HAPŠENJA NA ESTRADI: Lisice ženi Marka Bulata i momku Rade Manojlović - Volim Podgoricu

HAPŠENJA NA ESTRADI: Lisice ženi Marka Bulata i momku Rade Manojlović

Mlada pjevačka zvijezda i višemjesečni dečko Rade Manojlović, Haris Berković navodno je zaustavljen na pasoškoj kontroli, a kako kod sebe nije imao radnu dozvolu, policija ga je privela, prenosi bosanski “Express”. Ranije danas zhapšena je žena popularnog pjevača Marka Bulata.

Kako javljaju srpski mediji, policija je uhvatila na djelu, kada je uzimala kokain iz poštanskog sandučeta. U to vrijeme Bulat je pjevao na jednom splavu.

Žena Marka Bulata – Marija Nikolić policajcima se pravdala da je drogu uzela za potrebe svog supruga.

Marija drogu nabavljala za muža
Bulat sa surugom

Haris Berković je, navodno, imao zakazan privatni nastup humanitarnog karaktera na tradicionalnom muzičkom druženju u Švajcarskoj, ali ga organizatori nisu obavijestili da bi i za to trebalo da ima radnu dozvolu.

Kada je došao na granicu, nastao je haos. Policija ga je privela i navodno je nekoliko sati proveo u pritvoru, prenosi “Express”.

Menadžer “Grandovih zvezda” za BiH , Toni Lehman rekao je:

– Harisa su zaustavili na pasoškoj kontroli tražeći mu radnu dozvolu. Kako je išao na nastup koji je bio više humanitaran nego komercijalan, ranije mu niko nije rekao da i za takvu vrstu nastupa treba dozvola. Zadržan je u policiji više od sata vremena na razgovoru nakon čega je pušten. Dobio je upustva kako i na koji način ubuduće da završava obaveze oko izdavanja radne vize – rekao je njegov menadžer.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com