STANIŠIĆ IZ ZATVORA NA FEJSBUKU: Evo šta je poručio… - Volim Podgoricu

STANIŠIĆ IZ ZATVORA NA FEJSBUKU: Evo šta je poručio…

Vidoje Stanišić ponovo je pokazao da mu je u zatvoru dostupan internet, ali i da je “jak svakako”, pišu Dnevne novine.

Status na fejbuku “Što nas ne ubi, to nas ojača”, posljednji je u nizu njegovih obraćanja iz ZIKS-a, u svega nekoliko sati prikupio je preko 350 “lajkova”. U komentarima ispod statusa ovaj pripadnik takozvanog zagoričkog klana šalje brojne pozdrave prijateljima i poručuje im da “nema predaje”, te da je “jak svakako”, na šta mu neki od njih odgovaraju u sličnom stilu da nas “život često dočeka na nož, od čijih uboda vremenom ojačamo”.

Stanišić je uhapšen krajem prošle godine zbog sumnje da je sa još pet Zagoričana napao policajce u noćnom klubu “Velvet” u centru Podgorice. Prvostepenom presudom, koja je nešto kasnije i potvrđena u Apelacionom sudu Crne Gore, osuđen je na 10 mjeseci zatvora. Radoslav Stanišić i Nikola Marković istom presudom dobili po godinu robije, Saša Klikovac osam mjeseci, Branko Vukanović sedam, dok je Željko Popović dobio tri mjeseca zatvora. Svim osuđenima, osim Popoviću, koji se već nalazi na slobodi, sudija je tada produžila pritvor.

Osim ove, prije nekoliko dana u Osnovnom sudu u Podgorici Zagoričanima je izrečena presuda zbog incidenta na bazenu Sportskog centra “Morača”, koji se dogodio u julu 2012. Marku Šofrancu, braći Draženu i Aleksandru Boričiću, Radoslavu i Vidoju Stanišiću, te Bojanu Pejoviću sudilo se za nasilničko ponašanje i nanošenj e teških tj elesnih povreda zaposlenima na bazenu Gojku Mijoviću i Zoranu Vukčeviću i posjetiocu Ivanu Aligrudiću. Učesnici su osuđeni na ukupno 11 godina i sedam mjeseci zatvora, ali ni ta presuda još nije pravosnažna.

1 komentar

  1. Splačina, i pička u duši. Bez pištolja je manji od miša! Smrdi ti pičketino malo u spuž. Što ste maltretirali običan narod na bazenu, bili operisane ljude, vadili pištolje na majku i djecu! Apel novinarima je da ne daju medijskog značaja ovim ološima od momaka! Kad pane uskoro DPS mafija, teško da će ovaj zagorički klan imati ovoliko medijskog prostora. Na kraju krajeva cijela Podgorica zna da su oni DPS špijuni, i izvršioci prljavih poslova za DPS mafiju. Npr. oni su izazvali nerede na protestima prosle godine, oni su izbili sina Medojevica od 13 godina, tada, dijete?! Pa jesu li to ozbiljni kriminalci ili opasni momci?! Koji djecu biju da bi se dodvorili svojim gospodarima , prslim, uskoro… Stidite se guzice kad obraza nemate! Ako ste jaki momci, onda treba da zastitie slabije, da ne dirate dijecu i majke. Ako ste kriminalci bavite se kriminalom, a ne sprdnjom po internetu i maltretiranjem obicnih civila ljudi. Aj udarite na nekog ozbiljnog pa pokazite kolika ste daMu! Ka u prkno!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com