MJESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Pogledajte kome počinje NOVO ŽIVOTNO POGLAVLJE - Volim Podgoricu

MJESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Pogledajte kome počinje NOVO ŽIVOTNO POGLAVLJE

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Za poslovne Ovnove oktobar će proteći u prilagođavanju na nove poslovne okolnosti nastale promjenom energije u polju rada. Izlazakom planete Jupiter u prošlom mjesecu, koja je u polju poslova boravila godinu dana i nakon solarne eklipse u Djevici, proces promjena će ukupno trajati šest mjeseci.
Ovoga mjeseca je planetarna energija koncentrisana više prema zapadnoj hemisferi, što znači, da su poslovna partnerstva i vaša spremnost za saradnju postali veoma bitni za dalji razvoj vašeg biznisa. Na testu su pregovaračke sposobnosti i diplomatija jer period je povoljan za pronalaženje novih poslovnih partnera, sklapanje dugoročnih ugovora, novčane transakcije i kooperativne investicije. Uz pomoć energije vaše lične planete Mars, koja je još od 27. septembra u zenitu vaše karijere, izborićete se u ovom mjesecu za sjajne finansijske i poslovne rezultate. Posebno je uspješan period od 20. do 28. oktobra.
U ovom mjesecu što se tiče Ovnova koji su u radnom odnosu, poslovna situacija i dalji napredak u karijeri će u velikoj mjeri zavisiti od dosadašnjih stečenih društvenih kontakata i privatnih poznanstava. Mnogi zaposleni Ovnovi će uz pomoć uticajnih ljudi imati priliku da promijene posao ili ugovor u svojoj firmi. Prihvatanjem odgovornijeg i kreativnijeg posla stećićete prednost i ostvariti većinu svojih profesionalnih ambicija. Konačno, ovo je vaša godina, godina Marsa! Sjajno!
Mladi i nezaposleni Ovnovi tokom oktobra imaće priliku da pronađu odgovarajući posao i zaposle se.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Prisustvom Velike Fortune, kako je bio srednjovekovni naziv za Jupitera, odnosno, planete sreće, ekspanzije, zakona, užitka i sloge u vašem sedmom polju braka i partnerskih veza, vaša zajednica će se unaprijediti i poboljšaće se odnos sa stalnim partnerom. Ovo je period, kada možete lako da postignete dogovore oko bazičnih porodičnih stvari sa partnerom. U prve dvije dekade oktobra, posebno uspješno možete da razriješite razna zakonska i pravna pitanja, legalizaciju, pozajmicu od banke za kupovinu ili proširenje kuće i stana.
U vašem odnosu sa stalnim partnerom pojačana je vezanost jedno za drugo a uzavrele emocije pod uticajem Venere u Škorpiji poboljšaće vaš erotski dio života i probuditi stare strasti. Mnogi parovi će proširiti svoju porodicu, tako što će dobiti prinovu ili će se odlučiti da ozakone svoju vezu.
Ako ste slobodni:
Podržani energijom Sunca iz kompatibilnog znaka Vage i dejstvom Venere iz Škorpije, slobodnim Ovnovima predstoji period pun ljubavi, uzbuđenja i strasti. U prvim jesenjim oktobarskim danima mnogi usamljeni Ovnovi će se zaljubiti u osobu koja im se dopada i koja im imponuje po statusu i materijalnom stanju. Osvojiće vas jedna strasna Škorpija, delikatna Vaga, zavodljivi Lav ili nasmijani Strijelac. Kako su predstavnici vašeg znaka po svojoj prirodi impulsivni idealisti, ovoga puta ne žurite sa odlukama o ulasku u stalno partnerstvo i dajte vremenu da se veza razvije i pokaže svoje prave vrijednosti. Od 18. oktobra, kada Venera promijeni znak i uđe u Strijelca, postoji mogućnost da zajedno odete na jedan dalji, vrlo zanimljiv put. Uzbudljivo!

Zdravlje:

Ovog mjeseca zaposleni Ovnovi mogu da se osjećaju manje efikasno pri obavljanju poslova, uslijed određenog pada energije izazvane boravkom planete Mars u nekompatibilnom znaku Jarca. Štedite se, odmarajte se i fokusirajte se na obavljanje samo neophodnih poslova.
U prve dvije dekade osjetljiviji predstavnici Ovnova biće podložni infekcijama urogenog trakta i polnih organa. Pričuvajte se od prehlade i zaštitite se pri seksualnim odnosima.

Srećni brojevi:

1, 5, 13, 23, 24


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Oktobar će za poslovne Bikove biti vrlo radan i prosperitetan mjesec. Boravkom Jupitera i Sunca do 23. oktobra u vašem šestom polju posla otvaraju vam se sjajne mogućnosti za sardanju sa poslovnim partnerima i autoritetima u branši, kao i za proširenje tržišta i dalji razvoj vašeg biznisa. Revitalizaciji vašeg biznisa mogu doprineti i novi dobro obučeni i obrazovani saradnici. Obratite pažnju pri potpisivanju ugovora sa poslovnim partnerima. Ulaskom planete vaših finansija, Merkura, u znak Vage 7. oktobra, vaša materijalna situacija će se naglo popraviti. Posebno će napredovati mala i srednja preduzeća vezana za obrazovanje, pravo, trgovinu, marketing, medicinu, farmaciju i veterinu.
Zaposleni Bikovi će prihvatiti staloženo nove okolnosti u firmi i eventualnu promjenu prostora u kome rade, tako da će se već s početka mjeseca potruditi da dovedu u red svoju kancelariju ili radionicu, kako bi napravili što prijatniji ambijent u prostoru u kome rade. Ovo će u neku ruku biti neophodno jer ćete u narednom periodu često sarađivati sa pretpostavljenima, poslovnim saradnicima i klijentima. Očekuju vas iznenadne promjene na projektima ili radnim zadatcima, koji će vam okupirati pažnju i podstaći vaš takmičarski duh i radni elan. Kako je vaša planeta Venera u Škorpiji do 18. oktobra, a retrogradni Neptun boravi u vašem jedanaestom polju prijatelja i društvenih grupa, budite vrlo oprezni u davanju informacija i komunikaciji sa određenim kolegama sa kojima se vaši intresi poklapaju.
Nezaposleni predstavnici vašeg znaka će pred kraj mjeseca imati priliku da nađu posao, a većina studenata će sa uspjehom ispolagati zaostale ispite.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Tokom oktobra raspored planetarnih energija povoljno će uticati na harmonizaciju vašeg odnosa sa stalnim partnerom i porodicom. Boravkom Sunca do 23. oktobra u vašem polju svakodnevnice i Venere u polju vaših bračnih i partnerskih odnosa, vaš dom će postati prijatan kutak za ljubav i okupljanje prijatelja i porodice. Vaš partner će vam pokazivti svoju naklonost i trudiće se da vam ugodi. Pred vama su idilični jesenji dani, međutim, mnogo toga zavisi od vas i koliko ćete uspjeti da savladate svoju posesivnost i pritajenu ljubomoru, posebno između 18. i 20 i 27. i 29. oktobra. Razriješite stare stvari koje vas muče i opustite se!
Ako ste slobodni:
Oktobar će biti vrlo naklonjen mjesec usamljenim Bikovima kojima je potreban partner i koji traže ljubav. Početkom mjeseca često ćete provoditi večeri u društvu i na zabvama. Izgledaćete privlačno i postaćete popularni. Uživaćete u osvajanju i slasti kratkih avantura.
Od 7. oktobra kada vaša planeta ljubavnih odnosa Merkur, uđe u znak Vage i pridruži se Suncu i Jupiteru, svi su izgledi da ćete upoznati na poslu, preko poslovnih prijatelja ili studija i u centrima za obrazovanje, jednu osobu koja će vas snažno privući. Već polovinom mjeseca ućićete sa punim žarom u vezu sa jednim predstavnikom Vage, vašeg znaka, Djevice, Škorpije ili Jarca. Prepustićete se osjećajima zaljubljeno i strasno!

Zdravlje:

Vaše opšte zdravstveno stanje je sasvim zadovoljavajuće ovog mjeseca. Ipak, Bikovi treba da povedu računa o ishrani, odnosno o kvalitetu hrane koju unose i redovnosti obroka, kao i o količinama tečnosti koje najčešće ne unose u dovoljnim količinama. Konzumacija čajeva, vode i ostalih tečnosti su vrlo važane u ovom periodu kada su mogući problemi sa bubrezima i mokraćnom bešikom.
Mlađe generacije treba da se pričuvaju polnih infekcija, posebno u periodu dok je vaša lična planeta Venere u znaku Škorpije, odnosno do 18. oktobra,

Srećni brojevi:

1, 12, 23, 24, 30



blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Nakon vrlo stresnog septembra, Blizanci koji su u privatnim vodama će u oktobru uspjeti da uhvate normalan radni ritam i da postepeno stabilizuju poslovnu i finansijsku situaciju. U prve dvije dekade oktobra energija Sunca i planete Jupiter u vašem petom polju kreativnosti podržaće vaše inovativne poslovne ideje, marketinške i promotivne poteze. Ovo je ujedno i idealan period da na tržište izbacite novi produkt ili realizujete vaš poslovni projekat ili zamisao. Ovim aktivnostima vaša finansijska situacija će se popraviti a posebno povoljan period za finansijske transakcije, pozajmice i investicije je od 18. do 20. oktobra, kada su energije planeta vašeg poslovanja, Mars i Pluton udružene. Uspješniji biznisi u ovom periodu će biti oni koji su vezani za trgovinu luksuzne robe, nakita i kozmetike, kao i djelatnosti vezane za proizvodnju i prodaju slatkiša i izdavačka djelatnost.
Uznemirujuća poslovna situacija za zaposlene Blizance se tokom oktobra lagano smiruje. Pod uticajem planete Venere u vašem šestom polju posla i poslovnih odnosa do 18. oktobra uspostavićete prividni sklad sa članovima kolektiva. Prisutna su pritajena neprijateljstva i osobe koje samo čekaju da pogriješite i zato izbjegnite ogovaranje, širenje dezinformacija i direktne sukobe, posebno u periodu 15. i 16. oktobra i od 18. do 20. oktobra. Ulaskom Sunca 23. oktobra u vaše polje rada dobićete podršku i zaštitu autoriteta, ali pod uticajem retrogradnog Neptuna još uvijek će u okviru firme ostati nedefinisan vaš status i budući razvojni put vaše karijere.
Nezaposleni Blizanci imaće dobre poslovne prilike da nađu posao i zaposle se.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Raspored planeta ka socijalnoj, zapadnoj strani, ukazuje da ćete se u oktobru i u narednih nekoliko mjeseci više baviti drugima nego sobom i svojim potrebama. Na testu će biti vaša sposobnost prilagođavanja i savladavanje lekcije fleksibilnosti, kompromisa, diplomatije i empatije. Bićete vrlo zadovoljni ukoliko u procesu promjena nađete zabavu i dio ljubavne igre.
Tokom ovog mjeseca često ćete vrijeme provoditi sa prijateljima i u društvu, čime će vaša zajednička svakodnevnica postati zanimljivija a vaš odnos sa stalnim partnerom, dublji i čvršći. U poslednjoj dekadi oktobra (18. oktobra) kada planeta ljubavi, sklada i erotike, Venera, promijeni znak i uđe u znak Strijelca i vaše sedmo polje braka i dugih veza, doživiećete procvat vašeg odnosa i izuzetno lijepe trenutke sa partnerom. Ispunjeni i srećni!
Ako ste slobodni:
Za slobodne Blizance oktobar će biti mjesec zabave, druženja i događanja. Sunce i planeta sreće Jupiter u vašem petom polju ljubavi, kreativnosti i zabave, produžiće vam osjećaj da ste i dalje na godišnjem odmoru. Vaš šarm, intelekt i smisao za humor biće neodoljiv jer unosićete svuda gdje se pojavite raspoloženje i radost. Uživaćete u flertu, ljubavnim zgodama i avanturama. U ovoj igri nečija osjećanja mogu biti povrijeđena i pričuvajte se dramatičnih ljubavnih scena u periodu do 18. oktobra, dok je planeta ljubavi, Venera u znaku Škorpije.
U poslednjoj sedmici oktobra može da vas ozbiljnije zaintresuje neko sa posla, studija ili poslovnog putovanja. Vaš izbor će pasti na jednu zanosnu Škorpiju, teatralnog Lava, privlačnog Strijelca ili uspješnog Jarca. Prepustite se emocijama!

Zdravlje:

Puni ste energije i poleta tako da se vaše opšte zdravstveno stanje u ovom mjesecu stabilizovalo. Kako god, nastavite sa vježbama i održavajte optimalnu kondiciju.
Osjetljiviji Blizanci i starije generacije mogu biti podložniji virusnim i bakterijskm infekcija na dane 15. i 16. oktobara, kada vaša lična planeta Merkur pravi nezgodan aspekt sa planetom Pluton.

Srećni brojevi:

1, 3, 10, 22, 27


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Rakovi koji su u privatnom biznisu mogu da očekuju da će se u ovom mjesecu poslovna situacija stabilizovati i krenuti putem prosperiteta. Prve dvije dekade oktobra, sve dok je planeta Venera u vašem polju kreativnosti, iskoristite za razradu novih poslovnih ideja, marketing i promociju. Period kada je Sunce u znaku Vage je povoljan za nove finansijske transakcije, investicije i obnovu stručnog i obrazovanog kadra. Ovim potezima materijalna situacija će se znatno popraviti i konačni finanansijski rezultati će biti odlični. Posebno će napredovati poslovi vezani za medije, dizajn, obrazovanje i izvozno- uvoznu trgovinu. Period 15., 16. i od 18. do 20. oktobra je kritičan i potrudite se da izbjegnete sukobe sa poslovnim partnerima, kao i sklapanje novih ugovora.
Rakovi koji su u ranom odnosu nakon poslovno burnog septembra mogu da očekuju manje stresan i mirniji oktobar mjesec. Neprijatnosti na poslu su iza vas i sada punom parom možete da nastavite da radite. Očekuje vas dosta posla koji vam neće pasti teško jer je sama priroda radnih zadataka kreativnija. U poslednjoj sedmici oktobra moguće je da ćete se izboriti za bolji status u firmi.
Nezaposleni Rakovi tokom oktobra imaju šansu da putem porodičnih veza dobju posao u struci.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Period krize sa vašim stalnim partnerom nije u potpunosti prošao jer prisustvo planete Mars u znaku Jarca i vašem polju braka i partnerskih odnosa ometa sklad i čini situaciju sa partnerom hladnom i napetom. Međutim, desiće se pozitivne promjene u okviru same porodice pod uticajem Sunca i planete Jupiter koji su u vašem polju doma.  Za vas će započeti period koji vas najviše usrećuje, a to je period harmonije u porodičnim odnosima i toplina u vašem domu. Krajem mjeseca vaš odnos sa stalnim partnerom će se popraviti i u svemu ovome veliku će ulogu odigrati vaša djeca i vaša ljubav prema njima. Mladi parovi u ovom periodu mogu da dobiju prinovu. Mnogi porodični Rakovi će u sledećih godinu dana riješiti stambeno pitanje. Izvanredno!
Ako ste slobodni:
Prisustvom Venere u Škorpiji do 18. oktobra usamljeni Rakovi će imati više prilika da se zaljube i sretnu onu pravu osobu. Kako se Venera planeta ljubavi i erotike nalazi u vašem petom polju pojačaće vam se libido i želja da doživite strast i ljubav. Privlačiće vas noćni i boemski život, čak i provod na sumnjivim mjestima, gdje ćete se brzo upuštati u seksulne avanture. Budite oprezni i izbjegnite neprijatnosti i konflikt u noćima od 18. do 20. oktobra. U poslednjoj sedmici, kada Sunce uđe u vaše polje ljubavi, dogodiće vam se jedan nezaboravan susret. Zadiviće vas otmeno držanje jedne Škorpije, sigurnost jednog Lava i ljepršavost jedne Vage. Ne žurite i ne upuštajte se u vezu prije nego što dobro procijenite situaciju. Dinamično!

Zdravlje:

Sve do 23. oktobra potrebno je da obratite veću pažnju na vaš organizam i zdravlje. Posledica lunarne eklpse u septembru je iscrpljenost i slabija otpornost organizma. Preduzmite mjere predostrožnosti konzumiranjem vitamina i magnezijuma.
Starije generacije i Rakovi, koji su inače nježnijeg zdravlja u ovom periodu mogu imati tegobe sa zglobovima i vratnim pršljenima i lakše će biti podložni infekcijama grla i mokraćnih puteva. Obezbijedite sebi dovoljno odmora, odlazak kod masera i refleksologa, a za starije generacije za preporuku su banje, saune i kupanje u toplim bazenima.

Srećni brojevi:

8, 9, 15, 23, 24


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Promjenom rasporeda planetarnih energija sa dužim dejstvom, koja su se dogodile u prošlom mjesecu, kao što je izlazak planete Jupiter iz vašeg polja materijalnih dobara i izmenom kretanja planete Pluton u polju vašeg poslovanja, prevashodno će se odraziti na vaše finansije i mnogi poslovni predstavnici vašeg znaka će se odlučiti da se preorjentišu ili prošire svoju djelatnost na profitabilnije oblasti. Vaše moćno oruđe u periodu od godinu dana je konumikacija, dodatno obrazovanje i udruženje sa poslovnim saradnicima iz bliskih branši. Moguća je reorganizacija i modernizacija preduzeća, gdje ćete uložiti novac u savremenu opremu, kompjutere, telefone i prevozna sredstva. Ovim potezima uspjećete da stabilizujete finansijsku situaciju i unaprijedite vaš biznis. Ovog mjeseca napredovaće poslovi vezani za visoku tehnologiju i internet, marketing, medije, izdavačku djelatnost, transport, prava i obrazovanje.
Tokom oktobra zaposlene Lavove očekuje dosta angažovanja oko novih projekata, za koje će najvjerovatnije biti potrebna dodatna obuka ili obrazovanje. Vaši budući radni zadaci će zahtjevati besprekornu komunikaciju, češća putovanja a moguće je da ćete duže putovati na posao, uslijed promjene lokacije firme u kojoj radite. Pojedini Lavovi će potpuno promijeniti djelatnost i kompaniju u kojoj su do sada radili u potrazi za većom pozicijom i zaradom. U narednom periodu od godinu dana posebnu priliku da se afirmišu imaju javne ličnosti, novinari, glumci, pisci, dizajneri i drugi umjetnici i kreativci.
Nezaposleni Lavovi, posebno u prve dvije dekade oktobra, mogu da očekuju da će se zaposliti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Tranzitne planete se pomjeraju prema nadiru, najnižoj tački horoskopa i prema vašem polju porodice i doma, čineći vas daleko senzibilnijim za zahtjeve familije, partnera, djece i roditelja. U okrilju porodice nalazite mir, zadovoljstvo i emotivnu sigurnost, uzimajući i pružajući ljubav i zaštitu. Bićete raspoloženi da organizujete porodična okupljanja, ručkove i večere i provodićete srećne i radosne trenutke u druženju se sa familijom, braćom, sestrama i roditeljima. Ova situacija pozitivno će uticati na vaš odnos sa stalnim partnerom, čineći ga toplijim, dubljim i čvršćim. Domaćinski!
Ako ste slobodni:
Pod uticajem planete ljubavi, Venere, koja je u vašem polju doma sve do 18. oktobra, slobodni Lavovi će rađe svoje slobodno vrijeme provoditi u kući i tu okupljati društvo i prijatelje. U ovom periodu mnogi Lavovi će poželjeti da renoviraju i dekorišu svoj kutak i biće sasvim zadovoljni da s vremena na vrijeme dožive lijepe trenutke sa bivšom ljubavi. U poslednjoj dekadi mjeseca, ulaskom Venere u znak Strijelca i vašu petu kuću ljubavi i zabave, aktiviraćete se u potrazi za uzbuđenjima, avanturom i ljubavlju. Sasvim je izvjesno, pogotovo za mlađe Lavove, da će baš tad stati na ludi kamen i do ušiju se zaljubiti u jednog predstavnika znaka Strijelca, Vage, Ovna ili Blizanaca. Biće to početak jedne duge romantične priče. Zanosno!

Zdravlje:

Pod pozitivnim uticajem Sunca iz znaka Vage za Lavove je sve do 23. oktobra opšta zdravstvena situacija vrlo stabilna. Ipak, ne dozvolite da se pretjerano zanemarite i priuštite sebi po koju relaks masažu, rekreaciju za održavanje forme i kondicije tijela ili počnite da se bavite nekim od vaših omiljenih rekreativnih sportova.
Od 23. oktobra mogući su kratkročni zdravstveni problemi tipa prehlade, cistitisa ili malaksalosti. Takođe, smanjite konzumiranje žestokih alkoholnih pića i pokušajte da ostavite pušenje. U ovom periodu, stariji predstavnici Lavova treba da preduzmu odgovarajuće mjere kako bi predupredili hronične tegobe i bolove kičme.

Srećni brojevi:

3, 10, 12, 23, 24


devicaDJEVICA

Posao:

Poslovne turbulencije u prethodnom mjesecu su Djevicama koje su vlasnici agencija ili preduzeća dale vjetar u leđa da se lavovski izbore i održe biznis na odgovarajućem nivou. Kao nagrada stići će rezultati vašeg zalaganja u vidu fantastičnih finansijskih rezultata i profita, koji će ujedno biti i najbolji za ovu godinu. Za novčane transakcije imate podršku Sunca koje je do 23. oktobra u vašem drugom polju materijalnih dobara i planete Jupiter, koja će tu boraviti još godinu dana. Vaša poslovna intuicija je izoštrena i novac stiže lako i sa više izvora. U ovom periodu za napredak vašeg biznisa su vrlo značajni socijalni kontakti i kooperativni poslovni odnosi, kao i vaše znanje iz oblasti kojom se bavite. U ovom mjesecu posebno će napredovati mali i srednji biznisi vezani za prodaju nekretnina, građevinu, obrazovanje, administraciju i ugostiteljstvo. Besprekorno!
Što se finansija tiče situacija je vrlo dobra i za zaposlene Djevice koje u ovom periodu mogu dobiti povišicu ili će stići ozbiljnija svota novca od dopunske zarade. Vašim obrazovanjem, praktičnošću i vještinama, stećićete bolju afirmaciji u kolektivu što će za vas značiti i manji pomak u karijeri. Neka vas ne brinu ogovaranja i zajedljivi komentari pojedinih članova kolektiva i zato klonite se beskorisnih diskusija i rasprava. Držite se svoga posla koga će u ovom mjesecu biti na pretek.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
U vašem odnosu sa stalnim partnerom u ovom mjesecu su još uvijek prisutne negativne posledice nastale septembarskom lunarnom eklipsom. U prilog vam ne ide i retrogradno kretanje vašeg vladara polja braka i dugih partnerskih veza, planete Neptun. Prisutna je određena napetost i emotivna distancinaronost u vašem odnosu. Pokušajte da izgladite stvar. Ne gunđajte i ne obraćajte pažnju na sitnice, već  budite taktični prema partneru i preuzmite inicijativu oko rješavanja važnih odluka. Pozitivno je to što u ovom mjesecu možete da dođete do veće količine novca prodajom porodičnog posjeda ili nekretnine. Pozabavite se odlukama o raspodjeli novca. Moguća je selidba u novi stan ili kuću.
Ako ste slobodni:
Slobone Djevice će se u oktobru pokrenuti iz perioda učmalosti i potrudiće se da svoj fizički izgled dovedu u top formu. Promijenićete imidž i obnoviti garderobu, a kako ste u ovom mjesecu dobrog materijalnog stanja, bićete privučeni sjajem i luksuzom, pa ćete se kretati na otmenim mjestima i u bogatom društvu. Na jednoj proslavi, koncertu, svečanosti ili obrazovnoj ustanovi, osvojiće vas predstavnik znaka Strijelaca, Jarčeva, Bika ili Škorpije. Imaćete priliku da doživite nesvakidašnje iskustvo. Uživajte!

Zdravlje:

Djevice koje su imale zdravstvenih poteškoća u septembru mogu da očekuju sa će im se u ovom mjesecu u velikoj mjeri zdravstvena situacija stabilizovati.
Nije na odmet da nastavite sa redovnom rekreacijom i zdravijim načinom života. Imajte na umu, da je vaša emotivna stabilnost vrlo važna da bi bili dobrog zdravlja i uspješni. Budite oprezni u saobraćaju 15, 16, 19 i 20 oktobra.

Srećni brojevi:

4, 10, 12, 23, 24


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Želim vam Srećan rođendan i puno zdravlja, ljubavi i uspjeha u nastupajućoj solarnoj godini!
U oktobru i narednih godinu dana pred vama je izuzetan period kada ćete moći da ostvarite većinu svojih zamisli i ambicija. Koncentrisane pozitivne planetarne energije Jupitera, Sunca, Venere i Merkura na istočnoj strani vašeg horoskopa, podržaće vas da osnažite, unaprijedite i afirmišete vaš biznis. Ovoga puta poslovne Vage će imati niz povoljnosti i srećnih okolnosti da ostvare svoje ciljeve. Period je posebno povoljan za manipulaciju novcem, ulaganje u nove poslove i proširenje biznisa.
Planeta Vaga, Venera, će do 18. oktobra biti u vašem polju finansija a od 23. oktobra, kada se i Sunce nađe u ovom polju, postićićete maksimalan profit i finansijske rezultate za ovu godinu. Najviše će prosperirati poslovi vezani za trgovinu, marketing, industriju alkoholnih i bezalkoholnih pića i finansije. Fantastično!
Ovaj mjesec je poseban i za zaposlene Vage jer će uspjeti da postignu ono što su mjesecima priželjkivali a to je bolja pozicija u okviru firme i bolje plaćen posao. Mnoge Vage će zauzeti šefovsko mjesto ili će postati nosilac projekta ili posla u svom timu. Identifikovaćete se sa poslom i očekuje vas vrlo inspirativan period, kada ćete voljeti ono što radite. Pojedine Vage će se izboriti za dodatna sredstva od države za svoje projekte ili istraživanja. Najviše će se istaći pojedinci iz oblasti nauke, umjetnosti i književnosti.
Nezaposlene Vage imaju velike šanse da nađu posao i zaposle se.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vage ovog oktobra blistaju u punom sjaju, šireći ljubav i raspoloženje gdje god se pojave. Očekujete da vas stalni partner prati u vašoj ljepršavosti i ushićenju, ali kako je vladar vašeg polja braka i partnerskih veza, planeta Mars u uzdržanom znaku Jarca, teško da ćete dobiti onu toplinu koja vam je sada potrebna. Nadoknadićete dinamiku i sve što vam nedostaje u druženjima sa prijateljima i na porodičnoj proslavi u vezi vašeg rođendana. Partner će vas iznenaditi skupocenim poklonom i time vam, bez puno riječi, dati do znanja koliko mu značite.
Slagaćete se u konstruktivnim i praktičnim stvarima, pogotovo oko ideja gdje da uložite novac i kako da opremite vaš dom.
Ako ste slobodni:
Dominantni, šarmantni i zanosni bićete više nego obično spremni za prikazivanje, druženje, izlaske i kućne zabave. Osvajaćete i plijenićete mnoge čežnjive poglede suprotnog pola. Slobodnim Vagama će najviše u ovom periodu odgovarati adrenalinske zabave gdje ćete lako pronalaziti partnera za flert i avanturu. Željećete da doživite potpuno nova iskustva a kako vas privlači bogatsvo i sjaj nije isključeno da ćete u nekom luksuznom hotelu piti šampanjac i jesti jagode sa šlagom. Biće sa vama u društvu jedna uspješna Vodolija, bogati Jarac, raskalašni Bik ili isto tako željan avanture jedan nasmijani Strijelac. Udahnite duboko i uživajte!

Zdravlje:

Puni ste energije i osjećatate se fantastično tako da su svi zdravstveni problemi daleko od vas sve do 23. oktobra. Od 23. oktobra smanjite brzinu i povedite više računa o tome da ne zaradite infekciju mokraćnih puteva ili prehladu.
Kako je planeta Jupiter u vašem znaku još godinu dana a utiče na širenje i ukrupnjavanje materije, povedite računa da budite umjereniji u piću i jelu da se ne bi pretjerano ugojili.

Srećni brojevi:

1, 3, 9, 21, 30


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Drage Škorpije,
Prisustvo Venere u vašem znaku do 18. oktobra će vas dodatno aktivirati u poslovnom i komunikacionom smislu. U ovom periodu vaša pažnja je i dalje na razradi poslovne strategije i u fazi planiranja. Ipak, u prvoj polovini mjeseca uspjećete da stvorite korisne kontakte koji će vam donijeti nove poslove a sa time i bolju finansijsku situaciju i zaradu. Izuzetni datumi za afirmaciju vašeg biznisa i ozbiljne poslovne poteze su u periodu od 15. do 20. oktobra, kada će energije vaših planeta, Plutona i Marsa biti združene. Ličnu satisfakciju i veliki poslovni uspjeh možete da očekujete u poslednjoj dekadi oktobra, odnosno, od 23. oktobra, kada Sunce uđe u vaš znak. Posebno će napredovati poslovi vezani za transakcije novca, trgovinu, građevinu i mali biznisi povezani sa medicinom i veterinom.
Zaposlene Škorpije u državnim i privatnim preduzećima, tokom oktobra mogu da očekuju da će ostvariti veliki poslovni uspjeh i pomak u karijeri. Vaše zalaganje, borbenost, komunikacione i diplomatske sposobnosti će biti registrovane i adekvatno nagrađene. Pojedinci će u poslednjoj sedmici oktobra zauzeti direktorske pozicije, dok će većina napredovati u smislu veće samostalnosti i određenog liderstva na poslu. Period je sjajan i za individualce kao što su sportisti, političari i slobodni umjetnici.
U drugoj polovini oktobra mnoge nezaposlene Škorpije mogu da očekuju da će dobiti posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Situacija za bračne Škorpije i one koje su u dugim i stabilnim vezama u oktobru se u velikoj mjeri popravlja. Vaša porodica i vaš stalni partner će za vas postati centar svijeta jer planeta ljubavi, Venera, koja je ujedno i planeta vaših partnerskih odnosa je u vašem znaku i u vašem prvom polju. Lako ćete se dogovarati oko važnih porodičnih pitanja kao što su na primjer finansije i vaspitanje djece. Od momenta kada se vaša finansijska situacija poboljšala priuštićete sebi i partneru po koju romantičnu večeru, izlaske na zanimljive događaje ili ćete zajedno otići na usamljeno mjesto, daleko od obaveza i briga i uživati u trenucima sreće i ljubavi u milini raskošne jeseni. Obnoviće se strasti i povjerenje!
Ako ste slobodni:
Planetarna energija se pomjerila ka istočnoj strani vašeg horoskopa sa akcentom na Veneru u vašem znaku, koja je tu do 18. oktobra i koja će uticati da izgledate fantastično i magnetično privlačno u ovom periodu. Udvaraće vam se mnogi a i vama slobodnim i usamljenim Škorpijama biće potrebno da u ovom mjesecu doživite strast i ljubav i sretnete pravog partnera za koga ćete se emotivno vezati. Kako se prava ljubav ne događa po narudžbi, a i vaša planeta ljubavnih odnosa Neptun je u retrogradnom hodu, možete da računate da ćete doživjeti zanimljive susrete i po koju prolaznu vezu sa jednim Bikom, Vagom, Blizancem ili Ribom. Biće to ipak posebno iskustvo!

Zdravlje:

U oktobru predstavnici vašeg znaka mogu da očekuju da će imati vrlo stabilnu zdravstvenu situaciju i veliku otpornost organizama. Rad na sebi kroz vježbe i meditaciju koji ste započeli prošlog mjeseca je urodio plodom. Ukoliko se i pojavi manji zdravstveni problem tipa glavobolje može se riješiti lijekovima koje imate u kućnoj apoteci.
Kako vam je u ovom mjesecu libido pojačan, posebno kod mlađe generacije Škorpija, treba da obrate pažnju i zaštite se pri seksualnim odnosima.

Srećni brojevi:

1, 10, 17, 23, 24


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strijelčevi,
Okrobar će biti vrlo uspješan mjesec za Strijelčeve koji su u privatnim biznisu. Očekujte vrlo povoljnu poslovnu situaciju jer vaša planeta Jupiter je u kompatibilnom znaku Vage i vašem polju poslovnih kontakata i prijatelja, koji će za vas biti od izuzetne važnosti u sledećih godinu dana. Kako je Venera, planeta vašeg poslovanja u Škorpiji do 18. oktobra, biće potrebno da dobro procijenite i napravite prave izbore i ispravnu selekciju budućih poslovnih partnera i udruženja. Od 18. oktobra planeta Venera će ući u vaš znak, kada ćete moći da računate da ste obezbijedili sigurne i dugoročne ugovore i podigli vaš biznis na viši nivo. Finansijska situacija je odlična a novac stiže sa više izvora, vašom zaslugom, kreativnošću i smislom za vođenje poslova. Sjajno!
Predstavnike vašeg znaka koji su u radnom odnosu očekuje vrlo radan i dinamičan mjesec. Strijelčeve koji su tek počeli da rade u novoj firmi sačekaće prijateljska ruka ostalih članova kolektiva i prijatna radna atmosfera.
U ovom periodu, favorizovaće se timski rad i mnogi Strijelčevi mogu postati vođe radnog tima na jednom vrlo važnom projektu. Radićete sa mnogo više elana. Vaše kreativne i komunikacione sposobnosti će naročito doći do izražaja ulaskom Venere u vaš znak u poslednjoj dekadi oktobra, kada možete ostvariti jedan korak više u napretku vaše karijere.
Nezaposleni Strijelčevi pomoću uticajnog poznanstva oko polovine oktobra imaće priliku da dobiju željeni posao. Takođe, ovo je vrlo uspješan period za studente.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Strijelčevi koji su u braku ili dugoj vezi će u velikoj mjeri harmonizovati odnose sa partnerom tokom ovog mjeseca. U prve dvije dekade oktobra inteziviraće se vaš zajednički društveni život i često ćete vrijeme provoditi sa prijateljima i u izlascima. Ova dinamika će osvježiti vaš odnos, tako da će od 18. oktobra, kada planeta Venera uđe u vaš znak, za vas nastupiti period romantike, uzajamne ljubavi i posvećenos ti jedno drugom. Vi ćete blistati i partner će vam pokazivati kroz sitnice svoju naklonost. Predstoje vam posebni romantični trenutci, puni ljubavi i strasti. Opojno!
Ako ste slobodni:
U oktobru Strijelčevi koji nemaju partnera ućiće u jedan vrlo dinamičan i društven period, gdje će često provoditi vrijeme van kuće, po raznim manifestacijama i događajima i u društvu poznanika i prijatelja. Prijatelji i prijateljstvo će vam biti vrlo važno, tako da ćete širiti mrežu kontakata i u realnosti i preko društvenih mreža. Iz ove grupe izdvojiće se jedna Vaga, Blizanac, Ovan, Vodolija ili Škorpija, koja će na vas ostaviti snažan utisak i sa kojom ćete započeti romantičnu ljubavnu igru u poslednjoj dekadi mjeseca. Pun pogodak!

Zdravlje:

Vaše opšte zdravstveno stanje je odlično tokom ovog mjeseca. Zračite zadovoljstvom i optimizmom, jer energija Sunca iz kompatibilnog znaka Vage, sve do 23. oktobra vam daje otpornost, snagu i izdržljivost. Ipak, nije na odmet da se priključite grupi za rekreaciju i odaberete fizičku aktivnost kao što je joga, pilates, ples ili neki rekreativan sport.
U poslednjoj sedmici oktobra mnogi Strijelčevi će se posvetiti svom duhovnom razvoju, gdje će se mentalno i emotivno, kroz molitve ili meditacije čistiti i dovesti u balans svoj duh i tijelo.

Srećni brojevi:

1, 10, 19, 23, 24


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Jesenji oktobarski dani donijeće poslovnim Jarčevima veliki napredak u poslu i karijeri. Sunce i Jupiter su u zenitu u vašem desetom polju karijere, tako da su pozitivne promjene u vašem biznisu koje su se desile u prošlom mjesecu uticale na to da uspijete da ostvarite svoje ambicije uz počasti i priznanja. U svakom slučaju, dostićićete maksimalne rezultate i premašiti očekivane biznis planove. Ova situacija zahtjeva da nastavite sa reformama i promjenama, počev od radne opreme i alata za rad, pa do promocije i marketinga firme. Kontakti sa inostranim kompanijama su takođe od velikog značaja. Kako se vaša finansijska situacija još uvijek nije stabilizovala, za nove poduhvate i investicije imaćete podršku poslovnog partnera, bračnog druga ili banke. Vodite računa da sve što radite bude legalno. Posebno će napredovati biznis vezan za komunikacije, informatiku, trgovinu, prava, izdavaštvo i manji biznisi, kao što su welnes i obrazovni centri. Za svaku pohvalu!
Zaposleni predstavnici Jarčeva, takođe mogu da očekuju poslovni uspjeh u ovom mjesecu. Vašim radom, taktičnošću i strpljenjem stvari su legle na svoje mjesto i vi ste se afirmisali, profesionalno napredovali i prigrabili željenu poziciju. U ovom periodu pojedine profesije kao što su političari, ekonomisti i pravnici će biti naročito favorizovane. Moguće su počasti, nagrade i uspješni javni nastupi. Ono što je najvažnjije je da će vam ovaj uspjeh donijeti i neočekivano povećanje plate.
U oktobru mnogi nezaposleni Jarčevi mogu da očekuju da će dobiti zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vrijeme je da okrenete stranicu i posvetite više pažnje vašem partneru, djeci i porodičnim pitanjima i da zajednički podijelite sreću oko vašeg poslovnog uspjeha. Obradujte vašeg partnera odlaskom na zanimljivi koncert u pozorište ili na romantičnu večeru. Uvjerićete se koliko druženje i socijalizacija sa svijetom može poboljšati vaše odnose i koliko ćete od vašeg stalnog partnera za uzvrat dobiti ljubavi i pažnje. U poslednjoj dekadi oktobra moguće je i jedno zajedničko putovanje na egzotičnu destinaciju. Potpuno ćete se opustiti i izaći iz svog konvencionalnog odijela pred kraj mjeseca, u periodu od 27.- 31. oktobra, kada planeta Venera snažnije bude djelovala. Opuštajuće!
Ako ste slobodni:
Usamljeni Jarčevi u ovom mjesecu imaće puno prilika da sretnu i nađu pravog partnera. Bićete vrlo društveno aktivni i rado ćete provoditi vrijeme sa prijateljima. Preko poznanika ili prijatelja, upoznaćete jednu privlačnu Škorpiju, šarmantnog Bika, suptilnu Vagu ili nježnog Raka i na prvi pogled ćete poželjeti da to bude vaš partner i ljubav. Simpatije će biti obostrane i nakon kraćeg udvaranja, naćićete se u vezi, zaljubljeni i srećni.
Mlađe predstavnike Jarčeva privlačiće daljine i satima će sedeti u razgovoru sa predstavnikom druge zemlje, pronađenim preko društvenih mreža. Sve su šanse da se sastanete pred kraj mjeseca. Uzbudljivo!

Zdravlje:

Vaše zdravstveno stanje zahtjeva veću pažnju sve do 23. oktobra. Kod mnogih Jarčeva u pitanju je iscrpljenost organizma uslijed pretjeranog rada. Odmarajte se više i poboljšajte zdravstvenu situaciju dijetetskim programom, detoksikacijom organizma i redovnom rekreacijom.
Kod osjetljivijih predstavnika vašeg znaka moguće su stomačne tegobe, problemi sa kukovima i bubrezima. Preduzmite odgovarajuće mjere lečenja.

Srećni brojevi:

3, 13, 14, 23, 30


vodolija
VODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Za poslovne Vodolije stvari su se pomjerile u pozitivnom smjeru i pred vama je vrlo dinamičan i poslovno uspješan mjesec. Tokom oktobra, dok je Sunce u vašem devetom polju i znaku Vage i planeta Venera u vašoj desetom polju karijere, za vaš dalji razvoj biznisa će biti od velike koristi dodatna obuka, primjena u praksi prikupljenih ideja sa sajmova ili poslovnih skupova u inostranstvu i podrška porodice. U poslednjoj sedmici oktobra, kada Sunce uđe u vaše polje karijere, dosegnućete maksimalne rezultate u razvoju vašeg biznisa za ovu godinu. Sasvim je izvjesno, da ćete u ovom periodu sklopiti poslove i ugovore sa državnim preduzećima, što će vam otvoriti potpuno nove perspektive. Odlično!
Vrlo dobra poslovna situacija je u oktobru i za Vodolije koje su zaposlene u državnim i privatnim preduzećima. Atmosfera u firmi se normalizovala i već prvih dana oktobra obradovaće vas vijesti o vašem statusu i poziciji u firmi. Planeta vaše karijere Pluton, je dugo bila u retrogradnom hodu i nije se mogao jasno sagledati rasplet događaja na poslu. Situacija se za vas pomjerila na bolje i u prve dvije dekade oktobra, vrlo je moguće da ćete se prihvatiti dodatne obuke i profesionalnog usavršavanja, kako bi 23. oktobra, kada Sunce dotakne vrh vaše karijere, bili postavljeni na veću i vama više odgovarajuću poziciju. Uspjeh!
Planetarne energije u oktobru, će omogućiti studentima i đacima uspjeh pri polaganju ispita i napredovanju u daljem školovanju.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Uz podršku energije Sunca iz Vage, vašem sedmom polju, odnos sa partnerom i situacija za bračne Vodolije i one, koji su u dugim vezama, u oktobru se znatno poboljšala. Vaš partner je postao aktivniji i pun inicijative, te ćete imati interesantnije popunjeno slobodno vrijeme. Organizovaćete  izlaske i druženja sa prijateljima i porodicom. U isto vrijeme vaš partner će vam biti pri ruci, da lakše sprovedete vaše profesionalne ciljeve i daće vam podršku za eventualni put u inostranstvo na usavršavanje. Ipak, neka stara nerješena problematika, može da iskrsne opet u poslednjoj sedmici oktobra. Pronađite kompromisna rješenja!
Ako ste slobodni:
Mnoge slobodne Vodolije će u ovom periodu biti vrlo društvene i nošene pojačanom seksualnom energijom pod dejstvom Venere u Škorpiji eksperimentisaće i mijenjati partnere.  Kako vam je do 23. oktobra naglašena deveta kuća životne filozofije, visokog obrazovanja i dalekih putovanja, privlačiće vas osobe koje vam mogu pomoći da napredujete u karijeri. Zaljubićete se u profesora, mentora, ili ministra ili ćete u poslednjoj sedmici oktobra ući u ljubavnu aferu na poslu sa jednim  predstavnikom znaka Strijelca, Škorpije, Lava ili Blizanca. Dinamično i uzbudljivo!

Zdravlje:

Pod uticajem Sunca iz prijateljskog znaka Vage Vodolije će se većim dijelom oktobra osjećati energetski, kondiciono i zdravstveno odlično. Međutim, kako će u oktobru većina radnih Vodolija biti veoma angažovana na poslu, odgovaralo bi vam da se opustite i relaksirate uz masažu, refleksologiju ili aroma terapiju. Za preporuku je i upotreba magnezijum hlorida koji svojim dejstvom ublažava stres.
U poslednjoj sedmici oktobra posvetite sebi veću pažnju kako bi održali zdravlje. Odlučite se za redovnu rekreaciju, zdravu ishranu i preparate za pojačanje opšteg imuniteta na bazi meda.

Srećni brojevi:

1, 3, 10, 13, 31



ribeRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Ulaskom vašeg suvladara, planete Jupiter, u znak Vage naglašeno je vaše osmo polje transformacija, tuđeg novca i vaših obaveza prema državi, što će uticati da se u ovom mjesecu orjentišete na novčane transakcije i rješavanje poslovnih dugovanja. Pored uspješnih novčanih manipulacija proširićete krug poslovnih saradnika i partnera. Nema sumnje da su sve promjene koje su se dogodile u prošlom mjesecu pozitivno uticale na vas i pogurale vas da reorganizujete poslovanje i krenete putem poslovnog uspjeha. Ovaj mjesec će za vas biti vrlo značajan jer ćete postaviti temelje za vaš dalji razvoj biznisa. Što se tiče finansija, one će pratiti vaš put napretka a izuzetnu zaradu možete da očekujete u periodu od 18.- 20. oktobra, kada je planeta vaših finansija Mars u dodiru sa moćnom energijom planete Pluton. Posebno će napredovati poslovi vezani za komunikaciju, marketing, medije, organizciju, finansije, prava i plemenite metale.
Većina zaposlenih predstavnika znaka Riba u periodu do 23. oktobra će se potruditi da održe svoje dosadašnje stanje u firmi. Uglavnom ćete biti angažovani oko organizacije poslova, komunikacije sa klijentima i uključićete se u socijalne programe u firmi. Pri obavljanju poslova budite obazrivi oko potrošnje materijalnih sredstava firme i obratite pažnju na eventualne promjene zakonskih regulativa. U poslednjoj sedmici oktobra, kada Sunce uđe u znak Škorpije, za mnoge Ribe je moguća potpuna izmena dosadašnjeg poslovnog scenarija. Pojedini predstavnici vašeg znaka će biti unaprijeđeni, pojedini će promijeniti posao a jedan broj Riba će otići na dalje usavršavanje u inostranstvo. Promjena!
Nezaposlene Ribe, uz pomoć poslovnih veza, u toku oktobra, mogu da očekuju da će dobiti željeni posao. Studenti će biti vrlo uspješni u ovom mjesecu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Ribe koje su u braku ili dugoj vezi, u oktobru će najvećim dijelom uskladiti odnose sa partnerom. Kako ste oboje vrlo zauzeti i preokupirani poslom, važno je da jedno drugom pomažete i pravite ustupke, kako bi prevazišli međusobne razlike u stavovima i brzo i jednostavno rješavali ključna porodična pitanja. Kako su Sunce i Jupiter u vašoj osmoj kući seksa, mnoge dogovore i nesuglasice ćete rješavati u krevetu. U poslednjoj sedmici, kada Sunce uđe u znak Škorpije i vaše deveto polje, vaše životne filozofije i putovanja, moguć je zajednički odlazak na jedno poslovno putovanje.
Ako ste slobodni:
U oktobru slobone Ribe baziraće svoje interesovanje na društvo, zabave i širenje kruga poznanika. U prve dvije dekade oktobra, bićete vrlo avanturistički raspoloženi i skupljaćete seksualna iskustva, upuštajući se lako u kratkotrajne vezice. Mnogi predstanici Riba će se privučeni hemijom, zaljubiti u jednog predstavnika znaka Vage, Strijelca, Škorpije ili Jarca. U poslednjoj sedmici oktobra, veza koju ste započeli polovinom mjeseca, može da dobije ozbiljniju notu ili će se pretvoriti u strast, koja može da potraje. Uzbuđenje i strast!

Zdravlje:

U oktobru, za mnoge Ribe koje su prošlog mjeseca imale zdravstvenih poteškoća, zdravstvena situacija se stabilizuje. Pozitivan uticaj Sunca iz znaka Vage, na vaše polje zdravlja do 23. oktobra, a zatim i iz kompatibilnog znaka Škorpije, držaće vas na visokom energetskom nivou i time pojačati opštu otpornost organizma.
Zdravstveno osjetljivije Ribe, pred kraj mjeseca, treba da se pričuvaju prehlade i urinarnih i polnih infekcija. Preduzmite odgovarajuće mjere zaštite i predostrožnosti.

Srećni brojevi:

1, 10, 19, 25, 26

Mjesečni horoskop za oktobar pripremila astrolog Milana Kolarov Boškovic- Mirna za MesecniHoroskop.com

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com