PODGORIČANIN JE UŠAO U LOKAL I SVE ZBUNIO: “Konobar, jedan STAROPRAMEN! Ne, bolje odmah jednu SOFU!” - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN JE UŠAO U LOKAL I SVE ZBUNIO: “Konobar, jedan STAROPRAMEN! Ne, bolje odmah jednu SOFU!”

Konobari poznatog podgoričkog lokala su juče ostali zatečeni porudžbinom gosta koji je prvo tražio pivo, pa je onda tražio – sofu!

Pošto je insistirao da mu donesu sofu, prvo su mislili da je malo „mamuran“, ali se ta dijagnoza nije uklapala.

-Znamo momka, Petar se zove, često dolazi sa djevojkom  i  društvom, vazda su veseli ali pristojni, a nisu, vala, teški ni na bakšiš. Momak je šaljivdžija, pa smo onda pomislili da je neka fora, ali nije odustajo od te sofe – ispričali su konobari za naš portal.

Petar je prvo poručio Staropramen, a onda se predomislio i doviknuo za konobarom: E, izvini, ništa jedan Staropramen, donesi cijelu sofu!

-Molim?

-Čekam društvo, ako može odmah sofa? I da bude led ledeni!

-Kakva sofa? Ne razumijem te ništa, kralju…?!

-Pa sofa. Čuo si valjda za sofu?! Ono, 14 komada, led ledeni, plus krevet.

Plus punjač za telefone.

Plus biblioteka, ali ne smiješ da mijašaš žanrove, jer može glava da te zaboli. Čitaš samo Staropramen. Nemoguće da nisi čuo za sofu?! San svakog poštenog crnogorskog pivopije!?

Sada su već svi gledali u Petra, pa u konobara, pa u Petra.

Priča naravno ima zanimljiv kraj, i to nije sve. Sofa koju vjekovima sanja svaki pivopija zaista postoji. Ali ne može se kupiti. Može se samo osvojiti. Kako, pogledajte OVDJE

2 komentara

  1. I cherished as much as you will receive performed proper here. The caricature is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you would like be handing over the following. sick definitely come further formerly once more as precisely the similar nearly a lot frequently inside of case you defend this hike.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com