DŽEVAD JE NA KAPIJU OKAČIO UPOZORENJE: “Svi su političari isti, nikoga nije briga za narod, samo gledaju ličnu korist”! - Volim Podgoricu

DŽEVAD JE NA KAPIJU OKAČIO UPOZORENJE: “Svi su političari isti, nikoga nije briga za narod, samo gledaju ličnu korist”!

Dževad Osmanović je “srušio” društvene mreže. Zbog onoga što je okačio na kapiji svoje kuće. Dževadu se smučilo sve, razna predizborna obećanja koja na kraju ostanu samo… obećanja i onda je na papiru napisao:

“Svaki ulazak u dvorište pojedinca ili stranke sa namjerom da vrbuju mene i moje ukućane da glasaju za njihove smatraću provokacijom. Oni koji prekrše upozorenje, dobiće batine”, piše na kapiji, prenosi N1.

Foto Facebook
Foto Facebook

Međutim, iza ove fotografije krije se teška životna priča muškarca iz Bjelava kod Srebrenika.

Na pitanje zašto je odlučio da na ogradu ispred svoje kuće stavi “upozorenje”, Osmanović odgovara da njegov život i život njegove porodice ne vrijedi jednog paketa od 30 KM (15 eura) ili nekakvih 50 KM (25 eura) za glasove.

“Ipak sam ja 29 godina na birou, pet godina imam radnog staža kao sezonac. Čitav rat sam bio mobilisan”, žali se Dževad.

Osmanović kaže da nekada pogleda šta ima on, a šta političari njegovih godina.

“Oni imaju milione, a ja nemam ništa. Nemam od čega da izdržavam porodicu i školujem djecu. Imam samo markicu za zdravstveno liječenje. Ne zanima me nijedna stranka, jer su svi isti. Oni misle da mi svake dvije godine donose paketiće kao bih glasao, pa da me posle gaze naredne četiri godine. Posle ovog upozorenja sada mi kuću obilaze u širokom luku”, priča ovaj Bosanac.

Većina njegovih komšija se, ističe, slaže s njegovim mišljenjem.

Zar misle da se sa kačketom, hemijskom ili paketićem može riješiti nečija egzistencija?“, pita se Osmanović.

Prema njegovim riječima, svi političari su isti jer niko ne misli dobro narodu, već svi gledaju samo svoju ličnu korist.

“Moj komšija je bio nosilac liste i ovdje ima vikendicu blizu sportskog igrališta. Prije neki dan je organizovao turnir u fudbalu, a posle je bila i muzika uživo. Pitam se zašto to nije uradio kada nisu izbori. Što tada ne zove komšiluk da se druži i proveseli?”, pita se Osmanović.

Od svega ga kaže najviše muči što su ljudi na društvenim mrežama oduševljeni njegovim potezom.

“Svi se slažu, ali gdje smo na ulici, pred vladom gdje treba da riješimo stvari?”, opet pita Osmanović.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com