PODGORICA: “Čelebić” otvorio hotel, USKORO „City Mall“ i supermarket (VIDEO) - Volim Podgoricu

PODGORICA: “Čelebić” otvorio hotel, USKORO „City Mall“ i supermarket (VIDEO)

Hotelsko-rekreativni kompleks „Verde“ kompanije „Čelebić“ otvoren je sinoć u Donjoj Gorici.

Ceremoniji otvaranja, koja je ujedno obilježila i 25 godina postojanja kompanije „Čelebić“, prisustvovale su brojne javne ličnosti iz sfere politike, kulture i sporta.

„Vjerovali smo mi u kompaniji i strpljivo sa vizijom radili svkodnevno na osmišljavanju i realizaciji projekata. Vjerovali su u nas i vjeruju i dalje banke i Crnogorski fond za razvoj, svi naši kupci i korisnici usluga na šta smo posebno ponosni, vjerovali su i ljudi u Glavnom gradu i državnim instutucijama i pružili nam maksimalnu podršku“, izjavio je vlasnik kompanije Tomislav Čelebić.

Najavio je pokretanje tri nova projekta, dvije zgrade studentskih domova, kapaciteta 400 ležajeva, novu upravnu zgradu „Čelebića“ i objekat supermarketa, te dodao da će se „City Mall“ pored „Delta city“ centra biti otvoren 10. oktobra.

Ministar održivog razvoja i turizma je u ime Vlade čestitao kompaniji „Čelebić“ na realizovanom projektu, ocjenjujući da će obezbijediti nove sportske sadržaje u gradu i državi.

„Ovo je godina kada u Crnoj Gori otvaramo 20 novih hotela sa četiri i pet zvjezdica… U Podgorici samo u ova dva mjeseca otvaramo tri ozbiljna hotela“, rekao je Gvozdenović.

Kompleks „Verde“ će raspolagati sportskom dvoranom kapaciteta 2100 mjesta, poluolimpijskim zatvorenim bazenom i Wellness & Spa centrom.

Takođe, hotel ima tri konferencijske sale kapaciteta 250 mjesta i 81 smještajnu jedinicu.

„Definisane su cijene i način korišćenja bazena i wellnessa tako da je moguće sebi obezbijediti mjesečnu kartu za korišćenje bazena već od 60 eura. Takođe, u opticaju su polugodišnja i godišnja karta, samostalno ili u kombinaciji sa wellness & spa centrom“, saopšteno je ranije iz „Čelebića“.

https://www.youtube.com/watch?v=GfZxiybhho4

(Vijesti)

2 komentara

  1. “Hi! I'm at work browsing your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the superb work!”

  2. A person necessarily assist to make severely articles I'd state.
    That is the very first time I frequented your website page and so far?
    I surprised with the analysis you made to make this actual publish amazing.
    Fantastic task!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com