Šešelj OTKRIO ŠTA JE KORISTIO kao lijek za karcinom jetre i debelog crijeva - Volim Podgoricu

Šešelj OTKRIO ŠTA JE KORISTIO kao lijek za karcinom jetre i debelog crijeva

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj u intervjuu za “Lični stav” koji se emituje na Jutjubu objasnio je kako je pobijedio kancer i svima otkrtio recept za “čarobni napitak” koji je njega, kako tvrdi preporodio!Dok je lider radikala bio u Hagu u Srbiju su iz dana u dan stizale informacije o njegovom stanju i da se Šešelj bori za život, a one su išle do te mjere u kojima se tvrdi da su mu i “dani bili odbrojani”.

Šešelj za Lični stav otkriva kako se izborio sa ovom opakom boljkom koja ima veoma visok stepen smrtnosti i kako je uz pomoć alternativne medicine uspio da sačuva život.

– Ja zamalo nisam umro zbog srčanih problema i sad imam ugrađen defibrilator sa pejsmejkerom. Sad mi je srce sanirano. Daću vam potpunu informaciju. Imao sam rak debelog crijeva koji je operisan. Nastupile su metastaze, probijen je zid crijeva i krenule su metastaze na jetri, izvadili su mi 20 limftnih čvorova od toga 4 ili 5 nisu bili zahvaćeni metastazom.

– Što se jetre tiče ja sam odbio da primim hemioterapiju u Hagu. Primio sam je jednom i onda umjesto da idem na sunce posle nje i da se družim sa ostalima da popravim raspoloženje. U Hagu su me zatvorili u neki bunker i držali izolovanog cijelu nedelju, zbog toga sam odbio da idem na nove hemioterapije. Pošto sam to odbio ljekari su procijenili da će se metastaze na jetri ubrzo razvijati i da ću do jula umrijeti. To je možda bio jedan od razloga zašto su me izbacili iz Haga. Ja sam ovdje pristupio liječenju kako konvencionalnom tako i alternativnom, a šta je više doprinijelo to ne mogu da vam kažem. Poslednji put kada sam bio na pregledu ustanovljeno mi je da se metastaze nisu povećavale, jedna je 5 milimetara, a druga 9 – rekao je Šešelj.

Lider radikala otkrio je kojim se alternativnim vidovima liječenja podvrgnuo:

– Primijenio sam više vidova alternativnog liječenja. Nisam koristio ulje od kanabisa, mada sam bio sklon i da to probam. Ali po savjetu mog ljekara Milovana Bojića to nisam uradio. Nisam protiv toga, čak sam se i javno zalagao da se to dozvoli kao metod liječenja. Svako jutro i još uvijek uzimam 3 – 4 gutljaja soka od sibirske aronije. Svako jutro pijem 2 dl soka cvekle, šargarepe, peršuna, celera i jabuke. Onda sam uzimao sušene sjemenke kajsije, pa sam uzimao vitamin B17, to je cijanid ili je zasnovano na cijanidu u količinama nedovoljnim da ubiju čovjeka, a on mnogo lakše ubija bolesne ćelije zahvaćene karcinomom u organizmu. Taj vitamin uzimam npr 100 dana, pa pauza i opet ponovim.

Izvor: narodnamedicina.info

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com