadi septembra, kada će se i vaš odnos sa partnerom postepeno stabilizivati i donijeti vam brojne srećne zajedničke trenutke. U poslednjoj dekadi mjeseca, kada Sunce uđe u vaš znak, obnovićete i poboljžati zajednički zabavno- društveni život.
Ako ste slobodni:
Vage koje su same tokom septembra će biti vrlo društvene i rado će izlaziti, zabavljati se i posjećivati zanimljiva kulturna događanja u svom mjestu. Venera je u vašoj prvoj kući i vi ćete izgledati izuzetno privlačno, tako da vas u prvoj polovini mjeseca očekuju brojna udvaranja, flert i po koja avantura. Ulaskom planete Jupiter u vaš znak mnoge Vage će poželjeti da se dodatno obrazuju i krenuće na kurs jezika, računara, slikanja, plesa, meditacije ili joge. Na kursu, u obrazobnoj ustanovi, pred kraj mjeseca zaintresovaćete se za jedanog predstavnika znaka Strijelaca, Lava, Bika ili Raka. Na prvi pogled ćete se zaljubiti i započeti vezu punu strasti i romantike. Zanosno!

Zdravlje:

U prvih dvadeset dana promjenjivog ste zdravtvenog stanja uslijed negativnog uticaja pomračenja dva važna svijetla, Sunca i Mjeseca. Očekujte manji pad energije početkom i sredinom mjeseca i moguće je da ćete sem malaksalosti i nesanice, biti osjetljiviji na bakterijske i virusne infekcije. Mnoge Vage, u ovom periodu će se ozbiljno posvetiti duhovnosti i izučavanju alternativnih tehnika za opšti boljitak organizma. Meditacija, joga i aromaterapija su komplemetarne tehnike, koje bi na vas u ovom periodu blagorodno djelovale.
Ulaskom Sunca 22. septembra u vaš znak, obnoviće vam se vitalnost, energija i kondicija. Osjećaćete se fantastično!

Srećni brojevi:

3, 11, 20, 23, 28


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Drage Škorpije,
Septembr će biti značajan i uspješan mjesec za poslovne Škorpije. Pod uticajem solarne eklipse 1. septembra, koja se odvija u vašoj jedanaestoj kući, na testu će biti poslovna prijateljstva, udruženja, vaši računari i hi- tech oprema. Prilika je da izađete iz nekorisnih organizacija i priključite i povežete se moćnim biznismenima iz vaše branše koji vam mogu pomoći da unaprijedite i razgranate vaš biznis. Ulaskom planete vaših finansija Jupiter 9. septembra u vaše dvanaesto polje, mnoge poslovne Škorpije će se uključiti u važne inostrane projekte humanitarnog, ekološkog ili duhovnog karaktera. Tokom boravka planete Jupiter u vašoj dvanaestoj kući dodatno će vam se izoštriti poslovna intuicija, tako da ćete za dugo moći da se oslonite na nju a vaši poslovni potezi će postati krajnje precizni i profitabilni.
Za zaposlene Škorpije mjesec će započeti stresno jer promjene koje se dešavaju u okviru firme u kojoj radite su van vaše kontrole i mogu ugroziti vašu dosadašnju poziciju i uslove rada. Moguće je da ćete da pređete na novo radno mjesto za koje će vam biti potrebna dodatna obuka, obrazovanje ili će zahtijevati promjenu mjesta boravka kao i česta putovanja. Konačno, nova poslovna situacija će se pokazati kao vrlo korisna jer će vas dodatno poslovno izgraditi i donijeti veću mjesečnu zaradu.
Pod uticajem lunarne eklipse 16. septembra, mnogi studenti će se odlučiti da promijene smjer na fakultetu ili fakultet, čime će dati svom profesionalnom opredeljenju drugi pravac.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
U prvoj polovini septembra Škorpije koje su u braku ili dugogodišnjoj vezi mogu da očekuju skladane odnose sa partnerom. Međutim, vaša harmonija se može lako narušiti pod dejstvom lunarne eklipse 16. septembra koja će pogoditi vašu petu kući ljubavi i djece. Neslaganja mogu da iskrsnu oko djece i njihovog vaspitanja, ali je najvjerovatnije da će se zbog otkrivanja jedne vaše tajne u vaša srca uvući sumnja i ljubomora. Rasprave, ubjeđivanja i svađe vas u narednom periodu mogu udaljiti jedno od drugog. Vi ćete se povrijeđeni povući u svoj svijet i tamo tražiti rješenja da izađete iz ove situacije. Dramatično!
Ako ste slobodni:
Solarna eklipsa će uzdrmati početak septembra Škorpijama koje su same i izazvati privremeno povlačenje iz stalnog društva zbog sukoba i razočarenja u jednog dugogodišnjeg prijatelja. Vrlo brzo vaša osjećanja mogu biti povrijeđena pomračenjem Mjeseca 16. septembra u Ribama i vašoj petoj kući ljubavi, kada je najvjerovatnije da ćete prekunuti nedavno započetu ljubavnu vezu. Unutarnja snažna emotivna previranja povućiće vas u osamu i duboka razmišljanja. Mnoge Škorpije će se u ovom periodu posvetiti ličnom duhovnom razvoju i odlučiti da se priključe crkvi, grupi za meditaciju i jogu ili drugim udruženjima, koje se bave filozofijom života i alternativnim tehnikama iscelenja duše i tijela. S kraja mjeseca, na jednom predavanju ili skupu, srešćete srodnu dušu koju ćete prepoznati u predstavniku znaka Riba, Raka, Škorpije ili Vage. Dovoljno da se prepustite i osmjelite da uđete u vezu koju ćete ljubomorno željeti da sakrijete od očiju javnosti. Vrlo emotivno!

Zdravlje:

Buran septembar pun previranja, stresa i osjećanja, poremetiće vašu mentalnu, emotivnu i tjelesnu ravnotežu.
Nesanica, glavobolja, košmarni snovi, su pojedini simptomi koji mogu mućiti mlade Škorpije tokom ovog mjeseca. Prepuštanje višim sferama, duhovnosti, meditaciji i jogi, predstavlja najbolji lijek za vas u ovom periodu.
Početkom mjeseca, starijim predstavnicima Škorpija, mogu se javiti hronične togobe i za preporuku je da u toj situaciji posjetite svog ljekara.

Srećni brojevi:

2, 3, 11, 20, 30



strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strijelčevi,
Prirodna pojava pomračenja Sunca 1. septembra će privremeno zatamnijeti vaše polje karijere što će izazvati stagnaciju u razvoju vašeg biznisa. Najvjerovatnije je da ćete biti zatečeni i nespremni za ozbiljne promjene, ali uz podršku poslovnih prijatelja i saradnika, ućićete u postepeni proces izmene dosadašnjeg načina poslovanja. U ovom periodu od značaja je da se priključite uticajnoj organizovanoj poslovnoj grupi i ostvarite čvrstu saradnju. Vaša planeta Jupiter od 9. septembra boravi narednih godinu dana u vašem jedanaestom polju i podržava prijateljtava i ostvarenje vaših ciljeva. Od 22. septembra kada planeta vaše karijere, Merkur, krene direktnim hodom, sklopićete korisne ugovore koji će vam pomoći da nastavite da gradite i širite vaš biznis. Očekujte finansijski uspjeh i odličnu zaradu u poslednjoj sedmici mjeseca.
Septembar će za zaposlene Strijelčeve početi dinamičano jer ćete naslutiti da se spremaju promjene u firmi u kojoj radite. Neizvjesnost oko promjene direkcije vaše karijere i neizvjesnost oko vaše pozicije ili čak radnog mjesta će trajati sve do 22. septembra, do momenta dok planeta Merkur, vladar vaše karijere, ne krene direktno. Da li ćete se odlučiti da promijenite kompaniju za koju radite u mnogome zavisi od toga koliko ste zadovoljni trenutnim tretmanom na poslu. Većina mlađih Strijelčeva će pod uticajem planeta Venere i Jupitera odabrati novu firmu u kojoj mogu da se više kreativno iskažu i ostvare veću zaradu.
Nezaposleni Strijelčevi u drugoj polovini septembra imaju šanse da dobiju posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Tokom septembra Strijelčevi će se teže snalaziti u bračnim i partnerskim odnosima jer uspješna komunikacija može da zataji. Naime, sve do 22. septembra planeta vaših partnerskih odnosa Merkur je u retrogradnom hodu i stvara vam smetnje, pa su sa partnerom učestali nesporazumi, pobrkani dogovori i dominira uzajamna loša organizacija. U nastavku mjeseca, oko lunarne eklipse 16. septembra, mogući su manji porodični problemi sa jednim od roditelja što će vas zabrinuti i dodatno angažovati. Srećom, u poslednjoj sedmici septembra stišaće se bure i nastupiće smiraj u kome ćete vaš partner i vi ponovo naći jedno drugo i pokrenuti ljubavne osjećaje koji su vam oboma preko potrebni.
Ako ste slobodni:
Tokom septembra slobodnim Strijelčevima će biti najvažnije društvo i puno slobodnog vremena će provoditi sa prijateljima u ćaskanju i provodu. Planeta ljubavi, Venera, je u vašoj  jedanaestoj kući prijatelja a ulaskom i vaše lične planete Jupiter u znak Vage postaćete vrlo popularni u društvu i privlačni za suprotan pol. Iz prijateljstva mnogi Strijelčevi će spontano preći u bliski odnos sa jednim predstavnikom prefinjenih Vaga, duhovitih Ovnova, romantičnih Riba ili šarmantnih Lavova. Opijeni lakoćom odnosa, srećni i zaljubljeni poželećete da ova ljubav što duže potraje!

Zdravlje:

Težak mjesec septembar će većina Strijelčeva proći bez većih posledica po zdravlje. Za vas je najbolje da stresne situacije prevaziđete i amortizujete urednim snom i odmorom.
Takođe, vaš organizam bi se osvježio češćim odlaskom na relaks masažu, refleksologiju, a prijala bi vam i aromaterapija i nedeljni boravak u spa centru. Potrudite se da kad god je moguće ovo zadovoljstvo sebi priuštite.

Srećni brojevi:

3, 10, 11, 19, 28


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Stresni dani u septembru ne mogu da zaobiđu ni vaš znak, zato se pripremite na promjene i poslovnu bitku da bi održali biznis na željenom nivou. Pomračenje Sunca 1. septembra obuhvata vaše deveto polje, dalekih putovanja i životne filozofije, ali u ovom nebeskom događaju učestvuje i vaša lična planeta Saturn, što će se odraziti na promjenu vašeg ličnog stava u vezi vašeg posla i načina poslovanja. Početkom mjeseca bi bilo poželjno da izbjegnete dalja putovanja i da sve snage koncentrišete na pokretanje vašeg biznisa koji je u zastoju. Merkur planeta vašeg posla kreće se retrogradno sve do 22. septembra, pa su moguće smetnje u komunikaciji i problemi sa administracijom i u transportu i trgovini. Iskoristite ovaj napet period da rekonstruišete vašu strategiju, poslovne ciljeve i način poslovanja kako bi brže izašli iz krize i obezbijedili normalan tok vašeg biznisa. Vaša opšta poslovna situacija će se popraviti u poslednjoj dekadi mjeseca. Burno!
Napetost i stres nažalost neće zaobići ni zaposlene Jarčeve. Turbulentne promjene početkom mjeseca, mogu ugroziti vašu karijeru i zato gledajte da se kao mačka dočekate meko na svoje noge i prilagodite novonastaloj situaciji. Oko polovine mjeseca u vrijeme lunarne eklipse, budite posebno oprezni u saobraćaju, komunikaciji i sa važnim dokumentima. Od 22. septembra vaše radno mjesto će biti definisano a vi ćete obnovljenih snaga i sa novom energijom pristupiti poslu.
Studenti takođe prolaze kroz težak period i moguć je ispitni fijasko i promjena ili napuštanje fakulteta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Jarčevi koji su u braku i dugoj vezi uložiće dosta truda da održe dobre odnose sa partnerom i širom familijom. Lunarna eklipsa se sredinom mjeseca događa u vašem trećem polju, tako da su mogući problemi u odnosima sa sestrama, braćom ili komšijama. Očekuje vas dosta izdataka ovog mjeseca a najviše će vas koštati iznenadne popravke ili renoviranja vašeg doma u kome živite. U ovom periodu obratite pažnju i na nasjtarije članove porodice i roditelje jer im je potrebna vaša pomoć i podrška.
Ako ste slobodni:
Više sreće i lijepih ljubavnih trenutaka će imati Jarčevi koji su sami i traže partnera. Sve do 25. septembra imate podršku planete ljubavi Venere, koja pozitivno djeluje iz svog središta na vaše ljubavno polje. Kako je u ovom periodu vaša pažnja usmjerena na poslove i karijeru i često se krećete u poslovnom svijetu, ovdje su i velike šanse da zadobijete simpatije jednog predstavnika znaka Vage, Bika, Lava ili Raka. Zajednički odlazak na kafu i ručkove, učiniće da se sbližite i nakon kraćeg udvaranja sms porukicama i jednog večernjeg izlaska, naćićete se u toplom zagrljaju vašeg kolege ili koleginice. Ustanovićete da imate mnogo toga zajedničkog i poželjeti da ova idila nikada ne prestane. Savršeno!

Zdravlje:

U septembru ćete biti osjetljivijeg zdravlja i naročito radno sposobni predstavnici vašeg znaka treba da o sebi više povedu računa.
Do 22. septembra moguće su plućne infekcije, nazeb, povrede ruku ili ramena, posebno oko kritičnih datuma 1., 2. i 16. septembra.
Pojačana nervoza uslijed stresnog perioda može vam izazvati nesanicu, anksioznost i osjećaj iscrpljenosti. Više se odmarajte i uzimajte veće količine vitamina C kako bi pojačali otpornost svog organizma.

Srećni brojevi:

3, 13, 14, 23, 30


vodolija
VODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Prve dvije dekade septembra su krizne za većinu Vodolija koje su u privtnom biznisu. Pomračenje Sunca koje je pogodilo sve znakove na ovaj ili onaj način, za vas će se manifestovati u vašoj osmoj kući tuđeg kapitala i transformacija. Početkom mjeseca može vas pogoditi situacija sa poslovnim partnerom ili vam banka neće odobriti sredstva za koja ste konkurisali. Provjerite takođe da li ste izmirili sva dugovanja prema državi. Situacija će se zakomplikovati oko 16. septembra pod dejstvom lunarne eklipse koja će pogoditi vaše drugo polje finansija. Veći materijani gubitak će vas podstaći da započnete korjenitu reorganizaciju poslovanja i finansija, kako bi se izvukli iz krize i povratili stari sjaj vašem biznisu. Kontakti sa inostranstvom i sklapanje važnih ugovora sa inostranim kompanijama bi u ovom momentu bili najbolje rješenje.
Veći dio septembra je vrlo složena situacija i za Vodolije koje su u radnom odnosu. Reorganizacija i napeta atmosfera u firmi će trajati sve do poslednje sedmice u mjesecu. U ovom periodu moguće su promjene posla i pozicije, kao i vašeg odnosa prema poslu. Polovinom mjeseca mnoge Vodolije će početi da traže novi ili dopunski posao kako bi se isčupale iz finansijske krize. U ovome će biti uspješni profesori fakulteta, medijske ličnosti, psiholozi i zaposleni u školama jezika.
Ulaskom planete Jupiter 9. septembra u znak Vage i vašu devetu kuću i njegovo dugo prisustvo, opredijeliće brojne mlade Vodolije da potraže posao u inostranstvu.
Od 9. septembra studenti će uspješno završiti većinu svojih obaveza.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Početkom mjeseca vaše sedmo polje braka i partnerskih odnosa je indirektno pogođeno pomračenjem Sunca, što će donijeti značajnu promjenu u vašim dosadašnjem odnosu sa partnerom. Pokušajte da budete tolerantniji prema partneru i da mu sa više razumijevanja pomognete da izađe iz lične krize. U ovom periodu mogući su i finansijski problemi jer se zajednički kućni budžet nakon godišnjeg odmora istopio. Situacija ipak nije toliko dramatična da ne možete da je uz strpljenje i malo napora prebrodite. Vaš uzajamni odnos kao i vaš životni stav zahtjeva transformaciju!
Ako ste slobodni:
Tokom septembra slobodneVodolije uglavnom će provoditi prijatne trenutke sa prijateljima i u društvu. Vaš ljubavni život će biti oskudan sve do 22. septembra, dok planeta vaših ljubavnih odnosa Merkur, ne krene direktno. Venera u Vagi je snažna i kod svakog izaziva pojačanu potrebu za ljubavlju i partnerom, a kako se planeta ljubavi nalazi u vašem devetom polju, prednost će imati mlade Vodolije, studenti i one Vodolije koje su doputovale iz inostransta da posjete familiju, prijatelje i rođake. Privući će vas ljepota jedne Vage, šarm jednog Strijelca, tajnovitost jedne Škorpije ili humor i optimizam jednog Ovna. U poslednjoj sedmici septembra prepustićete se čarima jedne nove tek započete veze. Divno!

Zdravlje:

Tokom septembra Vodolije će biti promjenjivog raspoloženja i zdravstvenog stanja. Početak mjeseca može biti vrlo kritičan, naročito za starije predstavnike vašeg znaka, jer se mogu se javiti ozbiljniji problemi sa krvotokom, cirkulacijom i srcem.
U ovom periodu mlađe generacije Vodolija uslijed stresnih životnih situacija mogu imati pojačanu nervozu i stomačne tegobe. Za preporuku je opšta kontrola zdravlja.

Srećni brojevi:

5, 6, 12, 20, 23



ribeRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Pomračenje Sunca 1. septembra pogodiće vaše polje poslovnih partnerskih odnosa, što će trajno uticati na promjenu uzajamnog odnosa i privremeno zakočiti tokove vašeg novca i biznisa. U prvoj dekadi septembra, mnoge poslovne Ribe će se zbog nedostatka materijalnih sredstava odlučiti da pozajme novac od banke. Puno nervoze i stresa oko finansija kulminiraće i isprovocirati vašu ličnu krizu u periodu pomračenja Mjeseca 16. septembra koje se odvija u vašem znaku. Novonastala situacija će zahtjevati od vas potpunu reorganizaciju preduzeća i finansija, što će biti ogroman i dugotrajan poduhvat i za koji ćete se odlučiti da ga sprovedete u etapama. Ulaskom 9. septembra vaše planete Jupiter u osmo polje tuđeg novca, taksi i poreza, banka će vam odobriti kredit i vi ćete se riješiti dugova i započeti novu fazu izgradnje i revitalizacije vašeg biznisa.
Zaposlene Ribe u ovom kriznom periodu uspjeće da se zadrže na svojim pozicijama. Ipak, na poslu može biti dostra drame i nesloge sa nadređenima i autoritetima. Budite krajnje oprezni u komunikaciji, sa važnom dokumentacijom i podatcima u komjuteru. Pomračenje Mjeseca 16. septembra vas može lično pogoditi i zato je za vas najbolje da se u ovom periodu isključite iz poslovnih obaveza i odete na kraći odmor. Povratkom na radno mjesto bure će se stišati a vi ćete obnovljene energije nastaviti da savesno obavljate vaš posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Dramatičan početak mjeseca izazvan pomračenjem Sunca u vašem polju braka i partnerskih odnosa, snažno može potresti vašu vezu i dovesti u pitanje njen opstanak. Prva polovina septembra će biti vrlo teška za vas, jer ćete  zategnutu situaciju izuzetno lično i emotivno prihvatiti. Nakon eskalacije suza i osjećanja, na dan pomračenja Mjeseca, 16. Septembra, stvari će se obrnuti i krenuti na bolje. Uz dosta razgovora pronaćićete kompromisna rješenja a uzajamno razumijevanje osvježiće vaše emocije i strast prema partneru.
Ako ste slobodni:
Ulaskom vaše planete Jupiter u znak Vage 9. septembra i vaše osmo polje, slobodne Ribe će se aktivirati i postati otvorenije za sklapanje kontakata. U potrazi za pravom ljubavlju, pojačanog libida, lako ćete se upuštati u seksualne avanture. U drugoj polovini septembra privućićete pažnju jednog usamljenog Raka, Jarca, Bika ili Škorpije. Zaustavićete se ovdje i početi da uživate u upornom udvaranju i pažnji drage osobe. Nakon izvjesnog vremena dopustićete da vas preplave emocije, prepustićete se nježnosti i čarima ljubavi. Romantično!

Zdravlje:

U prvoj polovini septembra vaše zdravlje zahtjeva ozbiljniji tretman i veću pažnju. Poboljšajte vašu zdravstvenu situaciju zdravom ishranom, urednim snom, svakodnevnom rekreacijom i nedeljnim odlaskom na masažu.
Ovaj period teže će podnijeti starije generacije Riba, koje mogu osjetiti srčane smetnje i zato je neophodno da se obrate svom ljekaru. Prolazne teškoće mogu nastati i u lumbalnom dijelu kičme i sa stopalima, te je važno da se za pomoć obratite oftalmologu, fizioterapeutu i refleksologu.

Srećni brojevi:

2, 9, 12, 13, 21


Mjesečni horoskop za septembar pripremio astrološki tim MesecniHoroskop.com

1 komentar

  1. It’s not that I want to copy your web page, but I really like the style and design. Could you let me know which design are you using? Or was it especially designed?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com