Tajanstvena BOSANKA stoji iza RAZVODA Anđeline i Breda?! - Volim Podgoricu

Tajanstvena BOSANKA stoji iza RAZVODA Anđeline i Breda?!

Razvod slavnog bračnog para danima je okupirao medijske stupce širom svijeta, a čini se da ipak postoje neke nove i nepoznate informacije.

Brad Pitt puši travu, opija se pred djecom, Angelina se boji da je postao opasan u društvu djece. Sve su to optužbe koje su izišle u danima nakon bombastične objave razvoda popularnog holivudskog bračnog para, ali čini se da su optužbe znatno se stišale nakon što su se Angelinini savjetnici vratili u Englesku.

Kako piše Page Six, Arminka Helić, rođena Bosanka i zastupnica u gornjem domu britanskog parlamenta zaslužna je za veliku većinu optužbi protiv Breda Pita. Helić i Kloe Dalton orkestriraju čitavu kampanju protiv Pita. Jedan anonimni izvor rekao je: “Zvale su medije i medijske kuće, plasirale su priče da je Brad varao, da se opijao, da je postao nasilan, a Brad to sve negira”.

Drugi izvor, takođe anonimni, dodao je: “Posljednji potez je bio puštanje priče o snmku Bradovog divljanja na cesti. Međutim, niko nije našao taj video, a možda ni ne postoji.”

Prvi izvor je opisao kako su Helić i Dalton bile uz Angelinu dok je podnosila zahtjev za razvod, savjetovale su je kakvu će medijsku kampanju voditi, a sve se svelo na princip spaljene zemlje. “Nije ni čudo da su se stvari smirile otkako su otišle u London“, priča isti izvor.

bred profimedia-0265286461_1000x0

Neki drugi izvori, takođe upoznati sa situacijom, kažu da se Helić i Dalton fokusiraju samo na humanitarni rad. Tako su i upoznale Anđelinu. Helić je izbjeglica iz Bosne i Hercegovine, a jedno vrijeme je radila kao savjetnica bivšeg britanskog ministra Williama Hagueua. Dalton i Helić upoznale su se dok su obje radile pod Hagueom. Izvori kažu da je upravo Helić najzaslužnija za britansku inicijativu globalne borbe protiv seksualnog nasilja. Anđelina Džoli jedna je od najvećih pobornica te inicijative.

Helić je 2014. godine postala baronica Helić, primljena je u gornji dom britanskog parlamenta, a istovremeno upravlja Angelininom dobrotvornom organizacijom. Helić i Dalton već godinama savjetuju Anđelinu kada je riječ o humanitarnom radu, ali neki izvori kažu da je njihova veza zapravo puno dublja. Kažu da savjetnice govore Anđelini kako ispravno odgajati djecu, ali i neke banalne stvari kao što je odabir mjesta za odmor.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com