“Bilo mi je puno srce, došlo i da zaplačem” - Volim Podgoricu

“Bilo mi je puno srce, došlo i da zaplačem”

Srpski reprezentativac Dušan Tadić, emotivno je doživio skandiranje navijača sa tribina stadiona “Rajko Mitić” tokom duela protiv Austrije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Selekcija Slavoljuba Muslina pobijedila je sa 3:2, a fudbaler Sautemptona bio je asistent kod pogodaka Aleksandra Mitrovića, a onda i strijelac odlučujućeg gola za trijumf.

“Bilo mi je puno srce, da zaplačeš. Jako mi je drago zbog toga, ali, ponavljam, najbitnije je da smo pobijedili. Publika nas je podržala i hvala im na tome. Nije bitno ko daje i ko namješta, najbitnije je da ekipa pobjeđuje i da igramo kao tim. Mislim da nas je selektor namjestio kako treba i da sve ide po planu. Ima stvari koje treba ispraviti, ali to je normalno. Bićemo sve bolji”, rekao je Tadić.

Zanimljivo je da je Dušan Tadić učestvovao kod 15 posljednjih pogodaka srpske reprezentacije, što kao asistent, što kao strijelac.

Poslije tri meča u kvalifikacijama Srbija ima sedam bodova i na vrhu tabele je u grupi sa Republikom Irskom.

2 komentara

  1. Considerably, the post is in reality the finest on that laudable topic. I fit in with your conclusions and can eagerly look forward to your incoming updates. Saying thanks definitely will not simply just be enough, for the outstanding clarity in your writing. I will certainly at once grab your rss feed to stay privy of any kind of updates. Pleasant work and also much success in your business efforts!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com