NESTALA BILJANA NIKOLIĆ (52): Rekla je da ima problema na poslu, popila tabletu za smirenje i otišla! - Volim Podgoricu

NESTALA BILJANA NIKOLIĆ (52): Rekla je da ima problema na poslu, popila tabletu za smirenje i otišla!

Biljana Nikolić (52) iz Malog Požarevca nestala je sinoć oko ponoći.

Prema riječima članova njene porodice ona je sinoć sa posla došla vidno uznemirena.

– Bila je uzrujana kada se vratila kući iz Beograda gdje radi u jednoj prodavnici u Gospodar Jovanovoj ulici. Rekla je da ima problema na poslu, malo popričala sa nama, popila tabletu za smirenje i izašla. Od tada je nismo vidjeli – kažu u porodici Nikolić.

Porodica je iste noći prijavila Biljanin nestanak Sopotskoj policiji čiji pripadnici su izašli na lice mjesta i sačinili zapisnik.

Policajci su rekli njenom sinu Đorđu da ide i prijavi nestanak u policijsku stanicu 29. novembar što je on i učinio.

Međutim, žena se nije pojavila ni danas, a ispred kuće u Malom Požarevcu okupio se veliki broj prijatelja i članova porodice koji pomažu u potrazi za Biljanom.

Porodica je očajna i ovim putem apeluje na sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o Biljani da se jave na broj 060/74-99-555 ili da prijave najbližoj policijskoj stanici.

1 komentar

  1. You can find definitely quite a lot of details just like that to take into consideration. That´s a great point to bring up. I provide you with the thoughts above as general inspiration but clearly you’ll find questions just like the one you bring up where the most essential factor can be working in honest fine faith. I don´t know if best practices have emerged around things just like that, but I am certain that your job is clearly identified as a fair game.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com