ČOLIĆ ZAPALIO FEJSBUK: Nakon koncerta na CETINJU, UKLJUČIO se u kampanju DPS-a - Volim Podgoricu

ČOLIĆ ZAPALIO FEJSBUK: Nakon koncerta na CETINJU, UKLJUČIO se u kampanju DPS-a

Fejsbuk je juče tokom dana zapalio intervju Zdravka Čolića koji je nastao neposredno nakon   koncerta ove velike balkanske zvijezde u crnogorskoj prijestonici.

Ono što je izazvalo gnijev i negodovanje mnogih korisnika ove društvene mreže,  jeste poruka koju je uputio građanima nakon višečasovne svirke.

Naime, nakon što se zahvalio gradu domaćinu i gradonačelniku Cetinja Aleksandru  Bogdanoviću na pozivu, odlučio je da svoju zahvalnost pokaže i na drugi način i poželio  Demokratskoj partiji socijalista (DPS) sreću na narednim izborima, poručivši da treba ići „sigurnim korakom“ – što je slogan vladajuće partije na predstojećim izborima.

“Hvala gradonačelniku i gradu što su pozvali moju ekipu i želim mnogo uspjeha na narednim izborima, to moram reći jer smo prijatelji i da idemo nekim sigurnim korakom, kako kažu, ja sam uvijek bio za sigurne korake”, kazao je Čolić posle koncerta u društvu gradonačelnika Cetinja Aleksandra Bogdanovića.

Ova poruka Čolića je po mišljenjima mnogih građana bila nepotrebna, ne samo zbog činjenice da je koncert organizovala opština (čiji budžet pune svi građani), nego i zbog činjenice  da koncertu nisu prisustvovali samo glasači vladajuće partije, već  građani iz cijele zemlje, različitih političkih opredjeljenja, pa je  ovakav vid propagande i zloupotrebe bio nedopustiv i uvredljiv za mnoge njegove fanove.

Podsjećamo, velikim septembarskim koncertom završen je program „Ljeto u Prijestonici“, koji je ove godine trajao duže od tri mjeseca. A sam koncert je organizovan povodom obilježavanja milenijuma državnosi Crne Gore.

Organizatori događaja su bili  Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje.

Pogledajte poruku Zdravka Čolića i recite nam šta mislite o njoj?

Zdravko Čolić podržao našu kampanju SIGURNIM KORAKOM!

PODRŠKA PRIJATELJA ZDRAVKA ČOLIĆA NAŠOJ KAMPANJI "SIGURNIM KORAKOM!"

Gepostet von Demokratska partija socijalista Crne Gore am Sonntag, 25. September 2016

2 komentara

  1. Sramno! Pih na čovjek, umjetnik, legenda svede sebe!? Niko ne može da nagrdi i ogadi čovjeka, kao on sam sebe, i to po stare dane!? Možda su mu njegovi veliki DPS prijatelji poslali Madam i Emmu DPS Starletu, pa mu jepokazala prašak za pecivo iz gaćica… PA skrenuo sa mozgom i on. Dešava se! Ništa gore od umjetnika poltrona i ulizica, koji podržavaju vlast-bilo koju, a pogotovo mafijašku i Diktatorsku kao što je slučaj u CG: Sjetite se pravih umjetnika, lidera, hrabrih ljudi… Boba MArlija, Malkoma X, Tu PAka, Dr Lutera Kinga… Koji su zivote dali u borbi protiv Sistema! Pih, ogadio nam si se Čolo, pa da si još toliki! Makar da umjetnici cute i rade svoj posao, i ne mjesaju se u politiku… Ali sa druge strane, ovo je dukaz da je DPS očajan, i svjestan da su deklasirani u ovogodisnjoj Kampanji! DF ih je razbio, i argumentima, i tv spotovima, i kvalitetorm Rezije, i radom na terenu… DPS nikad goru kampanju nije imao za 27 godina diktature! Očajni su, a ni Čola im neće pomoći ovaj put! Narodu je dozlogrdilo!

  2. This is my new I’ve visited here. I discovered plenty of interesting information inside your blog. In the a lot of comments within your posts, I suppose Im not alone! continue the impressive work.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com