PROLAZNICI ČULI PLAČ I POZVALI POLICIJU: Dok se majka provodila u noćnom klubu, dijete plakalo u zaključanom vozilu - Volim Podgoricu

PROLAZNICI ČULI PLAČ I POZVALI POLICIJU: Dok se majka provodila u noćnom klubu, dijete plakalo u zaključanom vozilu

Policajci u švajcarskom gradu Šafhauzenu ostali su u šoku pošto su ispred jednog noćnog kluba vidjeli dvogodišnje dijete kako plače u zaključanom automobilu.

Nastavak priče još je skandalozniji – dok je dijete plakalo na parkingu, njegova majka je bila na žurci u klubu!?

Da slučajni prolaznici nisu čuli jauke mališana i pozvali policiju, ko zna kako bi cijela priča završila.

Prolaznici su prvo pokušali da pronađu vlasnika vozila, ali ubrzo su shvatili da je to uzaludan poduhvat i pozvali su policiju. Pošto su došli na mjesto događaja odmah je pozvan mehaničar da otvori vrata i izvuče dijete iz automobila, prenosi Jutarnji list.

Dvadesetak minuta kasnije iz kluba je izašla i 25-godišnja majka, a njeno prisustvo brzo je dovelo do nemilih scena na parkingu. Tako je jedan čovjek u naletu bijesa razbio njen automobil.

“Bio je bijesan, jednostavno se nije mogao kontrolisati”m rekli su iz policije.

Majka će odgovarati pred sudom zbog zanemarivanja djeteta, a policiji je rekla da je ostavila sina u automobilu kako bi mogla da se provede sa kolegama sa posla.

1 komentar

  1. Generate a very boys and girls? Track down stride ritual coupons available for you small children to footwear. Save your dough. Designs, a person contribution ended up being fabulous.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com