HRABRI BEOGRAĐANIN ULETIO U ZGRADU: Htio da spase djevojku od požara, a ona ga šokirala! - Volim Podgoricu

HRABRI BEOGRAĐANIN ULETIO U ZGRADU: Htio da spase djevojku od požara, a ona ga šokirala!

Jedan hrabri mladić juče je potpunoj neznanki spasao život… ali i ispit! U Ulici vojvode Stepe oko 16 časova izbio je požar u stanu u kome žive dvije studentkinje.

– Kada je izbio požar, moja drugarica je učila na terasi koja gleda na ulicu. Spremala je sintaksu – možda najteži ispit za srbiste, koji je njoj ujedno i poslednji, tako da je bila pod stresom. Odjednom je stan ispunio gust oblak dima – priča za Marina Jelić, drugarica uplašene djevojke.

Od vatre i gustog dima koji je kuljao iz kuhinje, tik do ulaznih vrata, jadna djevojka se bojala da potraži izlaz. Stajala je na terasi i vrištala od straha.

– Na terasi ju je ugledao dečko koji je tuda slučajno prolazio. Istog trena je utrčao u zgradu, uletio u stan, prošao pored zapaljene prostorije i došao do nje. Zgrabio ju je za ruku i pokušao da je izvede napolje – objašnjava Marina.

Međutim, uplašena djevojka je dobila napad panike i odbijala je da izađe.

– U svoj toj muci, u borbi za vazduh, njoj je kroz glavu prolazilo to da kroz dva dana ima ispit, poslednji prije nego što diplomira… Svi odgovori su joj ostali na laptopu, a laptop – na terasi! Dečko ju je vukao napolje, a ona je vikala na njega da je pusti, da neće napolje bez sintakse, da ima ispit – priča Marina kojoj je žao i smiješno u isto vrijeme.

Dečko je konačno uspio da je izvede na sigurno.

– Kada ju je izvukao, već su došli Hitna pomoć, policija i vatrogasci. Njoj su dali ljekove za smirenje i odveli je u Hitnu, a dečko se za to vrijeme negdje izgubio. Ona sada jako želi da ga nađe, da mu zahvali na svemu – priča M.J. koja je uzela na sebe da hrabrog momka potraži na društvenim mrežama.

Nakon što su vatrogasci lokalizovali požar, djevojke su se vratile po stvari. Kuhinja je potpuno izgorela, ali na terasi ih je sačekao netaknut laptop. Koliko je to u septembarskom roku važno – filolozi znaju…

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com