ODRŽAN VELIKI KONCERT ZDRAVKA ČOLIĆA NA CETINJU: Dvorski trg prepun, nastup trajao četiri sata - Volim Podgoricu

ODRŽAN VELIKI KONCERT ZDRAVKA ČOLIĆA NA CETINJU: Dvorski trg prepun, nastup trajao četiri sata

Velikim koncertom Zdravka Čolića na nikad punijem Dvorskom trgu, koji je bio dio programa obilježavanja hiljadugodišnjice državnosti Crne Gore, na Cetinju je sinoć završen ovogodišnji program „Ljeto u Prijestonici“.

“Još jedan izuzetno organizovan događaj u našem gradu sinoć su ispratili brojni posjetioci iz gotovo svih gradova Crne Gore, a sama posjeta prevazišla je i očekivanja organizatora.

Nastup je trajao skoro četiri sata, pri čemu je jedan od najznačajnijih i najpopularnijih muzičara na prostoru bivše Jugoslavije publiku podsjetio na sve faze svog rada – počev od prvih singlova u karijeri, sve do hitova sa posljednjeg albuma”, saopšteno je iz Prijestonice Cetinje.

Sinoćnji koncert istovremeno je bio i dio programa obilježavanja milenijuma državnosti Crne Gore.

 Događaj su organizovali Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje.

Ovogodišnji program „Ljeto u Prijestonici“ trajao je duže od tri mjeseca, a sama ljetnja koncertna sezona počela je 21. maja. Podsjetimo, na Dvorskom trgu tada je održan koncert Dina Merlina koji je, baš kao i sinoćnji nastup Zdravka Čolića, protekao uz rekordnu posjetu.

Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje zahvalili su svim posjetiocima što su ispratili sinoćnju manifestaciju, kao i svima koji su bili dio ovogodišnjeg programa „Ljeto u Prijestonici“.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com