PODGORICA: PREDAO se Staniša Anđelić (43), policija mu pronašla 131 kg DROGE u STANU - Volim Podgoricu

PODGORICA: PREDAO se Staniša Anđelić (43), policija mu pronašla 131 kg DROGE u STANU

Policija je uhapsila S.A (43) iz Pljevalja, a u čijem je iznajmljenom stanu u Podgorici prekjuče otkriven 131 kilogram skanka, za koji se sumnja da ga je ovo lice nabavilo i posjedovalo radi stavljanja u promet, saopšteno je iz Uprave policije.

“S.A. je danas danas došao u Više državno tužilaštvo u Podgorici i prijavio se nadležnom državnom tužiocu koji je nakon saslušanja donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama za S.A. do privoda sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici. S.A. je zadržan u prostorijama CB Podgorica, a službenici Odsjeka za borbu protiv droge će državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici protiv njega podnijeti krivičnu prijavu, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

PODGORICA: U stanu pronađeno 130 kg SKANKA, Anđelić u BJEKSTVU!

Iz policije su naveli da su prekjuče prekinuli lanac krijumčarenja droga koji je, kako se sumnja, išao iz Albanije u Crnu Goru i dalje, prema zemljama okruženja.

“U stanu koji je u Podgorici iznajmljivao S.A, pretresom je pronađeno više džakova, putnih torbi i pvc kesa u kojima se nalazilo 131 pakovanje sa sadržajem materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine oko 131 kilogram. Izvršen je pretres i kuće S.A u Pljevljima i pronađene su tri puške u ilegalnom posjedu ovog lica. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija će biti procesuirana nadležnom tužiocu u redovnom postupku”, dodaje se u saopštenju.

Pronađeni skank upućeni je Forenzičkom centru radi vještačenja.

Iz Uprave policije navode da su od 1. januara ove godine do danas ukupno zaplijenili preko jedne i po tone opojnih droga odnosno oko 1.504 kilograma.

(Vijesti)

3 komentara

  1. Can I just say what a aid to find somebody who actually knows what theyre talking about on the internet. You undoubtedly know learn how to convey a difficulty to mild and make it important. More individuals have to read this and perceive this facet of the story. I cant believe youre no more well-liked because you definitely have the gift.

  2. An fascinating discussion may be worth comment. I think you should write on this topic, it might certainly be a taboo subject but usually people are not enough to dicuss on such topics. To a higher. Cheers

  3. There are some fascinating points in time in this article but I don’t know if I see all of them heart to heart. There may be some validity but I’ll take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like more! Added to FeedBurner as properly

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com