CRNA GORA RASPISALA POTJERNICU: Uhapšen sin Nasera Keljmendija - Volim Podgoricu

CRNA GORA RASPISALA POTJERNICU: Uhapšen sin Nasera Keljmendija

U Makedoniji je juče na osnovu međunarodne potjernice crnogorskog Interpola uhapšen Elvis Keljmendi, sin Nasera Keljmendija koji se trenutno nalazi u zatvoru na Kosovu, saznanju Dnevne novine.

Elvis se potražuje zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od devet mjeseci zbog krivičnog djela zloupotreba službenog položaja putem podstrekavanja.

On je, naime, u periodu od 24.maja do 26.maja 2010. podstrekavao službenike MUP-a-filijale za upravne unutrašnje poslove u Kotoru – Svetozara Popovića i Kseniju Mitrović da mu protivpravnim iskorišćavanjem i prekoračenjem granica svojih službenih ovlašćenja, kao stranom državljaninu. izdaju crnogorska lićna dokumenta i upišu ga u registar crnogorskih državljana, što su oni i učinili. Zbog toga su i oni proglašeni krivim za isto krivično djelo.

Keljmendiju je u Makedoniji određen ekstradicioni pritvor.

1 komentar

  1. I wish to express my passion for your kind-heartedness for individuals that should have help with this important area. Your real commitment to getting the solution up and down had become remarkably powerful and has specifically empowered individuals much like me to achieve their targets. This invaluable hints and tips signifies a lot a person like me and substantially more to my colleagues. Warm regards; from each one of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com