Početna » NOVOSTI » Društvo » PODGORIČANKA EVA IMA DVIJE GODINE I BIJE ŽIVOTNU BITKU: Ovaj OSMIJEH ima samo 2 sata nakon operacije

PODGORIČANKA EVA IMA DVIJE GODINE I BIJE ŽIVOTNU BITKU: Ovaj OSMIJEH ima samo 2 sata nakon operacije

Naša mala sugrađanka, podgoričanka Eva Velimirović, ima tek dvije godine a već herojski bije svoju najveću životnu bitku!

Podgoričanka Eva ima 19 mjeseci i tumor na mozgu, za operaciju potrebno 100.000 evra

Majka Podgoričanke Eve Velimirović iz Pariza: Osjećamo mir jer znamo da smo naše dijete doveli na najbolje mjesto

Kada je imala samo 19 mjeseci Evi je ustanovljen tumor na mozgu, i ova djevojčica sa svojim roditeljima već mjesecima bije najveću i najvažniju bitku svog života. Fotografije koje je na Facebooku objavila njena majka Marija, i osmijeh male Eve, koja ima svega dvije godine, ali već je prava djevojčica heroj, dirnule su svakoga ko ih je vidio.
– Nakon trećeg ciklusa hemioterapije doktori su ocijenili Evino stanje kao stabilno i odlučili se na operaciju koja je bila planirana još na samom početku njenog liječenja.
Operacija je uspiješno izvedena prošle nedjelje a uzorci ponovo poslati na ispitivanja.Njen dalji tok liječenja zavisice od rezultata predstojećih nalaza, napisala je Evina majka Marija na Facebooku i zahvalila svima koji im pružaju podršku:
-Hvala svima koji ste djelima, mislima i molitvama uz našeg borca a njena želja za životom je toliko jaka da, samo dva dana nakon operacije, osmijeh blista na njenom licu!

Iako je život Velimirovića već mjesecima posvećen borbi za izliječenje njihove mezimice, majka Marija je našla vremena i načina da pomogne u prikupljanju pomoći za dvanaestogodišnji Novljanku Ivu Bijelić, koja je je takođe na liječenju od sarkoma.

 

Check Also

KAD SNOVI POSTANU STVARNOST: Trogodišnja Podgoričanka POBIJEDILA KANCER i krenula u vrtić! (FOTO)

Niko nije srećniji od porodice Velimirović iz Podgorice! Svi njihovi snovi su ostvareni, sve želje ...

EVA JE POBIJEDILA I VRAĆA SE U PODGORICU: Kada pročitate poruku njene majke, nećete zadržati suze!

Mala Eva Velimirović, pobijedila je maligni tumor mozga i vraća se u Podgoricu sa svojim ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *