Dragan Adžić SELEKTOR još 4 godine! - Volim Podgoricu

Dragan Adžić SELEKTOR još 4 godine!

Dragan Adžić biće selektor ženske rukometne reprezentacije Crne Gore još četiri godine, odlučio je Upravni odbor Rukometnog saveza.

Adžić je nakon fijaska naših “lavica” na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru podnio ostavku, a UO je za vršioca dužnosti imenovao Bojanu Popović.

-Popović je informisala predsjednika UO da zbog porodičnih i preuzetih obaveza u ŽRK Budućnost nije u mogućnosti da prihvati ulogu selektora. UO je nakon dobijene saglasnosti jednoglasno odlučio da se za selektora ženskih nacionalnih selekcija Crne Gore ponovo izabere Adžić za sljedeći olimpijski ciklus.

ADŽIĆ NAPUŠTA KORMILO: Dosta je bilo!

Takmičenja u crnogorskim ligama počeće 22. ili 23. oktobra. Sve obaveze prema RSCG klubovi su dužni da izmire do 17. oktobra ukoliko žele da učestvuju u takmičenjima. Klubovi u takmičarskoj sezoni 2017/18 dužni su da imaju licenciranog trenera po RINCK konvenciji, odnosno da su treneri koji rade u klubovima dužni da upišu odgovarajući studijski program ili da dostave diplomu usklađenu sa standardima RINCK konvencije – piše u saopštenju.

Odlučeno je i da se izradi strategija razvoja rukometa u periodu od 2016. do 2024. godine.

“Za direktora liga izabran je Milorad Vujošević, funkciju komesara za suđenje obavljaće Nebojša Vujisić, a komesara za bezbjednost Veselin Radetić. UO je odlučio da preuzme na sebe plaćanje taksi službenih lica u svim ligama u organizaciji RSCG za sezonu 2016/17”, saopšteno je iz RSCG.

1 komentar

  1. It is the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com